Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğunuzdan laf aldınız mı hiçMesaj attım arkadaşıma kusuda bakma dün için assürt bir durum oldu dedim..
Almadım zaten geç geldiler direkt uykuya geçtik,o da anlatmaz öyleÇocuğunuzdan laf aldınız mı hiç
'sen in' diyemediniz mi?sen temizlik yapıcam diyordun in istersen sen
Olayın üstünden gün geçmedi mi ? Zaten anlatmasa bile siz konusturacaksinizAlmadım zaten geç geldiler direkt uykuya geçtik,o da anlatmaz öyle
Zaten şüpheler üzerine çekilmesin diyede çocuklarla beraber gidilmiş olmasın diye aklıma gelip duruyor ama neyse bu mevzuyu yorum sahibi daha iyi anlarçok saçma.adamın kötü niyetli olsa çocuğu götürmez yanında bence herkesin beyni durmuş, mantık gitmiş
Bana Da öyle geldi maalesefBence burada konunun özünden çok irdelemeniz gereken alt tarafı. Bu yaptım bi salaklık işte denebilecek bir konu değil.
Siz eşinizin her fikrini; tekkifini; sözünü emir telakki etmeye başlamışsınız. "Yok hayatım temizlik bekleyebilir ben de arabaya bakacağım" demenin aklına gelmemesinin sebebi bu üzgünüm....
Ay çok saçma ama ya.
Tamam kızı bırakıp gelseydi beraber araba bakmaya gitseydiniz ama kız zaten bende geleyim araba bakmaya demişken eşinizin sizi eve gönderip onunla gitmesi ne alaka inanın anlamadım.
Eşiniz saçmalamış sizde o anın şaşkınlığıyla inmişsiniz arabadan belli ki ama tuhaf olmuş biraz.
Eşinizin acıklaması da ayrı tuhaf zaten,niye plan değiştiriyorsun ki yani,siz zaten araba bakmak niyetiyle çıkmışsınız işten,arkadaşınız gelince niye değişti plan onu anlamadım. Temizlikte öyle elzem birşey değil üstelik,sonrada yapilabilirdi.
Kız açısından da tuhaf,niye arkadaşının eşiyle araba bakmaya gidiyor. Ben olsam daha önceden tanışmıyorsam başka zaman bakarız falan derdim yani vazgeçer gitmezdim,kızda paşa paşa gitmiş araba bakmaya.
Yok artıkkız birde konu sahibesi inerken çocukta mı bizimle gelecek demiş![]()
Yok artık![]()
Bunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum
Bunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum