cnm çekebilirsm koyarım ya da olmassa çıktıgı günde çekip ekelrim buraya yerimseniben
Tamam farketmez :ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çekebilirsm koyarım ya da olmassa çıktıgı günde çekip ekelrim buraya yerimseniben
arkadasLar görünMez diS teLi vaRmıs.
kuLLanan vaRmı??
hmm biLgiLer ıCın teseKKür edeRim
yakLasık ne kadaR fiyaTı?
Doktorum bana ödediğim hiç bir ücret için fatura kesmedi.. Ne peşin ne de taksitlere..
Ben bugün doktora gittim kızlar,bu ayın sonuna doğru ya da 3-4 temmuz da tellerimden kurtulmuş olacağım hihoyyyt
arkadaşlar merhaba bende 2 aydır tel kullanıyorum. benim köpek dişimin biri üstte, biri gömük. üstte olan diş inince gömük diş açılıp braket takılacak. böyle bir sorunu olan var mı? birde ben ankarada özele taktırdım ücreti taksitle ödüyorum. doktor ilk ödemede fatura kesti 2.de kesmedi. ödediğim ücret miktarınca fatura kesmesi gerekmiyor mu?
merhaba kızlar diş teliyle ilgili uzun süreli maceram geçtiğimiz cumartesi sona erdi artık harika dişlerimle rahat rahat gülebiliyorum :) mutluluğumu paylaşmak istedim darısı en kısa sürede başınızaa :)
aynı sorun bende de vardı.benim de köpek dişim yukarı da onun yanındaki bi kaç dişte gömüktü köpek dişim daha 1.5 ay olmasına rağmen hemen indi artık gömük dişlerimin düzelmesini bekliyorum :S
Merhaba arkadaşlar
Benim üst iki dişim hafif yamuk,alt dişlerim ise sıkışık sukuşuk.Bende pazartesi günü bir ortodonti uzmanına gittim.Doktor dişlerime baktı.Dediki senden diş çekmeyeceğiz,teller 2 yıl ağzında kalacak ondan sonra dişlerin eski haline dönmemesi için 9 ay bir aparat takacakmışım dişlerimin arkasına görünmüyor.Benim korktuğum olay bu dişler yerinden oyunuyor yamukluğu geçtikten sonra gene eskisi gibi sağlıklı olur mu?Şimdi tel takılma süresi boyunca ısırarak yiyemeyecekmişim ya da kabuklu yiyecekler vs. çıkardıktan sonra yiyebilecek miyim?Dr yersin dedi ama ben korkuyorum.Aynı durumu yaşayan ve halinden memnun olan arkadaşlar var mı?Bana yardım edin?Ben hiçbir risk göremedim bu işte.İnşallah bir sorun çıkmaz.Hayırlısı ile yapabiliriz bu işi.