- 22 Kasım 2017
- 575
- 397
Tum kalbimle saglikli bi gebelik olmasini diliyorum allahim tekrarini yasatmasin ve saglikli sihatli hamilelik ve evlatlar nasip etsin...Bende Aralık’ta geçirdim. İğne ile geçti bende sigaraya çok bağladım. Fakat birinci adetten sonra doktorumdan antibiyotik istedim kanallarım İçin. 10 gün onları kullandım. Neyse acaba tekrar olurmu vs derken 2 adet sonra hamile kaldığımı öğrendim. Daha küçük ama Dr. Dış gebeliğe benzemiyor dedi. Pazartesi belli olacak. Yani sana tavsiyem korunma zamanın bitikten sonra yumurtlama günlerini iyi hesapla atlama. Ve yapabiliyorsan sigarayı bırak günde iki paket sigara içen biri olarak söylüyorum bıraktım sigarayı.
Antibiyotik varmiydi oyle? Benim isim (gerci her zaman oylede) Allah a kaldi burdaki dr ck berbat...
Bana 2 adet beklememi istedi jinekologum... sigarayi birakmaya cok hevesliydim ama cok zor yapamiyorum esimde iciyo :/// istiyorum hala birakmayi.
Korunmak icin hic bisey vermedi dr 2 3 yildir istedigimi ogrenince. 3 ay icin gereksiz kendiniz biseyler yaparsiniz ve en az 2 adet bekle dedi iste...