Arkada çocuk varmış o yazdenmiş bilmiyorum kafası nasıl çalışıyorsa.. beni aptallaştırdı çünkü onunla kavga etmektense yapıyorum işteneden oturdunuz arkaya?
niye sürekli kuzu kuzu her dediğini yapıyorsunuz?
kız arkadaşınız ne alaka demedi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkada çocuk varmış o yazdenmiş bilmiyorum kafası nasıl çalışıyorsa.. beni aptallaştırdı çünkü onunla kavga etmektense yapıyorum işteneden oturdunuz arkaya?
niye sürekli kuzu kuzu her dediğini yapıyorsunuz?
kız arkadaşınız ne alaka demedi mi?
Ya adam çok uyanık bi şekilde manupile edip davranışlarını 'normal' diye yutturuyor.yazmış bir kaç sayfa geride.
Ay büyük konuşmak istemem ama eşim bana in arabadan temizlik yapıcaktın dese ağzına çakarım. İnanılmaz bir şey yapmışsınız hayatta eşimi de başka kızla tek başına bırakmazdım. Çok şaşırdım size.
Arkada çocuk varmış o yazdenmiş bilmiyorum kafası nasıl çalışıyorsa.. beni aptallaştırdı çünkü onunla kavga etmektense yapıyorum işte
Arkada çocuk varmış o yazdenmiş bilmiyorum kafası nasıl çalışıyorsa.. beni aptallaştırdı çünkü onunla kavga etmektense yapıyorum işte
Ay cidden şaşırıyorum size şu an....Bunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum
Yani kusura bakmayın ama karı koca normal degilsiniz, bu nasil olabiliyor anlamadım ki siz adamın her dediğini yapıyor musunuz? Ne alaka arkaya oturmak, he birde siz arkaya otururken öne oturmayı nasıl kabul ediyor arkadaşınız, eşiniz size değer vermiyor, saygi duymuyor bunu anlıyorum ben yazdiklarinizdanBunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bunu bana daha önce de yaptı
Ya adam çok uyanık bi şekilde manupile edip davranışlarını 'normal' diye yutturuyor.
Ya da konu sahibi ile eşinin farklı bi ilişki dinamiği var.
Benim empatim yetmedi.
Yada konu sahibi bizimle eğleniyorvalla bana da adamın değişik fantezileri var gibi geldi.
günahı boynuna.
Bunu bana daha önce de yaptı
Deseydin ya ; bosver kalsin vazgectim benAraba satış yeri bizim evin yakını kızı bırakıp dönüşte bakarız die düşünmüş kız da gelmek isteyince planı değiştirmiş.. evi temizlemem aksamasın diye,evi temizleme konusunda o kadar istekliymişim ki bana zaman kaybı olmasın diyeymiş
Ne o beni yanına yakıştıramıyorum galiba deyip haşlayamadın mı konu sahibiİyi bir psikolog bulun, kendinizi tanıtın, sonra da bir forum sayfasına bunları bunları yazdım diye itirafta bulunun. Tüm bunları niye yaptığınızı öğrenin. Tedavinizi olun.
Böyle genişlik amsterdamda yok yaniYa adam çok uyanık bi şekilde manupile edip davranışlarını 'normal' diye yutturuyor.
Ya da konu sahibi ile eşinin farklı bi ilişki dinamiği var.
Benim empatim yetmedi.
Böyle genişlik amsterdamda yok yani
Dünyanın hiç bir yerinde adamın karısını çocuğunu eve bırakıp karısının arkadışı(!) ile araba Bakmaya gitmesi normal karşılanmaz
Bir kere iki kişi arasında işbirliği yok diyelim eşinin aldatmayla uzaktan yakından alakası yok diyelim zaten aldatıyor kesin demedik ancak durum bu olsa bile başka bir kadının yanında eşine sen in demesi hiç hoş değil sonuçta arabada yabancı bir kadın var.Bir tanıdık görse onları o halde nerden bilecek eşinin 5 dakika önce arabadan indiği bu kadının bu arabada ne işi var der haksız mıyım ? Ayrıca konu sahibi o anda yok canım sonradan da yaparım demek yerine kuzu kuzu arabadan inmiş eşine fazla güveniyor bence.Ama aynende sızın düşündüğünüz gıbı insanın aklına gelıyor ne gelırse zaten en güvendıginden geliyor ne yazık ki
Cok sinir oldum ama size hadi 1 kere 2 kere olurda hep mi dalginlığina gelir anlamadım ya . Eşin arayış icinde belliBunu bana daha önce de yaptı