Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

canım ya allah bidaha yaşatmasın dış gebeliği yada başka olumsuzluklar çıkmaz inşallah karşımıza.her ay bu korkuyu yaşatmadan en kısa zamanda sağlıkla bebğimiz olur inşallah.valla bazen diyorumki ikizim olsada bi anda olsa bitse.hayırlısı tabiki.gönül neler istiyoda verecek olan allah.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

inşallah allah gönlüne göre verir cnm.bende ikizimin olmasını çok isterdim ama kısmet değilmiş olmadı.bu arada bende biraz araştırma yapıyorum gün snr oğlumun doğumgünü.2 yaşına girecek.pasta hazırmı alsam kendimmi yapsam karar veremedim.aslında kendim yapmayı istiyorum ama kalabalıkta olucaz yani 12-13 kişi falan olucaz güzel yapamassam berbat olur doğumgünü napsam karar veremedim pasta yapımlarına bakıyodum.5 gün snrda evlilik yıldönümümüz onun içinde ayrı bi kutlama yapmam lazım baya kararsızım ne yapacağım konusunda

hımm ne güzel bu aralar tatlı telaştasın o zaman.oğlunun doğum günü evlilik yıldönümünden birkaç gün önce yani.o yıl size ne güzel bi hediye olmuş bebğiniz.doğum günü şimdiden kutlu olsun.hayatı boyunca hep güzellikler onun olsun inşallah.pasta konusunda insanın kendi el emeği daha güzel oluyo tabi böyle zamanlarda ama riske atma bencede.içine sinmezse moralin bozulur.hem kalabalık olacakmış.ben hazır al derim ama yinede sen bilirsin tabi canım.benimde eşimin doğum günü bugün.maalesef hediyede alamadım.çünkü biz aynı yerde çalışıyoruz.aynı saatte girip çıkıyoruz.yani biryere tek gitme şansımda olmuyor.napsam bilmiyorum.bende fikirlerinize açığım bu konuda.yemeğe çıkalım diyodum ama bugünlerde borç durumuz var o yüzden eşim çıkmayalım dedi.bende evde küçükte olsa bişey yapsam diyorum.ama henüz düşündüğüm bişey yok (

bende senin eşinin doğum gününü kutlarım cnm.aynı yerde çalışmanız kötü olmuş ayrıca eşini cesaretinden dolayı tebrik ederim.benim eşim kıskançlığından bırak aynı yerde çalışmayı başka yerde çalışmama bile izin vermiyo.aynı yerde çalışsak ölürdü heralde kıskançlığından.hediye olayına gelince artık yapabileceğin pek bişey yok bu saatten snr.ama bi arkadaşın falan varsa ondan rica edebilirsin.veya ona özel bi şiir özel unutamayacağı bi not yazıp masasında kimsenin göremeyeceği yalnız eşinin göreceği uygun biyere yerleştirebilirsin veya radyodan yada tv den özel istekte bulunup onunda dinlemesini sağlayabilirsin.telefonuna sesli msj bırakabilirsin.hiç bişey yapamadın en seksi kıyafeti giyer güzel bi yemek hazırlar romantik bi müzik eşiliğinde gecenin devamında hediyesini verebilirsin:)) bende geçen sene alamamıştım eşime hediye böle şeyler yapmıştım sırnaşık şey ayrıca dediğin gibi pastanın siparişini verdim şimdi kendim yapıpta rezil etmiyim pastayı.aslında güzel yapıyorum ama bu özel bi gün dahada güzel olmalı.

bu arada evet cnm.ben doğum yaptım 3 gün snr evlilik yıldönümümüzdü.benim eşime hediyem bebişim oldu.tabi eşim o kadar kolay kurtulamadı gerçi oda hem doğum hem evlilik yıldönümü hediyesini bir vererek ikli hediyeden kurtulmuş oldu ama yinede ona pahalıya patladı :))

bu arada evet cnm.ben doğum yaptım 3 gün snr evlilik yıldönümümüzdü.benim eşime hediyem bebişim oldu.tabi eşim o kadar kolay kurtulamadı gerçi oda hem doğum hem evlilik yıldönümü hediyesini bir vererek ikli hediyeden kurtulmuş oldu ama yinede ona pahalıya patladı :))

