Gebe kaldınız mı aceba kusura bakmayın böyle soruyorum ama ya dış gebelikten sonra herhangi bir tedavi gördünüz mü4 ay korundum. Doktorum 3 ay korun demişti ama bazı doktorlar 6 ay diyormuş.
Tedavi görmedim. Korunmayı bıraktığım 2. Ayda hamile kaldım. Şuanda 18 haftalık hamileyim.Gebe kaldınız mı aceba kusura bakmayın böyle soruyorum ama ya dış gebelikten sonra herhangi bir tedavi gördünüz mü
Yaa ne güzel maşallah inşşaallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınızaTedavi görmedim. Korunmayı bıraktığım 2. Ayda hamile kaldım. Şuanda 18 haftalık hamileyim.
Çok teşekkür ederim. Daha önce kötü bir deneyim yaşayınca insan hep tedirgin oluyor. Her muayeneye tedirginlikle heyecanla gidiyorum. İnşallah sağ salim doğar. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinYaa ne güzel maşallah inşşaallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Bende tup bebek ile hamile kaldım 12 ağustosta iğne oldum 10 eylülde değerim sıfırlandı henüz adet olmadim daha.Merhaba ben de yaklaşık 3 hafta önce dış gebelik geçirdim metotraksat yapıldı. Merak ettiğim ilk adetiniz ne kadar sonra oldu ilacın yan etkileri ne kadar süre son buldu benim hala ağrılarım var
Amin amin inşallahÇok teşekkür ederim. Daha önce kötü bir deneyim yaşayınca insan hep tedirgin oluyor. Her muayeneye tedirginlikle heyecanla gidiyorum. İnşallah sağ salim doğar. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Be güzel en azından hamile kalmışsınız Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın ben şuan tekrarlar mı tekrarlaması için ne yapsam derdindeyim bu bekleme merak endişe korku çok kötü bişey Allah kimsenin başına vermesinAmin amin inşallah
Merhaba korunmayı bıraktığınızda ağrılarınız devam ediyor muydu yoksa tamamen iyileşmiş miydiniz ben de korunmayı bırakıcam ama hala ağrılarım var ara ara ve adet kanamalarımda pıhtılar oluyor benim 5 ay oldu normal mi acaba yaşadıklarımTedavi görmedim. Korunmayı bıraktığım 2. Ayda hamile kaldım. Şuanda 18 haftalık hamileyim.
Benim 5 ay oldu hala ağrılarım var. İlk adeti değerler sıfırlandıktan 16 gün sonra oldumMerhaba ben de yaklaşık 3 hafta önce dış gebelik geçirdim metotraksat yapıldı. Merak ettiğim ilk adetiniz ne kadar sonra oldu ilacın yan etkileri ne kadar süre son buldu benim hala ağrılarım var
Benim beta sıfırlandıktan sonra hiç ağrım olmamıştı.Merhaba korunmayı bıraktığınızda ağrılarınız devam ediyor muydu yoksa tamamen iyileşmiş miydiniz ben de korunmayı bırakıcam ama hala ağrılarım var ara ara ve adet kanamalarımda pıhtılar oluyor benim 5 ay oldu normal mi acaba yaşadıklarım
Anladım ozaman ben de sorun var doktorlar sorun yok başka bir şeydendir ağrı falan diyor ama korkuyorumBenim beta sıfırlandıktan sonra hiç ağrım olmamıştı.
Bende karın kaşık ve bel ağrısı oluyor işin ilginç tarafı ilk iki hafta çok olmadı bu ağrılar son günlerde arttıBenim 5 ay oldu hala ağrılarım var. İlk adeti değerler sıfırlandıktan 16 gün sonra oldum
Benim özellikle bel ve bacağıma vuruyor ağrı anlamadım ya bi doktor iltahap var dedi ilaç kullandım hiçbi şekilde geçmedi ağrı sürekli değil ara ara oluyorBende karın kaşık ve bel ağrısı oluyor işin ilginç tarafı ilk iki hafta çok olmadı bu ağrılar son günlerde arttı
Siizn beta sifirlanali kaç gün olduBende karın kaşık ve bel ağrısı oluyor işin ilginç tarafı ilk iki hafta çok olmadı bu ağrılar son günlerde arttı
İğneyi vurulduğum hafta sıfırlandı zaten çok yüksek değildi 97 olmuştu yani 3 buçuk hafta falan olduSiizn beta sifirlanali kaç gün oldu
Aynen benimde öyle iltihap olsa idrarda yanma falan olmaz mı bende öyle bişey yokBenim özellikle bel ve bacağıma vuruyor ağrı anlamadım ya bi doktor iltahap var dedi ilaç kullandım hiçbi şekilde geçmedi ağrı sürekli değil ara ara oluyor
Yani akıntım var benim biraz hiç bilmiyorumAynen benimde öyle iltihap olsa idrarda yanma falan olmaz mı bende öyle bişey yok
Benımde 10 eylülde sıfırlandı hala adet olmayı bekliyorumİğneyi vurulduğum hafta sıfırlandı zaten çok yüksek değildi 97 olmuştu yani 3 buçuk hafta falan oldu