Dış gebelik ve Mtx sonrası yaşadıklarım !!

Bende şuan dış gebelik yaşıyorum 2 hafta önce hastaneye yattım mtx ignesinin birinci dozunu vurdular ilk vurulduğunda beta hcg 3834 dü 2 hafta oldu iğne vuralı 289 şuan sol tüpte dış gebelik kasığımda sancı var batışma var küçük tuvalet yaparken de öyle oluyor oturup kalkarkende batma hissi hafif sancı var tuvalete gitmeye korkuyorum öyle olduğu için normal mı sizce korkuyor insan
Çok geçmiş olsun. Bir müddet hafif sancılar ağrılar hissedebilirsiniz dayanılamayacak kadar ağrı mide bulantısı olunca harekete geçmek gerekiyormuş öyle demişti doktorum. En az 6 ay içerisinde kendini toparlıyormuş vücud.

Merhaba ben de 31 ekimde 90 ile anlaşılan dış gebeliğim metotreksat iğnesi ile sonlandırıldı. 7 gün kanama ile parça düşürdüm. Pazartesi yani 9 aralıkta 2200 beta ile doktor keseyi gördü hiç regl olmadan hamile olduğumu öğrendim. Doktor takip edilmesi gerektiğini söyledi ama çocuğun sağlığının endişesindeyim iğne yapan doktor için rahat edecekse 1 regl bekleyebilirsin demişti ama ben hiç regl olamadan hamileliği öğrendim bu kadar erken yaşayan var mı acaba?
Merhaba. Şu anda sağlıkla devam ediyor mu gebeliğiniz. Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim doktorum korunmam için birşey söylememişti hatta üç ay sonra gittiğimde neden korundun diye kızmıştı. İyi düşünün iyi olsun herşey. :)