oh ohh muhabbet almıs gıtmıs yıne... daha yenı geldım ev. enerjıme hayran oldugunuzdan bahsetmıssınızvalla ben öluyorum cok yuklendım kendıme bolbolkıtap alabıldım... tarıhı kıtaplar cıkarılmıs meydana hapsırmaktan kıtap aramaktan valla hasatım cıktı. gıysı camasır belkı tezgah harmanından ayıklanabılıyor ama kıtap cok ılgıncoldu.. guzel bı deneyımdı. ordan cık hooppp ev ıhtıyacları falan. bır de selden dolayı ev-kur mallarını bır ınsaatta 4te1 fıyatına satıca sunmuz bır gıdelım dedım gıttık ama nekuru temızleme ne baska turlu temızlıkten gecmıs mallar cok kotuydu.. gunlerdır ıslak bır halde kalmıslar ıgrenc kokuyordu. orada da kaos ıcınde zor attık kendımızı dısarı. hım'as baska ne ler yaptık hatırlayamıyorum.. tek hatırladıgım hakıkaten yoruldum:)) ıyı geldı ama. Yavas yavas eskı kosturmalarımadonecegım elbette.
arkadaslar kıtap okunur okunur oyle zaman falan ıstemez. tek ıstegı arzudur:)
akımera uzdun bızı yaaa. sıkıntıların oldugunu bılıyordum ama bu dereceoldugunu bılmıyordum Rabbım bezdırmeden sıfasını verır ınsaellah... bunlara ragmen bır oglun var ben de sana hayran oldum sımdı... ben sımdı yatacagım (bır sey soylım acayıp tavugumdur )cok erken uyurum esımle henuz onun dengesını tutturamadık. ben sabah korunde kalkarım aksam erken yatarım boyle 22 gıbı. bıldım bılelı boyleyım napım... valla cok da memnunum hadı ıyı gecelersabah gorusuruz...
ya yasmın esınle aynı yerde mı calısıyorsun? ıyı mı kotu mu bılemedım. hedıye konusunda ne yapabılırsın ben bılemıyorum.malum 4aylık evlıyım oyle akımera gıbı orjınal fıkırlerım olamaz elbet... bana laızm olunca sızden faydalanırım artık:):):)

akımera uzak oldugumzu nerden cıkardın? sen de ıstanbuldasın. ben beylıkduzunde yasıyorum..

günaydınn kızlarrr.sabahın ilk günaydını benden geliyo hep.evet kızlar eşimle aynı yerde çalışıyoruz ama aile şirketi gibi diyebilirim.eniştesinin şirketi.aynı yerde çalışmanın dezavantajını yaşamadık pek.ben muhasebedeyim o satınalmada.sürekli yanyana değiliz.benim için geliş gidiş çok kolay oluyo.ama tabiki ayrı yerlerde çalışsaydık biraz daha özlem olurdu sanırım.akşam birbirimize anlatacak farklı şeylermizi olurdu ama şimdi aynı yerde olan bitenden onunda haberi oluyo benimde(benim daha çok gerçi,nede olsa biz kadın milleti daha meraklıyız)tunemicim ne güzel ya gezmeyi seviyosun eşinde öyle sanırım.biz sadece pazar günleri yapabiliyoruz onu hafta içi ikimizinde evden çıkası gelmiyo.sadece akşamları evdeyiz zaten.senin gibi bende uyku konusunda bende tavuğum resmen.akşam 10:30-11:00 dedimi ben kanepede mayışmış uyku moduna geçmiş oluyorum.sabahta 6:30 mecburen.uykum geldimi gözüm hiçbişeyi görmüyoya nasıl tatlı bişey bu uyku ya.

günaydın yasmincim.sen iş için kalkıyosun ben bebek mesaisine.düşünsene hiç şaşmıyo sabah 6,30 deyince bizim bıdık saat kurmuş gibi kalkıyo ve bidaha saat 3-4 kadar uyumuyo o uyuduğuğundada ancak yemeğimi falan yapabiliyorum.bende çalışmasamda bıdık yüzünden çok yoruluyorum ve akşam sizinle aynı saatlerde bayılmış oluyorum.bide sizi düşünüyorumda hem çalışacaksınız hem bebek bakacaksınız.çok zor valla allah yardımcınız olsun.büyük bi sabır gerektiriyo.inşallah kocalarınız benimki kadar tembel deildirde onlarında biraz yardımı olur sizde bu arada dinlenmiş olursunuz biraz:))

akımera uzak oldugumzu nerden cıkardın? sen de ıstanbuldasın. ben beylıkduzunde yasıyorum..

