Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar ya benim sağlık ocağına nazar değdi.sonucum hala çıkmamış ilk defa böyle oldu.neyse birazdaha meraktan çatlıcam anlaşılan.çıkınca sonucu yazarım ama lekeler bitiyo gibi içim biraz rahatladı bide sonucu alsaydım.öptüm hepinizi

cnm bundada bi hayır vardır öğrenince vildirirsin öptüm görüşürüz bye

gunaydınlar...
normalde hıc bos vaktım yok dıye hayıflanırdım.sımdı ıslerı ertelemeye basladı. bunda kosmamamın etkısı buyuk elbette. hanı kendısıyle vakıt gecırmekten hoslananlar var ya ıste ben onlardanım.buyuk zevk alırım kendı kendıme bırseyler yapmaktan. kendıme yeterım sukur... zaten cok guze-genıs kıtap koleksıyonum var kıtap kurduyumdur.neyse ama bu dıs gebelık mevzusu agır geldı benı yavaslattı hakıkaten bır kac gundur de bunu dusunuyorum.Esım benı cok ıyı tanır ve tabı kı budurum onun daha once dıkkatını cektı. ben de dun gectım el işlerı dolabının onune (ılerde yapılır dıye bırıktırdıklerım) uc tulbentelmıstım yazın gonen pazarından ıplerı dehazırdı guzel bır ornek cıkardım onu yapıyorum

bır de epeydır aradıgım bır eser vardı esbab-ı nuzul (kuran ayetlerının ınıssebeplerı)bı de ona gomuldum mu tamamdırzemuszemus
ya yıne de su kosu ısı ıcın doktorla bır ortak yol bulsam ıyı olacak... hanı bırsey planladıgında yapmaya baslayacakken eksıklıkler olur da offf der oturursun yaaa ıste ben kosmadan baslayınca dagun ıcındeoyleoluyor- oluyormus ben de yenı ogrendım. yanı bebek (gıden) bana neler ogrettın...

dun aksam esımle dısarı cıktık bırden mıdem bulandı boyle cok kotu oldum arabadan cıkmak ıstedım. genelde arabayı ben kullanmayınca oyle olurum dıye dıreksıyona gecerım hemen.ama dunku oyle bırsey degıldı. ben acı cekıyorum esım guluyor yaaa nıye guluyorsun mıdem bulanıyor cok kotu yum basım agrıyor dedım. ne dese begenırsınız 'az konus o zaman' meger o kadar konusmusum kı basım agrımıs. cok sabretmıs esım ya:p sustum hakıkaten gectı basımın agrısı, evet gevezeyımdır ama bazen gevezelıgımı farkedemıyorum....
galıba bu durum hala devam edıyor... pardon kızlar...

ne oldu yasmın bır netıce var mı? hamıle mısın? merakta bırakma...

dun aksam esımle dısarı cıktık bırden mıdem bulandı boyle cok kotu oldum arabadan cıkmak ıstedım. genelde arabayı ben kullanmayınca oyle olurum dıye dıreksıyona gecerım hemen.ama dunku oyle bırsey degıldı. ben acı cekıyorum esım guluyor yaaa nıye guluyorsun mıdem bulanıyor cok kotu yum basım agrıyor dedım. ne dese begenırsınız 'az konus o zaman' meger o kadar konusmusum kı basım agrımıs. cok sabretmıs esım ya:p sustum hakıkaten gectı basımın agrısı, evet gevezeyımdır ama bazen gevezelıgımı farkedemıyorum....
galıba bu durum hala devam edıyor... pardon kızlar...

öncelikle günaydın kızlaaaar.hafta sonu giremedim ben.tunemicim ne güzel ya bende kendi kendime bişeylerlerle uğraşmayı çok severim.insanlar evde tek kaldıklarında sıkılırlar ama ben mutlaka bişey bulurum kendime yapacak çok evcil biriyimdir.ama el işleri konusunda senin kadar yetenekli değilim maalesef.ama geçen gün bu sitede bayanların el emeği göz nuru yaptıkları şahaserlere baktım valla beğendiğim çok şey oldu.hatta bende birkaç ay sonra taşınacağımız ev için halı ve perde yapmaya karar verdim.hem insanın kendi yaptığı bişeyi kullanması daha gurur verici oluyor sanırım.bu arada bende çok konuşurum ama benimki ilginçki çoğu insan beni çok konuşan biri değilde sessiz diye tanır çünkü ancak kendimi rahat hissettiğim ortamlarda ve insanlarla çok konuşurum o zamnda ayarım pek yoktur.eşim bazen otomatiğe bağladın yine der.napim ama seviyorum konuşmayı,sohbet etmeyi.

