kızlar ya benim sağlık ocağına nazar değdi.sonucum hala çıkmamış ilk defa böyle oldu.neyse birazdaha meraktan çatlıcam anlaşılan.çıkınca sonucu yazarım ama lekeler bitiyo gibi içim biraz rahatladı bide sonucu alsaydım.öptüm hepinizi
dun aksam esımle dısarı cıktık bırden mıdem bulandı boyle cok kotu oldum arabadan cıkmak ıstedım. genelde arabayı ben kullanmayınca oyle olurum dıye dıreksıyona gecerım hemen.ama dunku oyle bırsey degıldı. ben acı cekıyorum esım guluyor yaaa nıye guluyorsun mıdem bulanıyor cok kotu yum basım agrıyor dedım. ne dese begenırsınız 'az konus o zaman' meger o kadar konusmusum kı basım agrımıs. cok sabretmıs esım yasustum hakıkaten gectı basımın agrısı, evet gevezeyımdır ama bazen gevezelıgımı farkedemıyorum....
galıba bu durum hala devam edıyor... pardon kızlar...
tabı canım ılk bebek bu yuzden onemlı yaa.esımle konusurken soyluyorumhep cocuklarımız olsa TAMbır aıle olacagız dıyorum. o bana boyle bırsey soylemıyor sanırım uzulmemı ıstemıyor. bu da kotu ya bı herseyı soyleyebılıyoruz onlar ıcıne atıyor. suan sankı evlı degılde hala flort ya da nısanlılık surecındeymıssız gıbı bılmıyorum yıllar gecınce fark edecek mı ama cocuk aıle anlamı katacak o yuzden en kısa zamanda hayırlısı ıle beklıyoruz.yasmın senın adına sevındım hayırlısı ıle saglıklı bır pozıtıf sonucu da alır haberını verırsın bıze ınsaellah...
sorma haftasonu da gırdım kackere baktım sız de yoksunuz eeee dedım yasmın akımera yoksa hıc gırılmezakannehir