• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diskalifiye edildim

Yemişim temizliği, eşim bana "sen in eve git" dese çok büyük sorun çıkarırdım.
Size nasıl kal geldi de indiniz arabadan.
Hayır aralarında bişey yoksa bile bu kadına yaptığınız da ayıp, kadın sizin arkadaşınız, onu neden eşiniz ve çocuğunuz ile başbaşa bırakıp siz gidiyorsunuzki.
Araba bakacaklarmış, sanki markete ekmek almaya gidiliyor.
Komple fiyasko, çok aşırı enteresan geldi bana.

Gerçekten çok tuhaf bir durum olmuş.
Hadi siz şok olup arabadan indiniz diyelim(o da ayrı bir tartışma konusu eşinizi nasıl çocukla ve o kadınla bırakıp indiniz çok enteresan)ki ben sonradan adamın burnundan getiririm.O kadın nasıl oluyor da gidiyor eşinizle.Şahsen ben o duruma düşsem müsait bir yerde ineyim ben de eve gideyim derim.Arabadan inince de arkadaşımı ararım garip bir durum oldu anlam veremedim ama ben de şimdi eve gidiyorum diye bilgi veririm.Ne münasebet elalemin adamıyla,çocuğuyla aile saadeti yaşıyor gibi araba bakmaya gidicem ne saçma!!!

çok saçma.adamın kötü niyetli olsa çocuğu götürmez yanında bence herkesin beyni durmuş, mantık gitmiş

Esiniz bunu size nasil teklif edebiliyor.in git temizlik yap ole mi?
Biraz sarsin siz onu.

Ay çok saçma ama ya.
Tamam kızı bırakıp gelseydi beraber araba bakmaya gitseydiniz ama kız zaten bende geleyim araba bakmaya demişken eşinizin sizi eve gönderip onunla gitmesi ne alaka inanın anlamadım.
Eşiniz saçmalamış sizde o anın şaşkınlığıyla inmişsiniz arabadan belli ki ama tuhaf olmuş biraz.
Eşinizin acıklaması da ayrı tuhaf zaten,niye plan değiştiriyorsun ki yani,siz zaten araba bakmak niyetiyle çıkmışsınız işten,arkadaşınız gelince niye değişti plan onu anlamadım. Temizlikte öyle elzem birşey değil üstelik,sonrada yapilabilirdi.
Kız açısından da tuhaf,niye arkadaşının eşiyle araba bakmaya gidiyor. Ben olsam daha önceden tanışmıyorsam başka zaman bakarız falan derdim yani vazgeçer gitmezdim,kızda paşa paşa gitmiş araba bakmaya.

Bence burada konunun özünden çok irdelemeniz gereken alt tarafı. Bu yaptım bi salaklık işte denebilecek bir konu değil.
Siz eşinizin her fikrini; tekkifini; sözünü emir telakki etmeye başlamışsınız. "Yok hayatım temizlik bekleyebilir ben de arabaya bakacağım" demenin aklına gelmemesinin sebebi bu üzgünüm....
Bana Da öyle geldi maalesef
Bazı erkekler sırf karısının korkusuna bu düşünceyi aklından bile geçiremez
Bu adam rahatlıkla düşünmüş üstüne uygulamış

Ay çok saçma ama ya.
Tamam kızı bırakıp gelseydi beraber araba bakmaya gitseydiniz ama kız zaten bende geleyim araba bakmaya demişken eşinizin sizi eve gönderip onunla gitmesi ne alaka inanın anlamadım.
Eşiniz saçmalamış sizde o anın şaşkınlığıyla inmişsiniz arabadan belli ki ama tuhaf olmuş biraz.
Eşinizin acıklaması da ayrı tuhaf zaten,niye plan değiştiriyorsun ki yani,siz zaten araba bakmak niyetiyle çıkmışsınız işten,arkadaşınız gelince niye değişti plan onu anlamadım. Temizlikte öyle elzem birşey değil üstelik,sonrada yapilabilirdi.
Kız açısından da tuhaf,niye arkadaşının eşiyle araba bakmaya gidiyor. Ben olsam daha önceden tanışmıyorsam başka zaman bakarız falan derdim yani vazgeçer gitmezdim,kızda paşa paşa gitmiş araba bakmaya.

kız birde konu sahibesi inerken çocukta mı bizimle gelecek demiş:olamaz:

Ay büyük konuşmak istemem ama eşim bana in arabadan temizlik yapıcaktın dese ağzına çakarım. İnanılmaz bir şey yapmışsınız hayatta eşimi de başka kızla tek başına bırakmazdım. Çok şaşırdım size.

Bunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum

Bunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum

neden oturdunuz arkaya?
niye sürekli kuzu kuzu her dediğini yapıyorsunuz?
kız arkadaşınız ne alaka demedi mi?

Back