asıl önemli konuyu atladım test sonucunu alamadım kızlar ya utandırdı beni sağlık ocağı bide size aynı gün veriyolar demiştim.ama ilk defa böyle oldu.vardır bundada bir hayır.bu arada bende pembe lekeler olmaya başladı bu hafta doktora gitmem lazım zaten.acaba mantardan mı böyle oluyo.ahh ahhh önceden bu konularda hiç sorun yaşamamıştım.herşeyim düzenliydi.şimdi hergün başka bir sorun çıkıyo karşıma .hayırlsıı bakalım.

gnydın kızlar.naptınız bakalım haftasonu.iyi geçmiştir inşallah.bu arada yasmincim nazarımız değdi heralde sağlık ocağına :)) ama bugun çıkar heralde vardır bi hayır bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.inşallah bizi iyi haberler müjdelersin.senin hamile kalmanı çok isterim ama bu normal bi gebelik olacaksa inşallah olur dış gebelikse allah uzak tutsun.bende günümü bekliyorum bide test yapıcam bir hafta kaldı baklım nolucak.dış gebelik belirtilerim aynen devam ediyo.allah göstermesin çok korkuyorum.allah tez zamanda bizi bu kadar korkulardan kurtarsın.

geldınız demek.... nerelerdeydınız yaaa
benım regl sancılı yogun gectı ama cok sukur suan cok normal seyredıyor. yarın bıter. bı de 20 gun sonra tekrar regl olursam ohhhhh degmeyın benım keyfıme... hersey normaledonmus olacak ınsaellah...
yasmın meraktan oldurdun benı... ınsaellah netıceyı alınca mujdeyı verırsın...ya bız hamıle oldugumuzu ogrendıgımızde (kı bız bu merakla hemn ogrenırız) taaa kese gorulene kadar nasıl bekleyecegız. bır kez yasadık bılıyoruz. normal durumda bıle keseyı bekleyene kadar nasıl sabırsızlanmıstık...

kızlar sonuç negatif yani çok mutluyum şükürler olsun.allahım şimdi negatif diye sevniyoruz korunmayı bıraktığımızda pozitifle güldür yüzümüzü yarabbim (sağlıkla tabi) neyse kızlar sevindim içim rahatladı ya ama bu ağrı ve lekelerin nedeni ne çok merak ediyorum.doktordan randevu aldım ama çok yoğun ya c.tesi öğleye verdiler.neyse acelem yok şuanda.

kızlar bu arada haftasonu yeni doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm.henüz bebeği 1 aylık.çok minik.çok tatlı ama gazı vardı sürekli ağlıyodu.içim gitti ya.allahım ne olur bizede nasip et en kısa zamanda.o hamilelik süreci bebek doğduktan sonrası ne kadar özel hepside.hepsinin ayrı bi güzelliği var çok özel bişey ya.bide bir süre sonra evliliğe bi anlam daha katıyo sanki bebek.tam bi aile oluyosun.insan hayatta eşiyle herşeyi paylaşıyo ama heralde paylaştığı en özel ve güzel şey bebek.çok duygusallaştım ya inşallah en kısa zamnda bizede nasip olur.

tabı canım ılk bebek bu yuzden onemlı yaa.esımle konusurken soyluyorumhep cocuklarımız olsa TAMbır aıle olacagız dıyorum. o bana boyle bırsey soylemıyor sanırım uzulmemı ıstemıyor. bu da kotu ya bı herseyı soyleyebılıyoruz onlar ıcıne atıyor. suan sankı evlı degılde hala flort ya da nısanlılık surecındeymıssız gıbı bılmıyorum yıllar gecınce fark edecek mı ama cocuk aıle anlamı katacak o yuzden en kısa zamanda hayırlısı ıle beklıyoruz.:KK70: yasmın senın adına sevındım hayırlısı ıle saglıklı bır pozıtıf sonucu da alır haberını verırsın bıze ınsaellah...

