Eşiniz ağır saçmalıyor kadına suç atmasınEşimle konuştuk,evet kızın gelmek istemesi çok saçma diyor,zaman kaybı olmasın diye öyle dedim sen temizlik yapıcam diyordun diyor,temizlik yapma düşüncem vardı daha önce konuşmuştuk
Hala kendi yaptıgının farkında değil..
onlar tanışmıyorlar bir iki defa gördü benim 7 yıllık eski çalışma arkadaşım,iyi kızdır yani
Ama artık yüzüne bakamam,istemedikçe de kolay kolay denk gelmeyiz zaten,belki eğitimlerde o da çok nadir olur..
Eşimi parçalarcasına dövmek istiyorum hala bana kızın gelmek istemesisaçmaydı ne işi var yanımızda duyor
Evet noldu bana bilmiyorum niye böyle bir şeye müsade ettim bunun bende cevabı yokBu konu benı sarstı
Heleee helle benım kocam elalemin kızıyla araba bakcak he
Bide bu benım sonradan kafama dank etcek he
Estafurullah iyi niyetlisiniz diyelim , kal geldi diyelimEvet noldu bana bilmiyorum niye böyle bir şeye müsade ettim bunun bende cevabı yok
Aptallaştım heralde
Kadın da zaten kendisine araba bakicakmis ve konu sahibi de senin için de problem olmaz di mi diyip arabadan inmiş...o aşamada ayıp olmasın diye bile gitmiştir ama afallamistir da ...Yanınızdaki kadın ben olsam, eşinizle olan bu muhabbetinizden sonra "oldu o zaman, hadi size iyi günleeer," diyerek ortamdan topuklardım. Sonuçta o kadın da siz varsınız diye peşinize takılmış. Ne alaka eşinizle gidip gezmeleri filan? Abes.
Kadının ne niyette olduğundan emin miyiz ki?Yanınızdaki kadın ben olsam, eşinizle olan bu muhabbetinizden sonra "oldu o zaman, hadi size iyi günleeer," diyerek ortamdan topuklardım. Sonuçta o kadın da siz varsınız diye peşinize takılmış. Ne alaka eşinizle gidip gezmeleri filan? Abes.
Eşimle konuştuk,evet kızın gelmek istemesi çok saçma diyor,zaman kaybı olmasın diye öyle dedim sen temizlik yapıcam diyordun diyor,temizlik yapma düşüncem vardı daha önce konuşmuştuk
onlar tanışmıyorlar bir iki defa gördü benim 7 yıllık eski çalışma arkadaşım,iyi kızdır yani
Ama artık yüzüne bakamam,istemedikçe de kolay kolay denk gelmeyiz zaten,belki eğitimlerde o da çok nadir olur..
Eşimi parçalarcasına dövmek istiyorum hala bana kızın gelmek istemesisaçmaydı ne işi var yanımızda duyor
Evet işte, kadın arkadaşına güvenmiş, onlarla gitmiş ama arkadaş temizlik yapmaya gidiyorum diyerek kadını hiç samimiyeti olmayan bir adamla baş başa bırakmış. İnsan huzursuz hisseder ya.Kadın da zaten kendisine araba bakicakmis ve konu sahibi de senin için de problem olmaz di mi diyip arabadan inmiş...o aşamada ayıp olmasın diye bile gitmiştir ama afallamistir da ...
Ay ben o kadar çetrefilli düşünemiyorum ya. Kadınla konu sahibinin eşinin tanışıyor olabileceğini, bir bit yeniği olabileceğini hiç düşünmedim. Bir de arabada çocuk var. Yani en azından o varken bir işler çeviremezler. Kadının arabadan inmemesi de tuhaf ama diğer yandan ayıp olmasın diye kalmış olabilir.Kadının ne niyette olduğundan emin miyiz ki?
Hadi beni eve bırakın demesi neyse de, sizinle araba bakmaya geleyim demesi ve sonra bu olay olunca ben de ineyim o zaman ya da uzmanhnm boşver temizliği şimdi, beni bırakıp nereye gidiyorsun dememesi çok çok saçma....
Konu sahibi tanışmadıklarını iddia ediyor ama bence bu işte bir bit yeniği var. Eşinin saçma açıklaması, arkadaşının da konu sahibinin inmesinden hiç rahatsız olmamasın bunu gösteriyor bence.
Hadi yaa??Eski konularinizin bazilarinda kiziniz bazilarinda oglunuz oldugu yaziyor, tek cocugum var demissiniz ayrica.
Desifre olmamak icin mi degistiriyorsunuz cinsiyetini merak ettim?
EvetEski konularinizin bazilarinda kiziniz bazilarinda oglunuz oldugu yaziyor, tek cocugum var demissiniz ayrica.
Desifre olmamak icin mi degistiriyorsunuz cinsiyetini merak ettim?
Acaba kız da gelmekten vazgeçer diye düşünerek sen in istersen mi dedi eşiniz? Her durumda hoş değil de ben eşinizin art niyetli olduğunu, kadınla başbaşa kalmak istediğini falan düşünmedim.Eşimle konuştuk,evet kızın gelmek istemesi çok saçma diyor,zaman kaybı olmasın diye öyle dedim sen temizlik yapıcam diyordun diyor,temizlik yapma düşüncem vardı daha önce konuşmuştuk
Ben de öyle düşünmüyorum kaldı ki arkadaşım da düzgün bir kızdırAcaba kız da gelmekten vazgeçer diye düşünerek sen in istersen mi dedi eşiniz? Her durumda hoş değil de ben eşinizin art niyetli olduğunu, kadınla başbaşa kalmak istediğini falan düşünmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?