Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

boy 161 kılo 65 oldukca ıyıyım cocuklara yuzme ogretıyorum her sınıf ıcın haftada 3 gun 2ser saat sınıf cogaldıkca hergun oluyor bazen gunde bır kac kez oluyor dogum olunca (sudadogum) ve ekstra durumlarda daha yogun oluyorum ama suan oldukca rahatım

peki suda doğuma şahit olmuş biri olarak tercih edermisin sende. ben normal doğumun hertürlüsünden korkuyorum.daha sağlıklı olduğunu bilmeme rağmen hala ikna olamadım normal doğuma.

gnydın kızlar ne güzel yaa bugun sohbete erken başlamışsınız.spordan falan bahsediyosunuz bakıyorumda valla iyi bi irade gerektiriyo bence.benmki çok zayıf malesef nezaman başlasam kendi çapımda tabi en fazla 3 gün sürüyo.snr araya bahaneler giriyo.ayrıca şunuda söliyim her hamilelik aynı olmaz ben oğluma hamile kaldığımda 70 kiloydum boyumda 165 ama ilk bikaç ay 8 kilo falan kaybettim snr doğuma kadar sadece kaybettiğim kiloları geri aldım yani herkes çok fazla almayabiliyor.biraz bünyenize bağlı.iştahımda çok açıktı ona rağmen almadım.şu an 65 kiloyum boyumda 165 .ama bence kilolu durmuyorum zaten benim eşimin ailesini bi görseniz hepsi çok kilolu ve onlara göre zayıf kadınlar hastalıklı gibi duruyomuş böle elini attımı et gelecekmiş.:)) bana bile kızıyolar çok zayıfsın kilo al diye yani biraz takıntılılar bu konuda.

oooooo sakın yasmın sen ne dıyorsun bunca seyler yasamıs bırı olarak suana kadar normal doguma kesın karar vermıs bırı olman gerekıyordu... suda dogum agrısı azaltılmıs dogum ama oldukca pahalı. ankarada bır devlet hastanesı 25 mılyar odersenız gerısını devlet karsılıyor seklınde bır uygulamabaslatmıs. ama bızde eger evde ıstersen 100 ama hastane derseen 60 70 mılyar cıvarı.. hıc degmeyecek bırsey. beyler hanımlarına hedıye edıyor yanı en azından benım katıldıklarım cogunlukla oyle... en ıyısı normal dogum zaten suda dogum da normal dogum sezeryan Allah dusurmesın!

ohhhooo ıs ıstaha kalırsa yandık ben oldukca ıstahlıyımdır.. gercı oldukca da ıyı beslenırım. kı mevzu hamılelık bebk ıse ıstahı rafa rahatlıkla kaldırıım

hiç sorma canım benim kayınvalidemde hiç sevmez zayıf kadın.hatta ben evlendiğimizde 48 kiloydum düşünsene.evlendikten sonra aldım.ama maşallah iştahımada diyecek yok yani.kendimi tutmasam ohoooo.

tunemicim ben senin yerinde olsam yani bi doğuma şahit olsam çok duygulanırdım kesin yani kesin ağlardım tv de veya bilgisayarda nezaman görsem sanki kendim doğum yapıyomuş gibi ağlıyorum.şunuda söliyim çok duygusal bi insan deilimdir aslında ve kendi doğumumda hiç ağlamadım üstelik ygapayalnız giridm doğuma ani oldu benimki ve yanımda kise yoktu ona rağmen ağlamadım ama başkalrının doğumu beni çok duygulandırıyodu.bebeğin o ilk çıkış anını görmek falan çok heycan vericidir heralde sen ne hissediyosun girdiğin zamanlar

ay bilmiyorum canım ya.oldum olası korkarım normal doğumdan ama belki burda sizden aldığım cesaretle aşarım o korkuyuda.epidural normal doğum yaygınlaştığından beri birazdaha ılımlı bakıyorum ama bakalım hele bi hamile kalalımda.ha birde suda doğum ne kadar pahalıymış öyle.
ya kızlar şuan adet dönemindeyim ama bitmek üzere 3-4 gündür benim dış gebelik olan tarafımda hafif ağrı var.tamamen bittiğinden beri ilk defa ağrıyo.çok korkuyorum ya.valla karıştırdım herşeyi birbirne .şimdi adetin son döneminde kahve leke olur ve biter ya şimdi öyle ve korktum yine ya.evhammı yapıyorum acaba.korunuyoruz ama ne bilim insan korkuyo yinede.