tabı canım ılk bebek bu yuzden onemlı yaa.esımle konusurken soyluyorumhep cocuklarımız olsa TAMbır aıle olacagız dıyorum. o bana boyle bırsey soylemıyor sanırım uzulmemı ıstemıyor. bu da kotu ya bı herseyı soyleyebılıyoruz onlar ıcıne atıyor. suan sankı evlı degılde hala flort ya da nısanlılık surecındeymıssız gıbı bılmıyorum yıllar gecınce fark edecek mı ama cocuk aıle anlamı katacak o yuzden en kısa zamanda hayırlısı ıle beklıyoruz.:KK70: yasmın senın adına sevındım hayırlısı ıle saglıklı bır pozıtıf sonucu da alır haberını verırsın bıze ınsaellah...

evet ya erkekler hep içine atıyo.eşimde bebekle ilgili bana hep moral verir ama bi bebk gördüğündede benden çok sever onu kucağına alır koklar,kıyamaz.bizde 3 yıllık evliyiz dediğin gibi hala flört döneminde gibiyiz.hatta memlekete tek gidersem çocukta yokya tüm akrabalar hiç evlenmemişsin hiç gitmemişsin gibi bu evden diyolar.
valla tunemi sen ve ben girmesek topiği kimse ziyaret etmeyecek heralde.nerde bu millet.kızlarrr çok yoğunsunuz heralde.nerelerdesnizi yahuuuuu

sorma haftasonu da gırdım kackere baktım sız de yoksunuz eeee dedım yasmın akımera yoksa hıc gırılmezakannehir

sorma haftasonu da gırdım kackere baktım sız de yoksunuz eeee dedım yasmın akımera yoksa hıc gırılmezakannehir

amann haa kızlar topiğimi sakın yalnız bırakmayın sizsiz olmaz valla.benim misafirlerim var kaç gündür giremiyorum pek.şimdide bi uğrıyım dedim ama çıkmam lazım yine misafirler yatılıu mecbur ilgilenmek gerkiy.biz herşeyimizi ilk burdan paylaşalım hamilelik haberlerimizi bebişlerimizi.burası bizim topiğimiz sizde giderseniz olmaz valla.neyse öpüyorum hepinizi.özledimde sohbet etmeyi ksr bkmyın ara ara girerim yine.byee

Arkadaşlar mrb. Bende kac gundur giremedım nete. Ben hala degerimin düşmesini bekliyorum. Yine biraz yükselmiş. Doktorum artık cok yukselmez bi düşer bi yükdelir oyle oyle son bulur dedi. Bizde bekliyoruz. Yasemincim senın adına sevindim. ınşallah en kısa zamanda istediğin anda bebişin olur. Benim eşimde bana belli etmiyor ama kahroluyor biliyorum. O bide cok cok fazla cocuk seviyor yani nerdeyse anne gibi. Allahım inşallah bizim yuvalarımızıda neşelendirecek evliliğimizi tamamlayacak. Surdan bir hamile haberi cıkmasını okdar cok istiyorum ki ozaman hepimiz daha umutlu olcaz.

agrincim maalesef çok uğraştırıyo inasanı,kendi kendine düşmeside bu yönden yıpratıcı işte çünkü çok yavaş düşüyo değerler.neyse inşallah sabrının sonunda rahat bi nefes alacaksın.
akimeracım yatılı misafrilerin varsa baya yoğun ve yorgun geçiyodur zamanın.neyse misafirlerini gönderince konuluruz rahat rahat.

ayy bu arada ktg bu ay korunmyaı bırakmıştı dimi naptı acaba.inşallah müjdeli haberlerini alırız.

evet ktg yı ben de beklıyorum ınsaellah o ıstegıne kvausur dabıze yontemdogmus olur:KK70:
agrın hosgeldın...
akımera kolay gele...
ya arkadaslar evı kelebek bastı yaaa.... kac yıllık evden geldım(babamların evı) boyle bırsey gormedım surda 4 aylık evdeyım kelebek bastı yaaa... tum tahılları kuru ıslak gıdaları dolaları doktum yok yok yok... ne yapacagım esım de 'eyvah yandık' dıyor... kelebeklerden cok benım takıntımdan eyvahhh dıyor... cok tıtız degılım valla.. ama kelebek melebek haksız mıyım. ugras arıyordum el ısı falan derken hooooppp al sana ugras..bır puf noktası var mı sıtesıte gezıyorum. sebebını bı bulsam..
camasır suyuyla dolapları gectım tum mutfagı doktum yoooook.. n

Tunemicim valla kolay gelsin bende bugun temizlik yaptım. Bitmiyor su evin işleri. Bence cok takılma valla ev işleri bitmez.

X