Belki siz haklısınız bilmiyorum ama benim içime böyle doğdu. Umarım ben haksızımdırYahu görüşecek olsalar bu şekilde mi görüşürler? Gizli gizli buluşurlar. Adam karısını temizlik yapmaya bırakır, kendi araba bakmaya diye gizli gizli sevgilisine gider. Yasak ilişki yaşıyorlarsa konunun ortasına eşi oturtmaları çok saçma. En basitinden konu sahibi arabadan inmese, plan suya düşer. Konu sahibini işkillendirme riski de var. Bu nasıl plan? Kötü niyet varsa da anlık oluşmuştur.
Kadının da “çocuk da mı bizle gelecek” demesi de insanı işkillendiriyor ama yasak aşk konusunda değil de o sırada oluşmuş kötü niyet açısından.
Konu sahibi bu önemli ayrıntıyı da daha şimdi yazmışsınız. Üzerinden neredeyse 1 gün geçmişken. Sizin aklınız da hep sonradan geliyor galiba.
siz orda değil miydiniz? neden miş-li muş-lu anlatıyosunuz?ne olduğunu ben sormadan anlattı kız araba bakmak istemiş gitmişler
Zaten nasıl bir bosluk anıdır tamam ben temizlik yapayım siz gidin demek bilemedimValla bir anlaşma varsa konu sahibiyle kocası arasında dir...konu sahibi su an yasanilan olaya ,kendi yaptığına da gıcık olduğuna göre kadının günahını almayalım.
Yolarım ben o arkadasida kocayı da ...O arkadaşı eşim ayak üstü bir iki defa ğördü bir samimiyetleri yok yani..
ne olduğunu ben sormadan anlattı kız araba bakmak istemiş gitmişler bu alt kata bizim bakacağımız arabaya bakmaya inmiş,arkadaşım da çoçuğuma bakmış o arada ! Sonra arkadaşın kardeşi gelmiş ordan almış kızı.. anlattığı bu ben sormadım hiç bir şey
Saçmaladım aptal gibi davrandım kendime çöp muamelesi yaptırdım,içim daralıyor ne kızı ne eşimi görmek istemiyorum
Herhangi bir kötü niyetim olabilir mi diyor, senin için yaptım diyor, tam çıldırmalık
Aklıma bin türlü şey geliyor hiç rahat değilim
Boşanmayı düşünüyorum
Belli bir kariyerim var ama salak gibi davrandım eşimin beni ezmesini izin verdim( kız bi de diyor ki ben arabadan inerken “çocuk da mı bizle gelecek”
çocukta mı bizle gelecekO arkadaşı eşim ayak üstü bir iki defa ğördü bir samimiyetleri yok yani..
ne olduğunu ben sormadan anlattı kız araba bakmak istemiş gitmişler bu alt kata bizim bakacağımız arabaya bakmaya inmiş,arkadaşım da çoçuğuma bakmış o arada ! Sonra arkadaşın kardeşi gelmiş ordan almış kızı.. anlattığı bu ben sormadım hiç bir şey
Saçmaladım aptal gibi davrandım kendime çöp muamelesi yaptırdım,içim daralıyor ne kızı ne eşimi görmek istemiyorum
Herhangi bir kötü niyetim olabilir mi diyor, senin için yaptım diyor, tam çıldırmalık
Aklıma bin türlü şey geliyor hiç rahat değilim
Boşanmayı düşünüyorum
Belli bir kariyerim var ama salak gibi davrandım eşimin beni ezmesini izin verdim( kız bi de diyor ki ben arabadan inerken “çocuk da mı bizle gelecek”
Bana bu olayın farklı versiyonu "yapıldı". Bekardim o zamanlar ve ayrı evim vardı.Okuldan çıkmıştım minibüs bekliyordum...beklediğim yer kamyoncuların dişi şempanze goreseler korna çaldıkları bir nokta....yanımda içinde iki kişinin olduğu bir otomobil durdu.Soforun yanında ki adam "hocam bu saatte beklemeyin biz götürelim " diyince baktım milli eğitimden kendi halinde evli barkli biri olarak tanıdığım bir memur...ona güvenerek "peki " dedim arka kapıya doğru yoneldim.Bu memur arkadaş indi ön kapıyı açtı "hocam böyle buyrun " dedi beni on koltuga oturtup kendisi arabaya binmeyip başka yöne yürümeye başladı.Zaten nasıl bir bosluk anıdır tamam ben temizlik yapayım siz gidin demek bilemedim
