• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diskalifiye edildim

neden oturdunuz arkaya?
niye sürekli kuzu kuzu her dediğini yapıyorsunuz?
kız arkadaşınız ne alaka demedi mi?
Arkada çocuk varmış o yazdenmiş bilmiyorum kafası nasıl çalışıyorsa.. beni aptallaştırdı çünkü onunla kavga etmektense yapıyorum işte

Arkada çocuk varmış o yazdenmiş bilmiyorum kafası nasıl çalışıyorsa.. beni aptallaştırdı çünkü onunla kavga etmektense yapıyorum işte

iyide siz zaten öndeymişsiniz. çocuk tekmiş.
mantığınıza uymayan şeyleri kabul etmeyin.
eşinizde bir tuhaflık var.

Bunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum
Yani kusura bakmayın ama karı koca normal degilsiniz, bu nasil olabiliyor anlamadım ki siz adamın her dediğini yapıyor musunuz? Ne alaka arkaya oturmak, he birde siz arkaya otururken öne oturmayı nasıl kabul ediyor arkadaşınız, eşiniz size değer vermiyor, saygi duymuyor bunu anlıyorum ben yazdiklarinizdan

Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu

Ya valla siz çok iyi niyetli bi hanımsınız. Tüm yorumları okuyamadım ama... Eşinize bi daha tolerans göstermeyin. İyi niyetinizi mi kullanıyor ne? Bilemedim...

İyi bir psikolog bulun, kendinizi tanıtın, sonra da bir forum sayfasına bunları bunları yazdım diye itirafta bulunun. Tüm bunları niye yaptığınızı öğrenin. Tedavinizi olun.

Araba satış yeri bizim evin yakını kızı bırakıp dönüşte bakarız die düşünmüş kız da gelmek isteyince planı değiştirmiş.. evi temizlemem aksamasın diye,evi temizleme konusunda o kadar istekliymişim ki bana zaman kaybı olmasın diyeymiş
Deseydin ya ; bosver kalsin vazgectim ben

Nasil demezsin bunu?
Nssil?

İyi bir psikolog bulun, kendinizi tanıtın, sonra da bir forum sayfasına bunları bunları yazdım diye itirafta bulunun. Tüm bunları niye yaptığınızı öğrenin. Tedavinizi olun.
Ne o beni yanına yakıştıramıyorum galiba deyip haşlayamadın mı konu sahibi

Ya adam çok uyanık bi şekilde manupile edip davranışlarını 'normal' diye yutturuyor.
Ya da konu sahibi ile eşinin farklı bi ilişki dinamiği var.
Benim empatim yetmedi.
Böyle genişlik amsterdamda yok yani
Dünyanın hiç bir yerinde adamın karısını çocuğunu eve bırakıp karısının arkadışı(!) ile araba Bakmaya gitmesi normal karşılanmaz

Böyle genişlik amsterdamda yok yani
Dünyanın hiç bir yerinde adamın karısını çocuğunu eve bırakıp karısının arkadışı(!) ile araba Bakmaya gitmesi normal karşılanmaz

inanın geniş dediğiniz amsterdamdaki kadınlar biz türk kadınlarından daha düzgün muamele görüyorlar. en azından ben arkadaşından hoşlandım ayrılalım diyebiliyor yabancılar. bizimkiler arkandan iş yürütür ruhun duymaz.

konu sahibinin yazdıklarını okuyunca fake olduğunu düşünmek istedim. yok değilse adam o kadar rahat ki sizin arkadaşlarınıza bile yavşamaya çalışıyor gibi görülüyor.

Ama aynende sızın düşündüğünüz gıbı insanın aklına gelıyor ne gelırse zaten en güvendıginden geliyor ne yazık ki
Bir kere iki kişi arasında işbirliği yok diyelim eşinin aldatmayla uzaktan yakından alakası yok diyelim zaten aldatıyor kesin demedik ancak durum bu olsa bile başka bir kadının yanında eşine sen in demesi hiç hoş değil sonuçta arabada yabancı bir kadın var.Bir tanıdık görse onları o halde nerden bilecek eşinin 5 dakika önce arabadan indiği bu kadının bu arabada ne işi var der haksız mıyım ? Ayrıca konu sahibi o anda yok canım sonradan da yaparım demek yerine kuzu kuzu arabadan inmiş eşine fazla güveniyor bence.

Cok sinir oldum ama size hadi 1 kere 2 kere olurda hep mi dalginlığina gelir anlamadım ya . Eşin arayış icinde belli

Hani bir üye demis ya konu sahibine "eski konularını da okudum, konularınızdan birinde çocuğunuz için erkek, diğerinde ise kız demişsiniz"
Bu bir çelişki.
Bunun yanında "çocuğunuzun ağzını aradınız mı?" diye soruyorum ve "Aramadım; hemen yattı." diyor.
Oysa konunun üzerinden kaç gün geçti. Hiç mi sormadı.
Genel olarak verdiği cevaplar da donuk ve hep aynı tip.
Bu konu sahte olabilir. Açıkçası ben şüphelendim.
Sahte değilse de konu sahibi çok tuhaf bir kişiliğe sahip.

Back