- 18 Mayıs 2008
- 597
- 21
- 643
yuppi 4 temmuzda tellerim çıkıyor =)
kızlar ben tek taktırdım ve bundan bir yıl once çıktı. beş ay kadar bir dönem kullandım telleri. üst dişerlime takıldı, sorunum orta dişimdeki ayrıklıktı bunun dışında hiç bir sorunum yoktu, dişelrimin hepsi sıra sıra idi. doktorum beş altı ay kalacağını ve çıktıktan sonra asla ayrılmayacağını söyledi. fakat çıktıktan üç gün sonra dişim çok az ayrıldı ve onu takip eden günlerde ayrılma mesafesi arttı. şuanda bır yıl geçtı ve eskisi gibi. hemde en iyi klınıklerden birinde yaptırmıştım. bir arkadaşımda orada yaptırdı. iki bucuk yıl kadar tel kullandı ve implant takıldı. fakat kızın dişleri çok vahim.. bir kaç arkadaşımda da bur durumu gözlemledim, tel takanların dişi yelpaze gibi açılıyor ve irileşiyor. ne yazıkki şannssız bır durum... umarım sizlerinki öyle olmaz....
Arkadaslar benim tel tedavim tabiiki devam ediyor, ameliyat icin ayri konu actim,
bazi arkadaslarin sorulari oluyordu ordan sora bilirsiniz kizlar.
@busrasezgin, tel tedavisinden sonra ya gece takilan bir tel vermeli dr. veya da icden ince tel takilmali yoksa disler eski posisyona geri döne biliyor.
Arkadaslar benim tel tedavim tabiiki devam ediyor, ameliyat icin ayri konu actim,
bazi arkadaslarin sorulari oluyordu ordan sora bilirsiniz kizlar.
@busrasezgin, tel tedavisinden sonra ya gece takilan bir tel vermeli dr. veya da icden ince tel takilmali yoksa disler eski posisyona geri döne biliyor.
evet benimde 4 temmuzda çıkacağı için gittiğimde doktor üst ve alt dişlerimi iyice temizledi ve içten tel taktı sabitleme oluyormus adı
Diş temizliği için ayrı bi ücret mi alıyo yoksa ödediğiniz ücretin icinde mi beyazlatmak? Bide sabit tel icin yine ay da bi olmasa da ara ara kontrollere gitcekmisin yoksa baya bi durucak mı?
cnm diş telelrim çıkmadan temizledi işte ekstra bi ücretde almadı 4 temmuzda çıkarıcz dedi onun haricnde kontrol hakknda bişi demedi .sanırım uzun süre snra gidicm kontrollere sabit tel için
Cıkmadan mı temizledi? :/ Cıktıktan sonra temizler diye dusunuyodum.
Evet bursada ama daha takmıyorum. 1 dolgum kaldı gömük disimide alsınlar taktırıcam. Adı Ebru Çetinkaya Tokmak şuanda doğum izninde erken doğum yapma ihtimali varmıs oyle olursa haziran olmazsa ağustostta taktırıcam bende. Senin dişcinin adı ne?
evet benimde 4 temmuzda çıkacağı için gittiğimde doktor üst ve alt dişlerimi iyice temizledi ve içten tel taktı sabitleme oluyormus adı
benim çıkacağı randevudan bir önceki randevuda temizledi karbonat gibi bişeyle falan ...benim dişçim alper sönmez
İçten taktığı bu teller ine takılanlar gibi mi bide canın yanıyomu ?
benimkine daha 1 yıl var ama merak ettim canım.
Hmm.. Şimdi dişlerin bembeyaz ve dümdüzdür ne güzel zemuszemus
Canım resmini cekip gösterir misin opuyorumnanaktanhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bende onun eşine gidiyorum cnm.benim çıkacağı randevudan bir önceki randevuda temizledi karbonat gibi bişeyle falan ...benim dişçim alper sönmez
Canım resmini cekip gösterir misin opuyorumnanaktan
bende onun eşine gidiyorum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?