Oo güzel kısmetmiş :)Bana bu olayın farklı versiyonu "yapıldı". Bekardim o zamanlar ve ayrı evim vardı.Okuldan çıkmıştım minibüs bekliyordum...beklediğim yer kamyoncuların dişi şempanze goreseler korna çaldıkları bir nokta....yanımda içinde iki kişinin olduğu bir otomobil durdu.Soforun yanında ki adam "hocam bu saatte beklemeyin biz götürelim " diyince baktım milli eğitimden kendi halinde evli barkli biri olarak tanıdığım bir memur...ona güvenerek "peki " dedim arka kapıya doğru yoneldim.Bu memur arkadaş indi ön kapıyı açtı "hocam böyle buyrun " dedi beni on koltuga oturtup kendisi arabaya binmeyip başka yöne yürümeye başladı.Ben hiç tanımadığım bir adamla arabanın içinde öylece kaldım.Yol da heryerin pamuk tarlası olduğu insem inemeyecegim bir güzergah.Neyse ki araç sahibinin niyeti adam kesmek degil evleneceği bir kız bulmakmış ...18 km boyunca adamın mesleğini,nerelerde evleri olduğunu dinledim durdum. Omrumun en uzun yolculuklarından biriydi
evet. O kim de cocugu istemiyor. Ve konu sahibi çocuğuna illaki sormustur naptiniz diye ve soylemiyor bunu. Sormadiysa da bu kadar da basiret baglanmasi ve saflik olamaz diyorum!!!!çocukta mı bizle gelecek
bu çok önemli detay
arkadaşınız da eşiniz de iyi niyetli değil
ne yapmaya gidiyorlar da çocuğu istemedi
Ay yok yaaa....ben resmen üç buçuk attım .Adamın yüzüne bile bakmadımOo güzel kısmetmiş :)
Ahh ah hep böyle böyle kacırdık iyi adamlarıAy yok yaaa....ben resmen üç buçuk attım .Adamın yüzüne bile bakmadım
Ben kızmaz direk dalardimEşinizin sen in istersen demesi de ne bileyim ayben kızardım sanırım. Neden tek başınıza temizlik yapıyorsunuz? Buna da takıldım. Konu fena yaptı beni.
Eşiniz haklı niye üzgün falan olsun. Sorun siz de uzatmanın anlamı yokVe şuan o kadar pişkin ki umrunda bile değil
“sen temizlik yapıcam diyordun in istersen sen “ dedi.
ben de bir iş arkadaşımın oğlunun düğününe gitmiştik babamla. (kendisi tanıyor) dönüşte de saat geç olunca, bir diğer iş arkadaşım ve beni evlerimize bırakmak için babamla gittik. kız arkadaşımı o saatte o kıyafetle tek başına göndermek olmazdı tabi. ama babam için beni bir mal gibi o saatte ve o kıyafetle durakta indirip eve yürüyebilirsin buradan demesi, ve kızla yola devam etmesi gerçekten öküzlük ve hadsizlik. konunuz bana bu olayımı hatırlattı. eşiniz sizi neden eve gönderiyor, hep bir aradasınız ve beraber gideceksiniz, ne kadar arkadşınız olursa olsun dış kapının dış mandalı. eşiniz ve çocuğunuzla beraber gitmeliydiniz ve benim de o arabadan inmeyip kapının önüne kadar götürmesini istemeliydim.Nasıl anlatsam bilemiyorum olayın şaşkınlığıyla direkt konuya giriyorum
Bugün eğitim vardı biraz erken bitti eşim beni aldı ve biraz da erken çıkmıştım,bir arkadaşım da benimle geldi,(41 yaşında bekar yönetici,sevdiğim iyi bir kız) onu da eve bırakırız diye düşündük,eğitimin olduğu otel biraz ulaşıma sıkıntılı bir yerde çünkü..
Neyse sonra da araba bekmaya gideriz diye konuştuk arkadaşım da aa ben de gelebilir miyim ben de istiyorum da dedi. Biz de tabiki dedik neyse çoçuğu kreşten aldık evin yakınlarında kreş,o arada eşim bana döndü ve “sen temizlik yapıcam diyordun in istersen sen “ dedi. Ben de arkadaşıma döndüm:senin için sakıncası olur mu dedim.. “yok canım filan dedi ve ben indim arabadan eve gittim
Onlar da eşim çocuk ve kız arkadaşım beraber araba bakmaya gittiler..
Ve ben evde kendimi parçalarcasına temizlik yaptım..
Akşam eşime sordum anca dank etti bana;sen niye öyle bir şey yaptın diye..
ben kızı bırakır dönüşte araba bakmaya gideriz die düşünmüştüm kız da gelicem diyince çok zaman kaybı olmasın tekrar bu tarafe git gel sen de temizlik yapmak istiyordun böyle bir şey teklif ettim sana dedi..
Resmen kızın planına uymak icin beni diskalifiye etmiş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?