Arkadaşlar mrb. bugun tekrar betahcg testi yaptırdım ve degerim düşmüş dün 365 di bugün 250 olmus. Tabii buna cok sevindik doktorumuzda kendi kendine duşer artık dedi iğneye gerek yok dedi. Artık yükselmez dimi? koyu renkli akıntımda cok arttı zaten. Arkadaşlar bu arada hepinize tekrardan teşekkür etmek istiyorum bu sürecte sizin destegınız beni cok rahatlattı. Hepinizden Allah razı olsun. Burda hıc kımsem yoktu. Bundan sonrada bu topiği hep takip edicem İnşallah hepimiz bebek sabibi olucaz nasıl uzuntumuzu paylastıysak sevincimizide paylasıcaz.
Arkadaşlar mrb. bugun tekrar betahcg testi yaptırdım ve degerim düşmüş dün 365 di bugün 250 olmus. Tabii buna cok sevindik doktorumuzda kendi kendine duşer artık dedi iğneye gerek yok dedi. Artık yükselmez dimi? koyu renkli akıntımda cok arttı zaten. Arkadaşlar bu arada hepinize tekrardan teşekkür etmek istiyorum bu sürecte sizin destegınız beni cok rahatlattı. Hepinizden Allah razı olsun. Burda hıc kımsem yoktu. Bundan sonrada bu topiği hep takip edicem İnşallah hepimiz bebek sabibi olucaz nasıl uzuntumuzu paylastıysak sevincimizide paylasıcaz.
yemın edıyorum yasmın_07 neredeyse sacma oldugunu bıle bıle ucak bıletıne de acımadan ertugrul beye gıtmeyı bıle dusunuyorum ınan yanı! sımdı tam rahım fılmı yada gelısımı takıp ıcın ertugrul beyın benı gormesını cok ıstıyorum o kadar yanı! ben Antalyada olsam ertugrul bey derım baska bırsey de demem.
ben yokum ya yazmıs da yazmıssınız...
yenı gıren arakadaslara da merhaba, umarım sıkıntılarımızı beraber atarız...(amacımız bellı)
gercı esım de 'sureklı tazelıye tazelıye nasıl atlatacaksınız' dıyor..
benım doktorum en az 2 ay korun dedı. hatta bana ne kadar korunursan yaran o kadar ıyılesır de dedı.... nedense yasım gecmesın dıye de, 3 ay sonra denemeye baslayın da dedı... hersey soyledı yanıkaydirigubbakcemile3
ben az korunmaktan yanayımkaydirigubbakcemile3 en azından oyle olsun dıye umut edıyorum... neyse herseyın en ıyısını sızı tedavı eden doktor bılır...
(ben amelıyat oldugum ıcın doktorum gordu hasarı o bılır..)
ayrıca cok merak eıdyor sıze de soruyordum ne zaman adet oldunuz dıye ben adet oldum cok sukur... artık tek merakım ne zaman korunmayı bırakacagız::20 gunde bır olan bırıydım (saat gıbı) 25 gun surdu gayet guzel cok sukur....
bu arada bende birşey danışmak istiyorum size.benim dış gebelik sırasında gittiğim doktor mesleğinde oldukça iyi bir bayan.ama çok yoğun randevuyu bile 2-3 gün sonraya veriyorlar ve muayene ücretide biraz fazla bu arada sık gitmem gerekiyo tabi.çok kararsız kaldım doktoru değiştirmek konusunda.diğer doktor ilk andan itibaren nasıl bir süreç yaşadığımı biliyor şimdi başka doktora gitsem nasıl olacak.birde bundan sonraki hamileliğimizde doktorun yönlendirmside çok önemli bizim için.bana bir fikir verin kızlar.bu arada değiştirisem gitmeyi düşündüğüm doktor ertuğrul bey tunemi senin dış gebelik operasyonunu yapmıştı yanılmıyorsam.ertuğrul beyemi devam etsem diyorum off çok kararsızım.
