• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diskalifiye edildim

Yahu görüşecek olsalar bu şekilde mi görüşürler? Gizli gizli buluşurlar. Adam karısını temizlik yapmaya bırakır, kendi araba bakmaya diye gizli gizli sevgilisine gider. Yasak ilişki yaşıyorlarsa konunun ortasına eşi oturtmaları çok saçma. En basitinden konu sahibi arabadan inmese, plan suya düşer. Konu sahibini işkillendirme riski de var. Bu nasıl plan? Kötü niyet varsa da anlık oluşmuştur.

Kadının da “çocuk da mı bizle gelecek” demesi de insanı işkillendiriyor ama yasak aşk konusunda değil de o sırada oluşmuş kötü niyet açısından.

Konu sahibi bu önemli ayrıntıyı da daha şimdi yazmışsınız. Üzerinden neredeyse 1 gün geçmişken. Sizin aklınız da hep sonradan geliyor galiba.
Belki siz haklısınız bilmiyorum ama benim içime böyle doğdu. Umarım ben haksızımdır

Valla bir anlaşma varsa konu sahibiyle kocası arasında dir...konu sahibi su an yasanilan olaya ,kendi yaptığına da gıcık olduğuna göre kadının günahını almayalım.
Zaten nasıl bir bosluk anıdır tamam ben temizlik yapayım siz gidin demek bilemedim

O arkadaşı eşim ayak üstü bir iki defa ğördü bir samimiyetleri yok yani..
ne olduğunu ben sormadan anlattı kız araba bakmak istemiş gitmişler bu alt kata bizim bakacağımız arabaya bakmaya inmiş,arkadaşım da çoçuğuma bakmış o arada ! Sonra arkadaşın kardeşi gelmiş ordan almış kızı.. anlattığı bu ben sormadım hiç bir şey
Saçmaladım aptal gibi davrandım kendime çöp muamelesi yaptırdım,içim daralıyor ne kızı ne eşimi görmek istemiyorum
Herhangi bir kötü niyetim olabilir mi diyor, senin için yaptım diyor, tam çıldırmalık
Aklıma bin türlü şey geliyor hiç rahat değilim
Boşanmayı düşünüyorum
Belli bir kariyerim var ama salak gibi davrandım eşimin beni ezmesini izin verdim :KK43:( kız bi de diyor ki ben arabadan inerken “çocuk da mı bizle gelecek”
Yolarım ben o arkadasida kocayı da ...
Kocan kendisi inip yapsaymis temizlik

Ya ne kadar saçma eşinin sana bu teklifte bulunması ayrı senin arkadaşını tek birakman (Ben olsam tek kalmak istemem evli bir adamla kadının içinde kötü niyet yoktur belki)Ama her ne olursa olsun dünya hali bu hikaye bana gereksiz geldi aynı olayı kuzenim yaşadı arkadasi benide alin ayni yere gidiyoruz zaten diye diye arkadaşıyla evlendi adam yani dünya hali başımıza herşey gelebilir belki ben çok abartıyorum ama asla izin vermezdim bu duruma

O arkadaşı eşim ayak üstü bir iki defa ğördü bir samimiyetleri yok yani..
ne olduğunu ben sormadan anlattı kız araba bakmak istemiş gitmişler bu alt kata bizim bakacağımız arabaya bakmaya inmiş,arkadaşım da çoçuğuma bakmış o arada ! Sonra arkadaşın kardeşi gelmiş ordan almış kızı.. anlattığı bu ben sormadım hiç bir şey
Saçmaladım aptal gibi davrandım kendime çöp muamelesi yaptırdım,içim daralıyor ne kızı ne eşimi görmek istemiyorum
Herhangi bir kötü niyetim olabilir mi diyor, senin için yaptım diyor, tam çıldırmalık
Aklıma bin türlü şey geliyor hiç rahat değilim
Boşanmayı düşünüyorum
Belli bir kariyerim var ama salak gibi davrandım eşimin beni ezmesini izin verdim :KK43:( kız bi de diyor ki ben arabadan inerken “çocuk da mı bizle gelecek”
çocukta mı bizle gelecek
bu çok önemli detay
arkadaşınız da eşiniz de iyi niyetli değil
ne yapmaya gidiyorlar da çocuğu istemedi

