Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

evet kızlar hıfzıssıhha diye bi sağlık ocağı ama büyük yani bu ikili üçlü testleri falanda yapıyolar.bazı şehirlerde var diye biliyorum bu sağlık ocağından.daha önce özel hastanede yaptırıyodum ssk olmama rağmen 30 lira alıyolardı burda 6 lira üstelik ve öğleden sonra sağlık ocağının internet sitesinden sana verdikleri numaradan girip sonucunu alabiliyosun büyük kolaylık yani.istediğin sattede test yaptırabiliyosun.tunemi valla ne güzel dua böyle.çok tşk ederim canım hepimize inşallah allahım kötü şeyler yaşatmasın.beterinden korusun.

ınsaellahyasmın.
yasmın ben ıstanbuldayım senın bahsetttıgın seylerden bı haberım.. gercı antalyada olmak ıstemem cok kotu seyler yasadım ya orada karaladımorayı ben... gercı ertugrul bey ıcın antalyaya da gıtmeyı dusunuyorum...

tatilemi gelmiştin canım antalyaya.varmı burda akraba falan.antalyayı sevmiyorum bende.ısınamadım birt türlü bu şehre.birtek denize yakın olmak güzel.çok güzel koyları falan var.benim gibi acemi yüzücüler için iyi oluyo.

evet guzellıklerı bambaska zaten alanyaya tatıle de gelmıstım ne guzel gunler gecırmıstım amabu sıkıntıları orada yasayıp amelıyat olmak guzellıklerı unutturuyor. yokoteldeydım kumlucada.

evet guzellıklerı bambaska zaten alanyaya tatıle de gelmıstım ne guzel gunler gecırmıstım amabu sıkıntıları orada yasayıp amelıyat olmak guzellıklerı unutturuyor. yokoteldeydım kumlucada.

olsun canım geçti gitti o günler.sen yine gel beklleriz :) Kaş ta çok güzel tavsiye ederim cennet gibi.ilçeler güzel ama antalyanın içini pek sevmiyorum

su rahatsızlıklar bayram falan derken oldukca fazla utu bırıktı kı bır de klasık pantolon tulbent utusu var anlayacagınız bugun ayaktayımkaydirigubbakcemile3

ben tum semtlerınızı dolastım oldukca gezer kısılıgım. evlenene kadar cok gezdık esımle. umreye bıle gıttık basbasa... aılecek de gıttık... 8. yılımızı kutladık dedım ya dolu dolu yasadık hayatı.. balayında malezyadaydık o da guzeldı.evlenınce oturcagız dedık amane mumkun ıcımızde var sankı... bı su gebelık oturttu bızı bakalım hayırlısı...

oh ne güzel geziyosunuz bn buralarda tıkıldım kaldım cok ücra bi kosede ögretmnm

kızlar cok heyecanlıyım sanki içimde hamile kalmısım gibi bir hiş var bilimyorum belkide 3.5 ay sonra korunmayı bıratım umut etmeye basladım ondan dır ama ne bileyim yine mi basladı psi belirtiler dersiniz bu dıs gebelikten önce 8 ay olmadı simdi tek tüple ilk aydan da hamile kalırsam sasırırm heralde :)

dıs gebelikten sonra hiç hamile kalan olmadımı ya su hamile kalanlar da bi yazsalar ya umut olsa bize
....

sasırma ktg neler oluyor neler... bır kerehallettık bız bu ısı.. bır kere gebe olduk yolu actık herhalde hemen hamıle kalırız... hayırlısı ıle ınsaellah hamıle kalırsın bızı catır catır catlatırsın... umut olsun da ben catlarım sorun degılzemuszemus

yok hıc yazmıyorlar nadır yazanlar var hatta bır arkadas vardı kibele dıye o da bayagı sıkıntılıydı ama sımdı cocugunu sevıyor cok sukur. sen de cocuktan sonra bızı bırakma sakın!

yok cnm bn cok cektim burda hamileyim die bi yazan olsun die gözlerinin içine bakıyorm banada umut olsun diye

ne güzel canım ya valla bizim buralarda çok güzel yerler var ama gezcek adam lazım.eşim çok gezmeyi sevmez daha doğrusu benim dürtmem lazım illaki anca o zaman.bizde 3 yıllık evliyiz ama 8 yıldır beraberiz.yani nişan ve flört dönemiyle beraber.ama biz birtek okul zamanımız da beraberdik sonrası hep birbirimizden uzakta geçti taki evlenene kadar.bu yaz biraz gezelim diyoduk hazır çocukta yokken ama bu işler çıktı işte neyse bakalım sağlığımız yerinde olur allah ömür verirse gezerizde tatilde yaparız inşallah.

yasmincim test sonucun belli oldumu canım vallahi şu an annemdeyim meraktan burdan girdim bilgisayara inşlallah iyi haberler verirsin

yasmincim test sonucun belli oldumu canım vallahi şu an annemdeyim meraktan burdan girdim bilgisayara inşlallah iyi haberler verirsin

canım ya çok sağol henüz belli olmadı bakıyorum adam 4 gibi falan demişti bende merakla bekliyorum hayırlısı inşallah

cnm hayırlısı olsun sonucu muhakkak yaz ben artık eve gidince girerim bidaha ozaman görüşürüz öptüm bye

kızlar ya benim sağlık ocağına nazar değdi.sonucum hala çıkmamış ilk defa böyle oldu.neyse birazdaha meraktan çatlıcam anlaşılan.çıkınca sonucu yazarım ama lekeler bitiyo gibi içim biraz rahatladı bide sonucu alsaydım.öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…