slm kızlar bence bundan snr çok fazla takibe girmeyin derim.ben değerlerin 0 olduktan snr bidaha gitmedim nezaman hamile kalırım ozaman giderim çünkü biz ne kadar kendimizi hasta gibi görmeye devam edersek bu sorundan bi türlü kurtulamayız.bence filimleri çektirin bidahada gitmeyin biraz kendiniz için mola verin ve sanki hiç dış gebelik yaşamamış gibi hayatımıza devam edelim bence.siz ne güzel çalışıyosunuz benimde bebişim var onla uğraşıyorum.kafamzı daha kolay dağıtırız ama illa aynı doktormu olsun derseniz bence oda farketmez.ben dış gebeliğe yakalınca istanbulda gitmediğim doktor kalmadı en ucuzundan tutun en pahalısına kadar bütün hasatnelere ve doktorlara gittim sonuç hepsi aynı şeyi söledi.pak farketmiyo bence doktor.zaten sadece takip yapıcaklar ama karar sizin tabi
bu arada tunemicim 2 gündür gözükmüyodun.hasta falan deilsin dim.iyisindir inşallah.ayrıca özlettin kendini.yasminede sanada öle alışmışımki hergün gözüm arıyo bilgisayarda sizi.sohbet etmeden içim rahat etmiyo.keşke yakın olsaydıkda yüzyüze görüşme imkanımızda olsaydı.neyse inşallah allah güzel bahanelerle tanışmayı nasip eder
evet canım bende öyle sabah işe gelirgelmez hemen bilgisayarı açıp topiğe bakıyorum.banada çok iyi geldi sizlerle burda sohbet etmek.ailem uzakta benim antalyada sadece görümcem var başka kimsem yok.arkadaş çevreminde pek geniş olduğu söylenemz zaten çalışmaktan fırsat bulamıyorum başka şeylere.o yüzden helede aynı şeyleri yaşamış birileriyle sohbet çok iyi geldi banada.inşallah bu topiğin kapanmasına izin vermeyelim ve müjdeli haberleride birer birer burdan paylaşalım.artık hepiniz benim dualarımdasınız.internet ortamındada olsa sizleri tanıdığıma çok memnunum.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize cok cok teşekkür ederim. Ben suan bulundugum yerden esimin tayini dolayısıyla tasınıcam. İnşallah aileme daha yakın olucam. Aileleden uzak olmak cok zor. Sizlerde olmasaydı bu durum dahada cekilmez olurdu. Ben işte gittiğim yerde riskli gebelik uzmanı bir doktora gitmeyi dusunuyorum. Cunku bazıları dogumda cok iyi, bazıları tüp bebekde ben artık riskli gebelik sınıfındayım riski ne kadar aza indirirsem o kadar iyi. Bide gercekten cok ustune duşmemek lazım oluruna bıkarsak belkı daha iyi olcak. Her gün hepimiz için dua edicem. İyiki varsınız.
cnm benim banada çok iyi geldi sizinle sohbet etmek.eşim kıskanıyo valla hatta kızmaya başladı nezaman gelsem bilgisayarın başındasın azcıkta benle ilgilen diyo.ama bizim yaşadığımızda kolay deil erkekler bunu anlamıyo böle konuştukça stres atıyorum vallahi.ayrıca sen nerden gelin geldin antalyaya yani aslen nerelisin.ayrıca üzülme canın ne sıkıntın varsa paylaşmaya hazırım elimden geldiği kadar derdine ortak olmaya çalışırım
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize cok cok teşekkür ederim. Ben suan bulundugum yerden esimin tayini dolayısıyla tasınıcam. İnşallah aileme daha yakın olucam. Aileleden uzak olmak cok zor. Sizlerde olmasaydı bu durum dahada cekilmez olurdu. Ben işte gittiğim yerde riskli gebelik uzmanı bir doktora gitmeyi dusunuyorum. Cunku bazıları dogumda cok iyi, bazıları tüp bebekde ben artık riskli gebelik sınıfındayım riski ne kadar aza indirirsem o kadar iyi. Bide gercekten cok ustune duşmemek lazım oluruna bıkarsak belkı daha iyi olcak. Her gün hepimiz için dua edicem. İyiki varsınız.