Zaten nasıl bir bosluk anıdır tamam ben temizlik yapayım siz gidin demek bilemedim
Bana bu olayın farklı versiyonu "yapıldı". Bekardim o zamanlar ve ayrı evim vardı.Okuldan çıkmıştım minibüs bekliyordum...beklediğim yer kamyoncuların dişi şempanze goreseler korna çaldıkları bir nokta....yanımda içinde iki kişinin olduğu bir otomobil durdu.Soforun yanında ki adam "hocam bu saatte beklemeyin biz götürelim " diyince baktım milli eğitimden kendi halinde evli barkli biri olarak tanıdığım bir memur...ona güvenerek "peki " dedim arka kapıya doğru yoneldim.Bu memur arkadaş indi ön kapıyı açtı "hocam böyle buyrun " dedi beni on koltuga oturtup kendisi arabaya binmeyip başka yöne yürümeye başladı.:bicak:Ben hiç tanımadığım bir adamla arabanın içinde öylece kaldım.Yol da heryerin pamuk tarlası olduğu insem inemeyecegim bir güzergah.Neyse ki araç sahibinin niyeti adam kesmek degil evleneceği bir kız bulmakmış ...18 km boyunca adamın mesleğini,nerelerde evleri olduğunu dinledim durdum.:deli:Omrumun en uzun yolculuklarından biriydi

Bana bu olayın farklı versiyonu "yapıldı". Bekardim o zamanlar ve ayrı evim vardı.Okuldan çıkmıştım minibüs bekliyordum...beklediğim yer kamyoncuların dişi şempanze goreseler korna çaldıkları bir nokta....yanımda içinde iki kişinin olduğu bir otomobil durdu.Soforun yanında ki adam "hocam bu saatte beklemeyin biz götürelim " diyince baktım milli eğitimden kendi halinde evli barkli biri olarak tanıdığım bir memur...ona güvenerek "peki " dedim arka kapıya doğru yoneldim.Bu memur arkadaş indi ön kapıyı açtı "hocam böyle buyrun " dedi beni on koltuga oturtup kendisi arabaya binmeyip başka yöne yürümeye başladı.:bicak:Ben hiç tanımadığım bir adamla arabanın içinde öylece kaldım.Yol da heryerin pamuk tarlası olduğu insem inemeyecegim bir güzergah.Neyse ki araç sahibinin niyeti adam kesmek degil evleneceği bir kız bulmakmış ...18 km boyunca adamın mesleğini,nerelerde evleri olduğunu dinledim durdum.:deli:Omrumun en uzun yolculuklarından biriydi
Oo güzel kısmetmiş :)

Konu sahibi israrla soylemiyor hep esinin dedigini soyluyor. Cocuga illaki sormustur ama soylemiyor. Kocasi o kadinin kardesi geldi demis bakalim cocuk da oyle mi diyor??

Cocuk da bizlemi gelecek ne demek?? Sizin baya baya basiretiniz baglanmis. O kim oluyor cocugu fazlalik goruyor. Elin adamiyla gidiyor. Kocaniz tamamen hatali.

çocukta mı bizle gelecek
bu çok önemli detay
arkadaşınız da eşiniz de iyi niyetli değil
ne yapmaya gidiyorlar da çocuğu istemedi
evet. O kim de cocugu istemiyor. Ve konu sahibi çocuğuna illaki sormustur naptiniz diye ve soylemiyor bunu. Sormadiysa da bu kadar da basiret baglanmasi ve saflik olamaz diyorum!!!!

Eşinizin sen in istersen demesi de ne bileyim ay :KK45: ben kızardım sanırım. Neden tek başınıza temizlik yapıyorsunuz? Buna da takıldım. Konu fena yaptı beni. :KK70:
Ben kızmaz direk dalardim:110::bicak:.Sacmaliga bak.Biz nasıl aynı hareketi yapamazsan,eşlerden yapamaz ,bu kadar net ve basit

Bence burada konunun özünden çok irdelemeniz gereken alt tarafı. Bu yaptım bi salaklık işte denebilecek bir konu değil.
Siz eşinizin her fikrini; tekkifini; sözünü emir telakki etmeye başlamışsınız. "Yok hayatım temizlik bekleyebilir ben de arabaya bakacağım" demenin aklına gelmemesinin sebebi bu üzgünüm....

“sen temizlik yapıcam diyordun in istersen sen “ dedi.

Hayır böyle olsa bile bu şekilde söylenmez ki bu, direkt in demiş gibi olmuş. Ki bu durumda hiç söylenmez bence ama.
Çok acayip...
Başta acaba eşiniz de düşünemeden mi konuştu öyle dedim bana olur bazen anı düşünmeden aklımdakini söyleyiveririm ama yok hiç hoş değil bu.
Yanınızdaki kadın ben olsam rahatsız olurdum.
Eşinizin açıklamalarını da hiç anlamadım.

