Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Devlette doktor 6 ay fiks diyor.
Kendi doktorum 3. regl sonrası dedi.
Hem vucudunda dinlenmesi adına hem de regl düzenini görmek adına.
Eylül'de atlattım, ki Ekim'i buldu sonlanması.
Ocak sonu beklediğimiz haberi aldık.
Şimdi 18 aylık kızım.
Ben bir sağlıklı, bir dış gebelik, bir sağlıklı seklinde gecirdim.

Mayıs'ı da gör derim.
Nasibin hayalinden güzel olsun

İnşallah öyle olur. Teşekkür ederim. Evet devlet hastanesindeki doktorum direkt 6 ay beklemelisin dedi. Sanırım 2 doz vurulduğum iğneden dolayı. Sizin dış gebeliğiniz iğne ile mi sonlandı?

İnşallah öyle olur. Teşekkür ederim. Evet devlet hastanesindeki doktorum direkt 6 ay beklemelisin dedi. Sanırım 2 doz vurulduğum iğneden dolayı. Sizin dış gebeliğiniz iğne ile mi sonlandı?

Evet iğne ile sonlanmıştı.

Ben de dis gebelikten sonra hemen istiyordum. Tek doz igne ile sonlanmisti benim. Hep ozel hastaneye gittim. Ama hem kendi doktorum hem de gittigim diger doktorlar kesinlikle 6 ay dediler. Yine de 3 ay sonra sansimi deneyip baska bir doktora daha gittim. O da 6 ay bekle dedi. Bekleme suresi bittikten 7 ay sonra oldu benim. Ki artık bir sikinti var da olmuyor diye dusunmeye baslamistim. Su anda hamileyim bu arada.

Bir de kadin dogumcular su anda butun kisirlik, tup bebek tedavilerini durdurdular. Son haftalarda olan hamilelerini bile ayda bir kontrole ancak cagiriyorlar. Hastanelere gitmek sikinti. Dogum yapmak bir risk. O yuzden gebelik dusunenlere ertelemelerini soyluyorlar :/

Siz daha önce dış gebelik yaşadınız mi? Diş gebelik sonrası neler yaptınız?
Evet yaşadım 2017 yılında. benim çok geç düştü betam eylülde başladı kasım başında bitti. Sonrasında biraz korundum ama tamamen psikolojik olarak ben çok yıprandığım için korundum sonra denedik olmadı ve rahim filmi çekildim sağ tüpümde tıkanıklık çıktı. onu açtık bu sefer yumurta tembelliği çıktı femera klomen vs kullandım 3. ayında hamile kaldım onda da düşük oldu hala kanamam var martta öğrendim bir hafta sonra da düştü. sende biraz korun 1-2 ay sonra dene olmazsa rahim filmi çekil kesinlikle boşuna zaman harcama.

benimde iğne ile dış gebeliğim sonlandırılmıştı. dr 3 ay korunmamı soylemişti. yapılan ilaç vücuttan etkisini bu kadar sürede atabiliyormuş. hamile kalman bebek için sorun olabilir o yüzden kesinlikşe 3 ay korunmanı tqvsiye ediyorum demişti. ben de uymuştum dr umjn dediğine 2017 yılında yaşamıştım dış gebeliği

Merhaba hepinize bende 2016 da dış gebelik geçirdim ameliyatla sonlandırıldı sezeryan şeklinde sonrasında hsg çektirdim 3 ay sınra herşey normaldii 2018 e kadar bebek için uğraştım iğne ilaç tedavisi olmadı tüp bebek yaptırdım yine olmadı sene 2019 oldu ben yıllarca boşa gezmişim boşa hormon yüklemşim vücuda il dışında dr gittim bana tekrar hsg çekti meğer ilk hsgyi iyi çekmemişşer tüplerin tıkalı bu ay kesin hamilesin dedi ve öylede oldu ben hamile kaldım ama 12 haftada kalbi durdu miyomdan dolayı miyomu aldırdım şimdide rahim yapıştı adet göremiyorum 7 aydır 2016 dan beri 15 ameliyat geçirdim şimdi bu yapışıklık için uğraşıyorum size tavsiyem hsg yi iyi biyere çektirin ameliyattan hemen sonra ben hamile kaldıysam herkes kalır inşaallah size umut olurum 4 yıl tüpler açık diye ilaç kullandım doktor kurbanı oldum

4 kez dış gebelik geçirmiş biri olarak şunu yazmak istiyorum. Dış gebelikten sonra mutlaka hsg çektirin. İster iğneyle sonlandırılsın ister ameliyat. Ben bilmiyordum doktor kurbanı oldum. Size tecrübemi aktarmak istedim.

