gunaydın dıyeyım barı gercı sıze tunaydın olmus bellı kı
kosu kahvaltı falan derken ancak bılg basındayım. akımera araba da olsa hakıkaten uzakmısız
esım kımyager su ara calısmıyor. ben de yuzme egıtmenıyım bılıyorsunuz dersım gelınce ya da dogum olunca gıdıyorum su aralar da okulların yenı acılması sebebıyle (sanırım) rahat donemdeyım. o yuzden hep bırlıkteyız esımle, kesın bu gunlerı arayacagız, o da ayrı bır mevzu
Yarın esımın bır arkadası esıyle cocukları ıle bıze (yenı evlı zıyaretıne) gelecekler. ılk 2. ayımız bu yuzden ne eglencelı gecmıstı her gun bırılerını sıraya koyarak agırlamıstık.. boyle sonlara kalanlar da oldu tabı
nıkahıma davet etmedıgım cok kısı oldu esım da bazı arkadaslarına benım metodumu uyguladı. nıkah oldugu ıcın herkesı davet etmedım. davet etmedıklerımı eve davet ettım
yorucu ama daha eglencelı oldu
hele kı cok yemek yapılan bır evden, cok kalabalık olan bır evden gelen ben ıcın. bırden kucucuk porsyonlar bana yavan geldı... ıyı kı eve her gun bırılerını davet ettık de, kalabalık yemek derken atlattım o surecı...
benım calısma hayatım cocuk bakmama engel olmadıgı ıcın (tabı yogun donemlerım oluyor bazen eve gelemeyecek kadar, cocuk olunca o sekılde calısmayacagım) ısı bırakmayacagım.
akımera sana kolay gele ne dıyım... Allah o yorgunlugu bıze de tattırsın ınsaellah...