cnm ya bende senin gibiyim işte.6 ay oldu nerdeyse ama yinede ara ara ağrı oluyo özelikle bikaç haftadır sürekli bi ağrı var çok korkuyorum testte yaptım gerçi negatif çıktı ama ödüm kopuyo yine dış gebelikmi geçiriyorum acaba diye.umarım deilimdir allah bidaha yaşatmasın.resmen psikolojimiz bozuldu kafayı yiycem valla

ya aynen korunmamıza hatta şuan adet olmama rağmen korkuyorum.bide benim kanamamda olmuşltu o dönem aynı adet gibi.ondan yoksa yinemi öyle diye korktum valla belki bi test yaparım 2-3 gün sonra.

ya aynen korunmamıza hatta şuan adet olmama rağmen korkuyorum.bide benim kanamamda olmuşltu o dönem aynı adet gibi.ondan yoksa yinemi öyle diye korktum valla belki bi test yaparım 2-3 gün sonra.

bende öle cnm adet görmüştüm dış gebliğim boyunca.o yüzden adette görsem o korkum hiç gitmiyo.allah yardımcımız olsun.bidaha yaşatmasın inşallah

arkadaslar bırden cıktım kusura bakmayın elektrıkler kesıktı sabahtan berı...

arkadaslar bırden cıktım kusura bakmayın elektrıkler kesıktı sabahtan berı...

önemli değil canım bazen bende çıkmak zorunda kalıyorum. işyerinde olduğum için birden iş çıkıyo uzun sürüyo.arada girip bakmaya çalışıyorum kızlar bişey yazmışmı diye.

yasmın sen ılk adetını olmuyorsun dı mı ? ben ılk adetımı oldum yalnız normalde adetlerım sancılı olmaz suan hanı agrı gıbı degıl de belım karın alt kısmım seklınde boyle hıssedılır bır sancı var ve daımı... rahatsız edıcı. sancılı adet gorenlerı sımdı anlıyorum Allah yardımcıları olsun ne rahatmısım ben. bekledıgım bırsey oldugu ıcın korkmuyorum. bazı arkadaslar ektopıkten sonrakı ılk reglın sancılı oldugunu soyleyıp duruyordu cok da degıl sukur sancılarım... neyse cok sukur ılk adetımı de oldum artık ıyıce kendımı normale donmur hıssedıyorum... demek korunmayı bırakmalıyım.... yaaaa nolur bırakalım korunmayı ıyıyım ben sengözlerimebaksanab

evet canım benim bu 2.adet.ilki dış gebelik bittikten 15 gün sonra geldi bende şaşırmıştım hatta daha geç olur diye düşünüyodum.bidaha adet olucam yani 3. biterbitmez rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.bende gelecek ay korunmayı bırakıcam inşallah.ya ama benim sağ tarafımda dış gebelik olan yerde 3-4 gündür ağrım var ya.tamamen bittiğinden beri ilk defa ağrıyo.adetimin bugün 6. günü benimki 7-8 gün sürer yani tam anlamıyla bitmesi 7 günü buluyo.ama bugün böyle kahverengi lekeler var inan dengem bozuldu.en son normal adetimi mayısta gördüm sonrasında hep tuhaf kanamalar lekeler.geçen ay nasıl olmuştu onuda pek hatırlamıyorum.korkuyorum.eşime test al dedim yarın sabah yapıcam.korunuyoruz ama ne bilim ya çok tedirginim.korunmayı bırakınca napcaz ya her ay böyle tedirginliklemi geçecek.başım ağrısa acaba dış gebemiyim dicem nerdeyse :))))))))))

demeyecegız hanı demeyecektık!!!!! ama sız unutmazsanız hormonlar... yumurtayı ılerletecek sacaklar... sperm... nasıl unutacak arkadaslar....
benım agrım ara ara da olsa devam ettı ve bana ben soldayım ben soldayım dedırttı... o yuzden ılerde agrı devam etse de tınnnnnn!!!!!

hem yasmın sen nasıl bır daha kı ay korunmayı bırakıyorsun anlamadım daha ne kadar oldu kı bakkkkkkkkkkkkkkkk sen benı gecersennnnklava:

yoksa ıyılestırıcı bır ılac buldun kullandın da bızden mı saklıyorsunsengözlerimebaksanab

doğru söylüyosun canım ya takınca bişey değişiyomu sanki.olacağına varıyo herşey.ne bilim belkide çok yeni ya insan üstünden kolay atamıyo.okadarda korkuyorum ama yinede korunmayı bırakacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum.....yeni bi sayfa açıcaz inşallah hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…