Benmde ilac ilk ypilirken degerim 3700lerdeyken bugun 4. Gun 4950lere yukselmis. Korkuyorum bende
Saol canim destegin icinBenimde 4.gun yukselmisti.
Ilk gunu baz almadan bu 4.gun 4950 degerin ile 7.gun degerinin farkini gormelisin oyle dusun❤
Allah yardimcin olsun.
Kendini sıkma yorma❤
Yapmak istersen esma zikrediyordum.Ya Halik,ebcet degeri 762 yani o kadar okuyorsun.Sifa olsun
Benim de 4.gün 2000lerden 6000e yükselmişti o yüzden 2.doz iğne olmak zorunda kalmıştım ama çok şükür düşmüştü, o tedirgin bekleme hali çok zor biliyorum ama hayır düşünelim hayr olsun 4.gün gerçekten yükselebiliyor ne yaptınız değeriniz düşmüştür inşallah, bu süreçte biraz ağrı olabiliyor minoset vermişti benim doktorum, hatta ben ağrıyı hissedemezsem de tüpün patladığını anlamazsam diye endişe edince o ağrı kesiciyle bastırılacak bir ağrı değil ilaç alabilirsin demiştiBenmde ilac ilk ypilirken degerim 3700lerdeyken bugun 4. Gun 4950lere yukselmis. Korkuyorum bende
Igneden sonra degerler yukseliyo benim de öyle olmuştu sonra düşüş olmayınca ikinci igne yapildi o zaman degerler dusmeye basladi korkma gülüm inşallah ilacla kurtulursunBenmde ilac ilk ypilirken degerim 3700lerdeyken bugun 4. Gun 4950lere yukselmis. Korkuyorum bende
En guzel karari vermissin ki degerlerin zaten dusmeye başlamış canim yavas yavas ikinci igneyle daha da dusecek inşallah.Valla kizlar burdaki doktorlar zaten bi tuhaf. 4ve 7 arasi yuzde 15 dusus olmayinca direk tupun alinmasi gerektgni soyledi bugun. Bende trde icini acip aliyolar neden tupu kesiyosunuz diyorum. Diyo buranin protokolu boyle ever diger tupde bi sorun yoksa bunu kesiyoruz direk diyo. Bende kabul etmedim. Ilacin ikinci dozunu olmak istiyorum dedim. Etki etmicek dedi. Ben ikinci dozu benm sorumlulugmda diyerek kabul ettirdim.
Yarin trye geliyorum. Carsamba sabahi orda muayene olurken umarim dusmus olur bakin degerlerim su sekidleydi
Ptesi(ilacin ilk gunu)3700
Persembe (4.gunu) 4970
Pazar ilacin 7. Gunu4700
Bugun 8. Gun 4500
Degerleri tam hatrlamiyo olabilirim bu civardaydi
Bugun ikinci dozu kendi zorumla yaptrdim. Ptesi trde kendimi doktorlara emanet edicem artik onlar ne derlerse oyle yapicam
Açıkcası benim gittiğim doktorlar tüpler çok hassas olduğu için küçücük bir kesiyle bile eski işlevini kaybedeceğini söylemişlerdi o yüzden türkiyeyede de ameliyata alırlarsa tüple beraber alıyorlar diye biliyorum canım, ikinci dozu olman iyi olmuş kaybedeceğin bir şey yok, benim ilk dış gebeliğimde 4.gün değerim düşmüştü ama o tüpüm dış gebelikten sonra kapandı, ikinci dış gebeliğimde 4.gün değerim yükselmesine rağmen o tüpüm açık şu anda çok şükür, o yüzden ümitsizliğe kapılma, bu süreci en kolay sağlıklı şekilde atlatırsın inşallahValla kizlar burdaki doktorlar zaten bi tuhaf. 4ve 7 arasi yuzde 15 dusus olmayinca direk tupun alinmasi gerektgni soyledi bugun. Bende trde icini acip aliyolar neden tupu kesiyosunuz diyorum. Diyo buranin protokolu boyle ever diger tupde bi sorun yoksa bunu kesiyoruz direk diyo. Bende kabul etmedim. Ilacin ikinci dozunu olmak istiyorum dedim. Etki etmicek dedi. Ben ikinci dozu benm sorumlulugmda diyerek kabul ettirdim.
