evde kelebekler ucarken ve onların kurtlanmadan geldıgını bıldıgın zaman nasıl takmayayım. ama kurtlanacak bır yerde bırakmadım heryerdecamasır suyu. bır de 4 aylık evlıyım hıc oyle bır evkurtlanır mı.evlenınce gelen hedıyeler oldu koylerden sagolsunlar fındık kuru meyve konserve falan fılanonlardan mı dedım yokkk
Hımmmm valla bizim burda olmadıgı ıcın bilmiyorum. Bende evde bocekten nefret ederim. Ben evin her yerine tabletlerde koydum. Bir sürü yerede naftalin koydum kokusunu hiç sevmeme ragmen. Sen daha 4 aylık evlisin dimi? Yeni gelin yani. Gerci bende sada 1 senelik evliyim. Canım sana kolay gelsin ben kendini cok yorma die soyledim nede olsa kucukde olsa bi ameliyatın var.
sıkıntıları unutmaya basladıgınız buraya gırme seyreklıgınızden bellı oluyor. nerdesınızzzz
zaten anlatacak bırseyler oldsun dıye ızlıyorum yasmın. valla halıme sukrettım program bıtınce. bır bayan vardı 6 yıldır cocugu olmayan aklına gelecek tum testlere rehım fılmı falan... kımyasal gebelık ıkı dusuk laparoskopı cıkolata kıstı kapalı tupler yumurtalıkları alma teklıfı hısteroskopı rahımde perde aldırmak 1000 1 cocuk sahıbı olabılırsın denın ce ancak tup bebek demıs yası da 24 henuz... cok uzuldum halıme sukrettım. bırde su mol gebelık bızımgıbı en az 2 ay 3 ay korunma gerektırmıyor kesınlıkle 1 yıl hamılelık yasaklanıyor valla nasıl sukrettım sızın ıcın bıle sukrettım...
kıpır kıpır olsun zaten. bugun esımle off gunumuz soyle cıkalım dısarılara dıyoruz... bugun benı mazur gorun...sıze bol enerjılı... kısmetlı bır gun dılıyorum...
gunaydın yasmıncım bugun ben suppper ıyıyım.bugun kostum yaaaa bır rahatladım..taksıme gıdecegım sahaflar bırlesmıs bır yerde fuar kurmuslar eskı yenı tum kıtaplar oradayken ben burda duramam...
sen nasılsın neler yapıyorsun
gnydın yasmincim.naptınız bakalım görüşmeyeli.benimde kaç gündür misafirlerim vardı onlar gitti bu seferde hastalandım iki gündür yatıyodum şimdi birazdaha iyiyim ama hala tam iyleşemedim çok agrılarım var.bu arada sizide çok merak ettim naptınız neler konuştunuz diye.bu arada tunemide haklı halimize şükretmeliyiz.beterin beteri var.gerçi bendede neler var bi bilseniz.ne zorluklarla hamile kaldım ilkine.beim ülseratif kolitim var.bi çeşit bağırsak hastalığı.yani bağırsağın tamamı yara ve sürekli kanamalarım kıvrandıracak derecede ağrılarım mide bulantılarım kansızlığım halsizliğim var.ve bu hastalığıun neden kaynaklandığı bilinmediği için sadece durdurmaya yönelik tedavi uygulayabiliyolar.tamamen ortadan kaldıramıyolar.ve bikaç sene snr bağırsak kanseri olma riskimde çok yüksek.ilaçlara bağımlı yaşıyorum ve ömür boyu devam edecek bi tedavi bu.düşünsene günde 13 tane hap kullanmak zorundayım ve sabah akşamda lavman yapmak zorundayım yoksa günlük hayatıma devam edemiyorum.6 ayda bi kolonoskopi çekilmem gerekiyo allah kimseye yaşatmasın.ve 3 ayda bi atak dönemi yaşıyorum.yani hastalığım ne kadar ilaç kullansamda çok aktifleşiyo ve yataklık oluyorum böle 2-3 haftada 10 kilo falan kaybediyorum.düşünün halimi bide bebişim var onla ilgilenmem gerekiyo.üzüntüye sıkıntıya yorrgunluğa gelemiyorum.bikaç gündür çok yoruldum şimdi yine atak dönemine girdim.çok acı veriyo gerçekten.halinize şükredin gerçekten.ayrıca cilt kanseriyim allaha şükür iyi huylu kana karışmıyo ve gebeliğime engel çok hastalığım var çift rahimliyim pkos hastasıyım eşimde varikosel var bu kadar engele rağmen onca doktorların hamile kalman yasak demesine rağmen allah yiğitimi kucağıma almayı nasip etti.hatta doğuramassın aldır aldırmasanda zaten düşer dediler ama düşmedi allah korudu.takdiri ilahi.herşeyin birzamanı var.o yüzdende allaha bol bol dua edelim hakkımızda hayırlısını doğru zamanda nasip etsin bizim için.ama iyki doğurmuşum oğlumu çünkü o benim hayat kaynağım ömrüme ömür katıyo eğer o olmasaydı kesin hastane köşelerinden çıkamazdım o bena enerji veriyo sıkıntılarımı unutturuyu onun için bi çocuk daha istiyorum sanki bitane daha olsa ömrüm ikiye katlanacak benim için hasta olduğumdan dolayı bakımı ne kadar zor olsada büyük bi mutluluk enerji kaynağı oluyolar.o yüzden allah inşallah aratmadan bitane daha sağlıklı bi evlat nasip eder.sizede benim yaşadıklarımın onda birini yaşatmasın.en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişler doğurmayı nasip etsin
canım ya neler yaşamışsın sende neler çekmişsin ne kadar üzüldüm anlatamam yüzyüze tanışmasakta ben şurda sizle konuştuğum itiraf ettiğim şeyleri kimseyle paylaşmıyorum.bebeğin gerçekten senin için bi mucize olmuş.iyikide olmuş.allahım inşallah en kısa zamnda şifa verir hastalığınada.kendini çok yorma üzme hiçbişey için.gerçekten herzaman halimize şükürler olsun.allah büyük inancımız sonsuz.bukadar sıkıntının içinde sana bi bebek vermiş.inşallah tüm sağlık problemlerinde allahın izniyle en kısa zamnda hallolur.dualarım seninle canım.
gunaydın yasmıncım bugun ben suppper ıyıyım.bugun kostum yaaaa bır rahatladım..taksıme gıdecegım sahaflar bırlesmıs bır yerde fuar kurmuslar eskı yenı tum kıtaplar oradayken ben burda duramam...
sen nasılsın neler yapıyorsun