Diskalifiye edildim

Tuhaf bir durum ..ne eşinize ne o arkadaşınıza güvenmeyin. .İkisini gözlemleyin bakim.. Altından başka şeyler çıkacak gibi..

Sizden sonra nasıl zaman geçirmişler? Cidden gidip beraber araba bakmışlar mı? Ne kadar sürmüş

Eşim başka bir kadınla beni arabadan kendisi indirmek suretiyle başbaşa bir yere gidecek ?! Olacak şey mi

Beni de kıllandırdınız şuan vallahi. Kadının arabada kalması tuhaf, evet. Olay komple tuhaf.

Bundan sonra eşiniz sizi almaya geldiğinde kimseyi davet etmeyin millet nasıl geldiyse öyle gitsin evine siz düşünmeyin ... Ay uyuz oldum ya

Boyle bisey teklif edilemez , teklifi dahi düşünülemez.. Benim onu çiğ çiğ yiyecegimi bilir . Artı teklif etsin varsayalım inmem ve sonrası da vahim olur . Ne demek .. Demekki ilişkiniz rahat .

Sevgili konu sahibinin daha önce eşiyle ilgili açtığı bir konu var. BiraZ problemli bir karı-koca ilişkileri var. Eş kişisi şeytan meytan demiş ama pek inandırıcı gelmedi.

O arkadaşı eşim ayak üstü bir iki defa ğördü bir samimiyetleri yok yani..
ne olduğunu ben sormadan anlattı kız araba bakmak istemiş gitmişler bu alt kata bizim bakacağımız arabaya bakmaya inmiş,arkadaşım da çoçuğuma bakmış o arada ! Sonra arkadaşın kardeşi gelmiş ordan almış kızı.. anlattığı bu ben sormadım hiç bir şey
Saçmaladım aptal gibi davrandım kendime çöp muamelesi yaptırdım,içim daralıyor ne kızı ne eşimi görmek istemiyorum
Herhangi bir kötü niyetim olabilir mi diyor, senin için yaptım diyor, tam çıldırmalık
Aklıma bin türlü şey geliyor hiç rahat değilim
Boşanmayı düşünüyorum
Belli bir kariyerim var ama salak gibi davrandım eşimin beni ezmesini izin verdim ( kız bi de diyor ki ben arabadan inerken “çocuk da mı bizle gelecek”

hey maşallah, her detay bir öncekinden arızalı..

arabadan hic anlamam, ama temizlik yapicam diye araba bakmaya gidilirken aractan da inmem,
bu konuda hata yapmissiniz bence, hem haftaici ne temizlik sevdasiymis bu,
ayrica es gezmeler kadin evde temizlikte olayi da yine sizi ezen konu olmus bence.

diger konuya pek takilmadim,
arkadasiniz da gelmek istemis, gelmis, birlikte gidilmis falan,
olabilir oyle plansiz islerde,
cok beni rahatsiz etmedi sahsen.

Ama en nihayetinde gercekten garip bir durum olusmus,
hani insan okuyunca ya ne alaka simdi boyle diyor,
kotu yazilmis bir dizi senaryosu gibi.

Eşinizin yaptığı zaten büyük saçmalık, kız arkadaşınızın yerinde ben olsam, o an aaa inme sen de gel ya fln derdim yada ben de gitmeyeyim o zaman başka zaman bakarım derdim. Arkadaşımın tanımadığım kocasıyla başbaşa neden araba bakmaya gideyim, çok saçma bir olay olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…