Yarin trye geliyorum. Carsamba sabahi orda muayene olurken umarim dusmus olur bakin degerlerim su sekidleydi
Ptesi(ilacin ilk gunu)3700
Persembe (4.gunu) 4970
Pazar ilacin 7. Gunu4700
Bugun 8. Gun 4500
Degerleri tam hatrlamiyo olabilirim bu civardaydi
Bugun ikinci dozu kendi zorumla yaptrdim. Ptesi trde kendimi doktorlara emanet edicem artik onlar ne derlerse oyle yapicam
Geldim ben tr.yeAçıkcası benim gittiğim doktorlar tüpler çok hassas olduğu için küçücük bir kesiyle bile eski işlevini kaybedeceğini söylemişlerdi o yüzden türkiyeyede de ameliyata alırlarsa tüple beraber alıyorlar diye biliyorum canım, ikinci dozu olman iyi olmuş kaybedeceğin bir şey yok, benim ilk dış gebeliğimde 4.gün değerim düşmüştü ama o tüpüm dış gebelikten sonra kapandı, ikinci dış gebeliğimde 4.gün değerim yükselmesine rağmen o tüpüm açık şu anda çok şükür, o yüzden ümitsizliğe kapılma, bu süreci en kolay sağlıklı şekilde atlatırsın inşallah
Geldim ben tr.ye
Dedigin gibi doktor dediki ic kanama olmayana kadar ameliyata almiyorum dedi. Bende tupu kaybetmek istemiyorum dedim sadece icinden alsaniz laparoscopi ile. O da hasar kalabilegi icin tekrar dis gebelik yapar dedi. En son londrada 4500di ikinci doz yapilirken. Dun 5000 cikti bugunde 5000 cikinca yarin dusmesini bekliyorum dedi. Yarin dusmezse nolcak tupu kaybetmek istemiyorum baska hastaneye mi gitsem ya
Benim de sağ tüpüm yok.Bir kızım var şimdi yeniden hamileyim.Doktorları dinleyin bence ben dinlemedim korkutmak gibi olmasın ama iç kanamadan ölüyordum.Ambulansla hastaneye gittim ağrılar birden bastırdı.Fazla vakit kaybetmeyin bence karar vermek için.Tüpte bir hasar oluştuysa oradan yeniden dış gebelik yaşama ihtimaliniz yüksek demektir. Bence kendinizi güvendiğiniz doktora emanet edin, tüp kaybedip diğer tüpüyle sağlıkla hamile kalan çoook kişi var.
Malesef dış gebeliğin bir zor yanı da tüpte hasar bırakma ihtimali canım, o yüzden süreci sadece atlatabilmek de yetmiyor, ben ikisinde de iğneyle atlattım ama birinde sol tüpüm tıkandı, diğerinde sağ tüpümde sıvı geçisi var ama bi yerde genişleme olmuş dendi, ameliyat kelimesi biliyorum insanı ürkütüyor ama alınmış tüple, hasar görüp işlevsiz duran tüpün pek de bir farkı yok canım, hatta hasar gören tıkalı tüplerde zamanla sıvı birikmesi olabiliyormuş o zaman sıvı biriken tüpleri almadan tüp bebek bile yapmıyorlar, inşallah değerin kendiliğinden düşer de ameliyat olmana gerek kalmaz ama doktorlar gerekli derse de iç kanama geçirmeyi beklememelisin şahsi fikrim, yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahGeldim ben tr.ye
Dedigin gibi doktor dediki ic kanama olmayana kadar ameliyata almiyorum dedi. Bende tupu kaybetmek istemiyorum dedim sadece icinden alsaniz laparoscopi ile. O da hasar kalabilegi icin tekrar dis gebelik yapar dedi. En son londrada 4500di ikinci doz yapilirken. Dun 5000 cikti bugunde 5000 cikinca yarin dusmesini bekliyorum dedi. Yarin dusmezse nolcak tupu kaybetmek istemiyorum baska hastaneye mi gitsem ya
Bende dış gebelik geçirdim laraskopi yöntemiyle gebelik sonlandırıldı tüplrrim alınmadı ama 2 kere hsg çekildim tüplerşm tıkalıydı hamile kalamıyordum. Geçen hafta tekrar laraskopi oldum ve 2 tüpümde alındı. Şimdi tüp bebekten başka çarem yokmerhaba herkese ben çok defa son 2 yılda hem kimyasal ve hem dış gebelik geçirdim. Bir öncekiler dış gebelikmiydi bilmiyorum ama en son marttaki gebeliğim beta hcg değerim düşmediği için iğne ile sonlanmıştı. Sonrasında ağustos ayında tekrar gebelik başladı ama bu sefer sağ tüpte oluşmuş en son 800 deyken iğne oldum 1,5 doz. sonrasında kanamam olmasına rağmen çok az az düşmeye başladı ve en son 45 de kaldı. tüm batım çekildim ve sağ tüpte halen görünüyordu, bu arada sağ kasığımda ağrı ve bacağıma da vuruyordu değer düşük olmasına rağmen ve en son ekim ayında laparoskopi oldum ile malesef sağ tüpüm alındı. Orda ki parça dağılma göstermiş ve bağırsağıma da yapışmış.Sol tüpümde sıkıntı yokmuş. kafam o kadar karışık ki bu yaşadıklarımdan dolayı bundan sonrası ne olur artık bilmiyorum. Çözüm bulunmaması her defasında bunu yaşamak çok kötü ve çok yıpratıyor. Sağ tüpüm alındığı için artık çocuk olmaz gibi geliyor banadüşünüyormuyum onuda bilmiyorum çok umutlu bakamıyorum malesef.