İyi günler arkadaşlar banada dış geleik olabilir dediler , adetten 2 gün sonra hepsi iki gün arayla kan testi yaptırdım
9.2
11.87 bugün kananmam başladı adet gibi ben adet oldum sandım kimyasal sandık fakat normalde 6 gün süren adet 4 günde tamamen bitti
34.5
121 bugün 34 olan yerde kan vermedim iki ayrı yerde verdim 182 biride
232.9. ,,,34 olan yerde verdim yine
234 memleketime geldim özelde kan verdim ilcedeydim hastaneler çok sıkıntıyı doktor progestoron na da baktı 10.2 çıktı ulturasonla rahim kalinligina bakti hamilelik te kalınlaşma oluyor dedi o kalınlaşma yok dedi ince görünüyor dedi tecrübelerinizi göre sizce nedir

Dış gebelik olabilir tabi ki belirtiler var. Umarız sağlıklı gebeliğiniz olur

Merhaba arkadaşlar
Ben 26 yaşında bi dış gebelik geçirdim ve iki kemoterapi iğnesiyle sonlandı, çok zor bi süreçti ayrıntılara girmiyorum,çünkü şuandada boğuluyorum resmen 36 yaşındayım ve eşimle boşanıyoruz, herneyse ben 20 mayısta adet oldum Haziran 4 te ilişki yaşandı ( korunmalı ama burda korunarak çok hamile kalan var) 16 Haziranda adet oldum ama tabiki emin olamadım çünkü benim 3 tane de çikolata kistim var, dayanamadım ve boşanma korkusuyla sanırım pskilojim çok bozuk dün test yaptım idrarda, 20 dakka boyunca negatifti, düşümsenize dış gebelik olurmuşum ve boşanıyorum, adamın zerre umrunda bile değilim... sanırım kadın kadının halinden anlar ve destek olur diye burdayım, inşallah hamile değilimdir, çünkü 4 Haziran son ilişkimizdi ve inşallah 16 Haziranda olduğum adette adettir((

Kızlar eşimle aram düzeldi, hoş kafamda hala soru işaretleri mevcut, herneyse... sizler cvp yazmamışsınız ama bu son durumdan dolayı gebelikten korkan ben anne olmayı o kadar istiyorum ki(( sanırım kistlerim ilgili sorunum ve galiba çikolata kistleri dış gebeliğe sebep olabiliyor, 36 yaşında olup dış gebelik geçirip, çikolata kistleri olup hamile kalan var mı? Çok soru sordum ama, umut işte

Geçmiş olsun,siz daha önce dış gebelik yaşamışsınız sanırım değil mi?Sonrasında hamile kalabilmek için uğraştınız ama olmadı öyle mi?Sorunun neden kaynaklandığını tam olarak öğrenememişsiniz sanırım,kisti olup sağlıklı hamilelik geçirenler var tabiki.Doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırın,gerekli hormon testlerini yaptırın,eşinize de bakılsın zaman kaybetmeyin.Doktorunuz sizi yönlendirmiştir diye düşünüyorum umarım bir an önce sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.

Ben tekrar test yaptım dün ve negatif çıktı
Evet 1 kere yaşadım gebeliği oda dış gebelik oldu
Benim adetlerim 25-34 gün arasında oluyor belirsiz maalesef, bu sene çok zor bi sene benim için ama inancım sonsuz
Hem hamile kalmak istiyorum hemde tekrarlayacak die o kadar korkuyorum ki dış gebelik, doktorun gazabına yakalandım o sene
İç kanama başlamış ölüyorsun acil ameliyata girmen lazım deyip prof a yönlendirdi beni tabi ben oraya gidene kadar film şeritleri başladı
Meğerse kolay yerdeymiş gerekte yokmuş ameliyata ama bu doktordan sonra bu benim fobim oldu elimde değil, oysa tek çocuğum ve anne olmak oldum olası hayalim

Agrın merhaba çoookkk uzun zaman önce yazışmışsınız ama merak ediyorum bu gruptan hamile kalan oldu mu

Merhaba ben de yaklaşık 3 hafta önce dış gebelik geçirdim metotraksat yapıldı. Merak ettiğim ilk adetiniz ne kadar sonra oldu ilacın yan etkileri ne kadar süre son buldu benim hala ağrılarım var

Merhaba ben de yaklaşık 3 hafta önce dış gebelik geçirdim metotraksat yapıldı. Merak ettiğim ilk adetiniz ne kadar sonra oldu ilacın yan etkileri ne kadar süre son buldu benim hala ağrılarım var
Beta hcg sıfırlandığında ağrılarım bitti. Hatırladığım kadarıyla 18 ocakta iğne yapıldı 2 hafta içinde sıfırlandı sanırım 24 şubatta adet oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…