Nasıl anlatsam bilemiyorum olayın şaşkınlığıyla direkt konuya giriyorum
Bugün eğitim vardı biraz erken bitti eşim beni aldı ve biraz da erken çıkmıştım,bir arkadaşım da benimle geldi,(41 yaşında bekar yönetici,sevdiğim iyi bir kız) onu da eve bırakırız diye düşündük,eğitimin olduğu otel biraz ulaşıma sıkıntılı bir yerde çünkü..
Neyse sonra da araba bekmaya gideriz diye konuştuk arkadaşım da aa ben de gelebilir miyim ben de istiyorum da dedi. Biz de tabiki dedik neyse çoçuğu kreşten aldık evin yakınlarında kreş,o arada eşim bana döndü ve “sen temizlik yapıcam diyordun in istersen sen “ dedi. Ben de arkadaşıma döndüm:senin için sakıncası olur mu dedim.. “yok canım filan dedi ve ben indim arabadan eve gittim
Onlar da eşim çocuk ve kız arkadaşım beraber araba bakmaya gittiler..
Ve ben evde kendimi parçalarcasına temizlik yaptım..
Akşam eşime sordum anca dank etti bana;sen niye öyle bir şey yaptın diye..
ben kızı bırakır dönüşte araba bakmaya gideriz die düşünmüştüm kız da gelicem diyince çok zaman kaybı olmasın tekrar bu tarafe git gel sen de temizlik yapmak istiyordun böyle bir şey teklif ettim sana dedi..
Resmen kızın planına uymak icin beni diskalifiye etmiş!
ben de bir iş arkadaşımın oğlunun düğününe gitmiştik babamla. (kendisi tanıyor) dönüşte de saat geç olunca, bir diğer iş arkadaşım ve beni evlerimize bırakmak için babamla gittik. kız arkadaşımı o saatte o kıyafetle tek başına göndermek olmazdı tabi. ama babam için beni bir mal gibi o saatte ve o kıyafetle durakta indirip eve yürüyebilirsin buradan demesi, ve kızla yola devam etmesi gerçekten öküzlük ve hadsizlik. konunuz bana bu olayımı hatırlattı. eşiniz sizi neden eve gönderiyor, hep bir aradasınız ve beraber gideceksiniz, ne kadar arkadşınız olursa olsun dış kapının dış mandalı. eşiniz ve çocuğunuzla beraber gitmeliydiniz ve benim de o arabadan inmeyip kapının önüne kadar götürmesini istemeliydim.

İnsanları yaftalamak çok çirkin bir davranış. Olabilir ile aralarında kesin bir şey var (aldatma) demek arasında çok büyük fark var. Biri şüphedir diğeri kesinliği olmadan atılan bir iftira. Dün de söyledim bugün de aynı şeyi vurguluyorum. Var mı, yok mu, yanlış anlamamı bunları biz kesin olarak bilemeyiz. Sakinleşmeli ve gözlenmeli. "Çocukta mı bizimle gelecek," demek illa ki, bir halt yiyecekler anlamına gelmiyor. Kadın bir an şaşırmıştır ve çocuğa kim bakacak diye düşünmüş olabilir. He çocuğa kim bakacak diye düşünen insan, milletin eşi ile ne işim var bir başıma diye de düşünebilir ama o an düşünememiş de olabilir. Ben olsam, ben de gitmeyeyim derdim evet ama bu benim. O insan bir başkası.

Konu sahibi yerinizde olsaydım soğukkanlı davranırdım. Daha önce başıma çok saçma sapan bir olay geldi. Çevremdeki herkes de der, "Sen oltaya peynir takar insanı fare gibi oynatırsın," diye. Yapmanız gereken de bu olacaktı. Arkadaşınızın yüzüne bakamayacak bir şey de yok. Arayın veya mesaj atın ve dün için "Canım dün öyle birden indim arabadan, kafam çok doluydu kusura bakma lütfen," deyin. Madem işkillendiniz eşinize de akşam bir şey demeseydiniz keşke. "Ee, ne oldu, var mı beğendiğin bir araba," diye sorardım. Sonra, "X baktı mı? Kadını evine kadar götürdün değil mi, gece gece bırakmadın öyle ortada," diye ağız arardım.

Ardından arkadaşıma mesaj atardım ve, "Canım kusura bakma seni de öyle bıraktım. O an düşünemedim çekinir misin, çekinmez misin, diye. Kızım/oğlum seni çok sevmiş :)" vs vs eşimin verdiği cevaba göre ağzını arardım. Eğer bir şey olsa aralarında fire verilirdi mıhakkak. Mesela eşiniz kardeşi geldi demiş.

Kadını arayın veya mesaj atın, mahçup olduğunuzu o an düşünemediğinizi falan söyleyerek ağzını arayın. Çocuğa da bakmışsın sanırım, yük olmadı inşaallah falan deyin. Zaten kendisi kardeşi mi almış, kendisi belirtir.

Eğer kardeşi almışsa kadın gerçekten bir rahatsızlık duymuş ve kardeşini arayıp gelip onu almasını istemiştir. Bu durum da gerçekten bir mahçubiyet oluşur ve arkadaşınıza belirtmeniz gerekir.

Kadına yazık yalnız bir anda ortada saçmasapan bir şekilde kalakalmıştır.
Diyemez de benim bu adamla ne işim var diye, mecbur gitmiştir araba bakmaya

Back