evet cnm bende istanbuldayım ama anadolu yakasında ve kadiköye böle bi yarım saat 40 dk.falan uzaklıkta bi yerde oturuyorum ve arabamız yok kendimin çocukla o tarafa geldiğini düşünemiyorum şahsen.zaten avrupa yakasınıda hiç bilmem pek gitmişliğimde yoktur onun için uzak dedim.beylikdüzüde baya uzak yine çokta yakın deil yani.senin sanırım araban var yada ortak arabamıydı yanlış anlamışta olabailirim.yani istediğin yere gitmek daha kolay oluyodur senin için diye düşünüyorum.bu arada eşin ne iş yapıyo cnm.rahat bi işi var sanırım hani hafta içi falan gezebiliyosunuz onun için sordum bende bizimkinin vakti olsun isterdim gerçi gezmeyi hiç sevmiyo ama olsun

canım valla senin mesai bizden daha zor.en azından ben gece deliksiz uyuyabiliyorum.ama senin bıdığın canı ne zaman isterse sen o zaman ayakta olmak zorundasın.zaten ben çocuk olduğunda sanırım bi süre çalışamıcam.çünkü hem çalışma saatlerim çok fazla hemde bebği bırakacak kimsemiz yok burda sadece görümcem var ondanda böyle bişey bekleyemem.ya bebek bakmak cidden kolay bişey değil.geçen gün yeni doğum yapan arkadaşımla görüşmüştük kızın resmen gözlerinin altı çökmüş yorgunluktan.bebk gazlı uyumuyo doğru düzgün.minicik neden ağladığını bilemiyosun.ama tabiki tek o günleri görelimde hepsine değer onun sevgisi,varlığı.ama kolay olmadığıda bir gerçek.

gunaydın dıyeyım barı gercı sıze tunaydın olmus bellı kı kosu kahvaltı falan derken ancak bılg basındayım. akımera araba da olsa hakıkaten uzakmısız esım kımyager su ara calısmıyor. ben de yuzme egıtmenıyım bılıyorsunuz dersım gelınce ya da dogum olunca gıdıyorum su aralar da okulların yenı acılması sebebıyle (sanırım) rahat donemdeyım. o yuzden hep bırlıkteyız esımle, kesın bu gunlerı arayacagız, o da ayrı bır mevzu
Yarın esımın bır arkadası esıyle cocukları ıle bıze (yenı evlı zıyaretıne) gelecekler. ılk 2. ayımız bu yuzden ne eglencelı gecmıstı her gun bırılerını sıraya koyarak agırlamıstık.. boyle sonlara kalanlar da oldu tabı nıkahıma davet etmedıgım cok kısı oldu esım da bazı arkadaslarına benım metodumu uyguladı. nıkah oldugu ıcın herkesı davet etmedım. davet etmedıklerımı eve davet ettım yorucu ama daha eglencelı olduhele kı cok yemek yapılan bır evden, cok kalabalık olan bır evden gelen ben ıcın. bırden kucucuk porsyonlar bana yavan geldı... ıyı kı eve her gun bırılerını davet ettık de, kalabalık yemek derken atlattım o surecı...
benım calısma hayatım cocuk bakmama engel olmadıgı ıcın (tabı yogun donemlerım oluyor bazen eve gelemeyecek kadar, cocuk olunca o sekılde calısmayacagım) ısı bırakmayacagım.
akımera sana kolay gele ne dıyım... Allah o yorgunlugu bıze de tattırsın ınsaellah...

bencede çalışma tatlım.anneliğini doya doya yaşa.valla benim annem yakın olmasına rağmen daha 2 senedir ona bile bi gün olsun bırakmadım çocuğumu.heryere çanta gibi taşıyorum.hiç ayrılmıyorum ondan.herşeyi benden öğrenmeli her anını ilk ben görmeliyim gibi geliyo yada aşırı aşığım çocuğuma bilmiyorum.ayıptır sölemesi çocuk bana öle alıştıki tuvalete gittiğimde bile babasıyla bile durmuyo geliyo tuvalette yanımda oturuyo.daha aklı kesmiyo ama artık ayırmam lazım tabi.:))ama bence sende en azından bir süre çocuğunu kimseye bırakma bu arada ağzımdan anne oğul lafı çıkıyodu nerseyse sanırım oğlun olacak :)) allah hayırlısını versin size.eksikliğini göstermesin.inşallah bi iki ay içinde sizdende güzel habrlerinizi alırım canlarım benim valla kendim hamile kalmış gibi mutlu olurum emin olun yani :Saruboceq:

