Diskalifiye edildim

Yalnız olayda ki tum sucu eşinize atmayın ne diye iniyiorsunuz arabadan, birde eve gidip tenzilik yapmışsınız gerçekten , eşiniz kadar sizde anormal geldiniz bana

Yok çocuk gelmeyecek sizi rahatsız etmesin ben sizin için romantik bir yemek ayarladım deseydiniz

Valla sevgili konu sahibi... Son attığınız mesajda çocukta mı bizimle gelecek sorusu hepten batırdı durumu..Yani ben şöyle düşünürdüm..Sizin arkadaşınızın sizle gelmek istemesi tesadüf değil planlı... Sizden habersiz anlaşıp öyleymiş gibi davranarak sizi yolladılar eve... Sonra araba falan bakmaya gitmediler...

Birbirleriyle bir irtibatları yok,kötü niyet varsa bile arabada gelişmiştir..
Eşimin yaşını soran olmuş,36 yaşında..
Ben tabiki kendimi suçluyorum enn çok,neden izin verdim neden irade gösteremedim diye,hatta kızı hiç suçlamıyorum onluk bir durum yok bence
Eşim de kızı suçluyor

Ee yuhh. Kadının bunu sorması cidden çok rahatsız edici. Annesi babası orda. Bırak da onlar düşünsün. Sana ne? Bunu iyi niyetle sorduğuna kimse beni inandiramaz. Ben bu işin icinde is var diyorum.

Kadın suclu degilse neden kabul etti? Hadi o an ses cikaramadi, kabul etti. Peki neden
" çocuk da mı bizle gelecek?" dedi?

İkisi de suçlu bence... Eğer iyi niyet barındırsaydı kadın çocuğu sorun etmezdi... Eşiniz de şeytan aramızı bozmak istedi demezdi... İrtibat illa telefonla kurulmaz ki... İsteyen isteisğini her türlğ bluur.

Ay şu kadına kız kız deyip durmayın 41 yaşında kocaman kadın.Olan olmuş artık abartmayın bence.Eşinizininde boşluğuna geldi demekki.Bir daha daha dikkatli davranırsınız.

Cok sacma bir sey olmus. Esiniz oyle bir gaflette bulundu da siz niye inip eve gittiniz? Ben olsam yuzyilin tribini atar, burnundan getirirdim. Esiniz belki safca hareket etmistir kotu niyet yoktur ama gercekten sacma. Bunu konusun ayni seyi bir daha yapmasin.

canım bu konuda bile nasıl olumlu yorum yapıyorsun bravo
çok sinir bozucu değil mi?
Konu sahibi gercekten bir kötü niyet sezseydi zaten indiği anda sinirli olurdu, ben de hak verirdim.
Ama doğal seyrinde olan bir durum. Adam in demiş o an, kadın da inmiş... Sonra sonra evi temizlerken kendini doldurmuş.
Nasıl kadının 'öylesine' boşluğuna gelen bir hareketse adamın da düşünmeden 'oylesine' söylediği birseydi bence. Herşeyden de anlam çıkarmamak lazım. İnsan bir olayı kafasına takip da tekrar tekrar döndürürse elbet sinir olacak birşey bulunur.

Sizin bildiğiniz bir iki defa... bilmediğiniz kaç defa aceba. Hep dedim yine diyorum Bence ikiside masum değil. Hele hele çocuk da mı bizle gelecek bildiğin ön randevulaşma var, kocanıza “çocuğun bizimle ne işi var” demeye getirmiş. Konu sahibi bence gerçekten çok safsınız. Eşinizin telefonuna arkadaşınızın numarasını bi yazın bakalım kayıtlı mı? Hoş bence silmiştir. Arama geçmişine bakın operatöründen. Bu olayın altından çok büyük birşey çıkacak demedi demeyin.

bence arkadaşınıza çok ayıp olmuş. çocuk da bizle mi gelcek demesi bile kadının durumu garipsediğini gösteriyor. üstelik rahatsız olmuş ki dönüş yolunda eşinizle olmamak için kardeşini çağırmış. eşiniz de hala kadını suçluyor.

eşinize gıcık oldum gerçekten.

Aynı durumda ben olsam arabadan indiğin için sana kızar ve rahatsız olurdum.
Beraber gidelim denildikten sonra vazgeçmek sizin suçunuz.
Eşiniz de yol uzar diye sizi indirmesi garip

biraz abarttınız bence. annesi eve giderken okuldan çıkmış çocuğun yorgun argın arabaya bakmaya gitmesi de garip. üstelik baba da çocuğu kadına kitlemiş belki kadın bi de çocukla mı uğraşacağını hissetti.

bence rahatsız olmasa eşiyle dönerdi kardeşini çağırmazdı.

kusura bakmayın kadınlar içinde de kötü kalpliler var ama eşinin basireti bağlanmış konu sahibinin basireti bağlanmış ama arkadaşının her dediği batıyor. bi onun basireti bağlanamaz. tü şeytan kadın.

Ben tek kadında var demiyorum ki. Adam da kadında bir diyorum. Bana ikiside masum gelmedi. Abartıyor deyin, ne derseniz deyin ama böyle olaylar genelde en yakındaki insanlardan ortaya çıkıyor

Ben tek kadında var demiyorum ki. Adam da kadında bir diyorum. Bana ikiside masum gelmedi. Abartıyor deyin, ne derseniz deyin ama böyle olaylar genelde en yakındaki insanlardan ortaya çıkıyor

belki de siz haklısınızdır. ben de uzun süre aldatılmışım ruhum duymamış bu kadar iğrençliğe olur var diyemiyorum ama olur olur

Yahu görüşecek olsalar bu şekilde mi görüşürler? Gizli gizli buluşurlar. Adam karısını temizlik yapmaya bırakır, kendi araba bakmaya diye gizli gizli sevgilisine gider. Yasak ilişki yaşıyorlarsa konunun ortasına eşi oturtmaları çok saçma. En basitinden konu sahibi arabadan inmese, plan suya düşer. Konu sahibini işkillendirme riski de var. Bu nasıl plan? Kötü niyet varsa da anlık oluşmuştur.

Kadının da “çocuk da mı bizle gelecek” demesi çok garip olmuş. Konu sahibi bu önemli ayrıntıyı da daha şimdi yazmışsınız. Üzerinden neredeyse 1 gün geçmişken. Sizin aklınız da hep sonradan geliyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…