canım ya allah bidaha yaşatmasın dış gebeliği yada başka olumsuzluklar çıkmaz inşallah karşımıza.her ay bu korkuyu yaşatmadan en kısa zamanda sağlıkla bebğimiz olur inşallah.valla bazen diyorumki ikizim olsada bi anda olsa bitse.hayırlısı tabiki.gönül neler istiyoda verecek olan allah.sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.
inşallah allah gönlüne göre verir cnm.bende ikizimin olmasını çok isterdim ama kısmet değilmiş olmadı.bu arada bende biraz araştırma yapıyorum gün snr oğlumun doğumgünü.2 yaşına girecek.pasta hazırmı alsam kendimmi yapsam karar veremedim.aslında kendim yapmayı istiyorum ama kalabalıkta olucaz yani 12-13 kişi falan olucaz güzel yapamassam berbat olur doğumgünü napsam karar veremedim pasta yapımlarına bakıyodum.5 gün snrda evlilik yıldönümümüz onun içinde ayrı bi kutlama yapmam lazım baya kararsızım ne yapacağım konusunda
hımm ne güzel bu aralar tatlı telaştasın o zaman.oğlunun doğum günü evlilik yıldönümünden birkaç gün önce yani.o yıl size ne güzel bi hediye olmuş bebğiniz.doğum günü şimdiden kutlu olsun.hayatı boyunca hep güzellikler onun olsun inşallah.pasta konusunda insanın kendi el emeği daha güzel oluyo tabi böyle zamanlarda ama riske atma bencede.içine sinmezse moralin bozulur.hem kalabalık olacakmış.ben hazır al derim ama yinede sen bilirsin tabi canım.benimde eşimin doğum günü bugün.maalesef hediyede alamadım.çünkü biz aynı yerde çalışıyoruz.aynı saatte girip çıkıyoruz.yani biryere tek gitme şansımda olmuyor.napsam bilmiyorum.bende fikirlerinize açığım bu konuda.yemeğe çıkalım diyodum ama bugünlerde borç durumuz var o yüzden eşim çıkmayalım dedi.bende evde küçükte olsa bişey yapsam diyorum.ama henüz düşündüğüm bişey yok(
akımera uzak oldugumzu nerden cıkardın? sen de ıstanbuldasın. ben beylıkduzunde yasıyorum..
günaydın yasmincim.sen iş için kalkıyosun ben bebek mesaisine.düşünsene hiç şaşmıyo sabah 6,30 deyince bizim bıdık saat kurmuş gibi kalkıyo ve bidaha saat 3-4 kadar uyumuyo o uyuduğuğundada ancak yemeğimi falan yapabiliyorum.bende çalışmasamda bıdık yüzünden çok yoruluyorum ve akşam sizinle aynı saatlerde bayılmış oluyorum.bide sizi düşünüyorumda hem çalışacaksınız hem bebek bakacaksınız.çok zor valla allah yardımcınız olsun.büyük bi sabır gerektiriyo.inşallah kocalarınız benimki kadar tembel deildirde onlarında biraz yardımı olur sizde bu arada dinlenmiş olursunuz biraz:))
canım valla senin mesai bizden daha zor.en azından ben gece deliksiz uyuyabiliyorum.ama senin bıdığın canı ne zaman isterse sen o zaman ayakta olmak zorundasın.zaten ben çocuk olduğunda sanırım bi süre çalışamıcam.çünkü hem çalışma saatlerim çok fazla hemde bebği bırakacak kimsemiz yok burda sadece görümcem var ondanda böyle bişey bekleyemem.ya bebek bakmak cidden kolay bişey değil.geçen gün yeni doğum yapan arkadaşımla görüşmüştük kızın resmen gözlerinin altı çökmüş yorgunluktan.bebk gazlı uyumuyo doğru düzgün.minicik neden ağladığını bilemiyosun.ama tabiki tek o günleri görelimde hepsine değer onun sevgisi,varlığı.ama kolay olmadığıda bir gerçek.
gunaydın dıyeyım barı gercı sıze tunaydın olmus bellı kıkosu kahvaltı falan derken ancak bılg basındayım. akımera araba da olsa hakıkaten uzakmısız esım kımyager su ara calısmıyor. ben de yuzme egıtmenıyım bılıyorsunuz dersım gelınce ya da dogum olunca gıdıyorum su aralar da okulların yenı acılması sebebıyle (sanırım) rahat donemdeyım. o yuzden hep bırlıkteyız esımle, kesın bu gunlerı arayacagız, o da ayrı bır mevzu
Yarın esımın bır arkadası esıyle cocukları ıle bıze (yenı evlı zıyaretıne) gelecekler. ılk 2. ayımız bu yuzden ne eglencelı gecmıstı her gun bırılerını sıraya koyarak agırlamıstık.. boyle sonlara kalanlar da oldu tabınıkahıma davet etmedıgım cok kısı oldu esım da bazı arkadaslarına benım metodumu uyguladı. nıkah oldugu ıcın herkesı davet etmedım. davet etmedıklerımı eve davet ettım yorucu ama daha eglencelı oldu hele kı cok yemek yapılan bır evden, cok kalabalık olan bır evden gelen ben ıcın. bırden kucucuk porsyonlar bana yavan geldı... ıyı kı eve her gun bırılerını davet ettık de, kalabalık yemek derken atlattım o surecı...
benım calısma hayatım cocuk bakmama engel olmadıgı ıcın (tabı yogun donemlerım oluyor bazen eve gelemeyecek kadar, cocuk olunca o sekılde calısmayacagım) ısı bırakmayacagım.
akımera sana kolay gele ne dıyım... Allah o yorgunlugu bıze de tattırsın ınsaellah...
benım de oglum olsun benım deeeee