misafirleri sevmen ne güzel tunemicim bende çok severim böle gelen giden hizmet etmeyi severim ama hebersiz gelen misafirdende hiç hoşlanmam.çünkü hasta olduğum için evimin dağınık olduğu toparlayamadığım zamanlar çok oluyo bide çocuk var tabi bazen ev harabeye dönüyo böle zamanlarda ani misafir gelirse çok bozuluyorum açıkcası.çünkü insanlara mahçup olmaktan hiç hoşlanmam ve pis olduğumu düşünmelerini istemem.bu arada o kadar misafir ağırladığına göre baya hamaratsın anlaşılan.yaşında küçük aferin valla sana.kadın dediğin böle olur:))benim kocamda en çok bu hamaratlığımı ve elimin çabukluğunu sever.kocanın evde olmasıda güzel o da yardım eder sana.ne güzel valla.canında sıkılmaz evde.bu arada allah inşallah sanada en yaklın zamanda anne olmayı nasip eder tatlım

erkeklerı daha cok sevmekten zıyade kızları sevmıyorum zaten bu ozellıgımle meshurum ınsaellah ınsanların 'boyle buyuk konusma 5 tane kızın olurgorursun' demelerı dua nıyetıne gecmez... ya saglıklı olsun dıyebılıyorsak (duanın sınırı olmadıgına gore) saglıklı olsun erkek olsun da dıyebılırız pekala...

kızlar ya işyerinde bi arkadaş vardı.yeni hamileydi.onlarda 1 yıldır istiyolardı olmuyodu.kızla hep detleşirdik.gerçi ben bu bebk durumunu sizle konuştuğum gibi hiç kimseyle konuşmuyorum.yani nedne bilmiyorum ama ailemle bile konuşurken dik durmaya çalışıyorum heralde çok belli etmiyorum bu konuda üzüldüğümü.(3 yıllık evli olduğumuz için şuan çevremdeki herkes bizim çocuğumuz olmuyo gözüyle bakıyo)neyse işte arkadaş ilk hamile olduğunu söyleyince içim çok burkulmuştu.ben herzaman dualarımda ikimizinde aynı zamanda olsun ve diğeri üzülmesin diye dua ederdim.neyse arkadaş hamile olunca bide biraz düşüncesiz davrandılar yani benim durumumu azçok bildiği halde biraz nispet yapar gibi oldu.ben olsaydım onu üzmemek için bu konuda çok dikkatli davranırdım.gebeliği riskli oluncada işten ayrılmak zorunda kaldı.düşük tehlikesi vardı.işten ayrıldığı için içimde elimde olmayan bi sevinç oldu.yani burda olduğu zaman ben çok üzülecektim.bilemiyorum belkide bu bencillik ama düşünmek istemesemde içimden geçen bu.şimdi eşiyle görüştüm durumlar biraz karışık dedi.aslında beta hcg değerlerini falan öğrendiğimde biraz düşük gelmişti banada ama onlara üzülmesinler diye bişey demedim.neticede tabiki allah bilir ne olacağını.ama inşallah bebğine bişey olmaz.inşallah sağlıkla dünyaya getirir.vicdan azabı duydum işten ayrılmasına sevindiğim için kızdım kendime.bilemiyorum si olsanız ne düşünürdünüz.bunlar istemesemde içimden geçen duygular.ama dua ediyorum allah bebeklerini bağışlarda inşallah sağsalim dünyaya gelir.dün işyerine uğramıştı bana ultrason çıktısını gösteriyo işte bu diye bilemiyorum ya ben olsaydım o üzülmesin diye özellikle onun yanında bebekten hiç bahsetmezdim.tabi benim kastettiğim şey asla bebklerine bişey olması değil sadece düşüncesizlikleirne üzüldüm ((

kızlar ben çıkmak zorundayım bugun temizlik yapıcam cam perde halı ne varsa tamizlemem gerekiyo yarın oğlumun doğumgünü gerçi cmrtsi akşamı kutluycaz ama kalabalık olucaz yarında ancak mutfak muhabbetiyle uğraşırım işlerim yoğun yani annemde yardıma gelecek birazdan.pek giremem ama ara ara bakarım yine ne yazmışsınız diye hadi öpüldünüz iyi muhabbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…