2 tüpte tıkalı ise tüp bebek başarısını da engelliyormuş maalesef. İnşallah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınızBende dış gebelik geçirdim laraskopi yöntemiyle gebelik sonlandırıldı tüplrrim alınmadı ama 2 kere hsg çekildim tüplerşm tıkalıydı hamile kalamıyordum. Geçen hafta tekrar laraskopi oldum ve 2 tüpümde alındı. Şimdi tüp bebekten başka çarem yok
Amin canım inşallah sende sağlığına kavuşursun inşallah. Diğer tüpün ne durumdaydı söylemişlerdir2 tüpte tıkalı ise tüp bebek başarısını da engelliyormuş maalesef. İnşallah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Oyle bisey yok. Benim de sag tupum dış gebelik yuzunden alindi. 7 aylik hamileyim su an. Cok gecmis olsun.merhaba herkese ben çok defa son 2 yılda hem kimyasal ve hem dış gebelik geçirdim. Bir öncekiler dış gebelikmiydi bilmiyorum ama en son marttaki gebeliğim beta hcg değerim düşmediği için iğne ile sonlanmıştı. Sonrasında ağustos ayında tekrar gebelik başladı ama bu sefer sağ tüpte oluşmuş en son 800 deyken iğne oldum 1,5 doz. sonrasında kanamam olmasına rağmen çok az az düşmeye başladı ve en son 45 de kaldı. tüm batım çekildim ve sağ tüpte halen görünüyordu, bu arada sağ kasığımda ağrı ve bacağıma da vuruyordu değer düşük olmasına rağmen ve en son ekim ayında laparoskopi oldum ile malesef sağ tüpüm alındı. Orda ki parça dağılma göstermiş ve bağırsağıma da yapışmış.Sol tüpümde sıkıntı yokmuş. kafam o kadar karışık ki bu yaşadıklarımdan dolayı bundan sonrası ne olur artık bilmiyorum. Çözüm bulunmaması her defasında bunu yaşamak çok kötü ve çok yıpratıyor. Sağ tüpüm alındığı için artık çocuk olmaz gibi geliyor banadüşünüyormuyum onuda bilmiyorum çok umutlu bakamıyorum malesef.
Benim de sağ tüpüm alındı ve ilk denememde hamile kalıp sağlıkla kavuştum yavruma çok şükür. Ben de artık bebeğim olsa da çok zor olur diye düşünüyordum aksine hemen oldu. Umutsuzluğa kapılmayın. En hayırlı vakitte rabbim size de nasip eder inşallah:)merhaba herkese ben çok defa son 2 yılda hem kimyasal ve hem dış gebelik geçirdim. Bir öncekiler dış gebelikmiydi bilmiyorum ama en son marttaki gebeliğim beta hcg değerim düşmediği için iğne ile sonlanmıştı. Sonrasında ağustos ayında tekrar gebelik başladı ama bu sefer sağ tüpte oluşmuş en son 800 deyken iğne oldum 1,5 doz. sonrasında kanamam olmasına rağmen çok az az düşmeye başladı ve en son 45 de kaldı. tüm batım çekildim ve sağ tüpte halen görünüyordu, bu arada sağ kasığımda ağrı ve bacağıma da vuruyordu değer düşük olmasına rağmen ve en son ekim ayında laparoskopi oldum ile malesef sağ tüpüm alındı. Orda ki parça dağılma göstermiş ve bağırsağıma da yapışmış.Sol tüpümde sıkıntı yokmuş. kafam o kadar karışık ki bu yaşadıklarımdan dolayı bundan sonrası ne olur artık bilmiyorum. Çözüm bulunmaması her defasında bunu yaşamak çok kötü ve çok yıpratıyor. Sağ tüpüm alındığı için artık çocuk olmaz gibi geliyor banadüşünüyormuyum onuda bilmiyorum çok umutlu bakamıyorum malesef.
teşekkürler canım.sol tüpüm açık bir sıkıntı yok şu an içinAmin canım inşallah sende sağlığına kavuşursun inşallah. Diğer tüpün ne durumdaydı söylemişlerdir
bilmiyorum insan korkuyor operasyona girmeden önce çok ağladım ya sol tüpümde alınırsa diye çok şükür onda sıkıntı yok ama korkuyorum ben artıkOyle bisey yok. Benim de sag tupum dış gebelik yuzunden alindi. 7 aylik hamileyim su an. Cok gecmis olsun.