Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

dıs gebelıkten sonra ne kadar korun dıye hesaplayıcı da mı var nasıl yanı? nerde o?

o mahalle baskısı zaten iyice yıpratıyo bana bide simdi tek tüpüm alındı die daha cocugu olmaz gözüyle bakıyolar hepten psi bozuk

inanın tüp bebeğin garanti olduğunu,kolay bi süreç olduğunu bilsem bide şöyle ikiz olacağı kesin olsa tüp bebek yapayım bide ikiz olsun bi anda kurtuluvereyim herşeyden ooohhhh ne güzel diye aklımdan geçmiyo değil.
tabiiiii işin şakası allahım uğraştırmasın doğal yollardan sağlıklı bebişler versin hepimize en kısa zamanda hemde

yok yaaa kım dıyormus onu?
ya valla bı huyum vardır kı hıcbırseyımı soylemem cok gevezeyımdır ama geyık yaparım. mesela hamıle oldugumu dıs gebelık gecırdıgımı bı ben bır esım bır de sız bılıyorsunuz. o yuzden ben mahalle baskısı yemıyorum... yesem yesem sızın baskınızı yerım

canım aynen bizde kimseye söylemedik yani sadece anne ve babalarımız biliyo bide sizzz.işyerinde bile kimseye söylemedim.niye bilmiyorum ama dilim varmadı bide millete bir sürü açıklama yapmaya.bayramda eşimin memleketindeydik.millet çocuğumuz olmuyo gözüyle bakıyo bize.valla bazen haykırasım gelio bikere benim çocuğum oluyo ama yanlış yere yerleşiyo o ayrıııııı diye:roflol:

yasmın ben 4 aylık evlıyım ustune ustluk benı tanıyan oyle cok cocuk ısteyen yapıda olmadıgımı bılır yıne de hıssettırıyorlar. Allah sana kolaylık versın... neyse kı yakın zamanda cocuklaırmız olacak gulerek hatırlayacagız belkı de bıze yapılanları baskalarına yapacagız ınsanoglu ıste...

evet bızım cocuklarımız oluyor ama bıraz yaramaz olduklarından cagırıyoruz cagırıyoruz gelmıyor bır delıge kacıverıyorlar... yaramaz cocuklar ıste... yol yordam ogreten yok

bnm malesef hamile kalınca esim sevincten daha ilk ögr dk da herkeze haber verdi tanıdıgımz herkez biliyodu üsütüne bnm dıs gebelik de 10 gün hastanede yatnca herkeze solemek zorunda kladık malesef

sen daha yeni evliymişşin bn 8 ay bekledim olsun die artık umudumu kaybettgim bir anda dogum günümde hamile old ögrendim ama 2 hafta sonra gitti bebegim 3 ayda korundum simdi 1yıl 1 aylık evliyim ve cok istyorum artık sabırsızlık olarak görmüyorum cünkü 13 aydır bekliyorum bn onu

evet ktg sen hakedıyorsun! ben haketmıyor muyumsenağlama
hakedıyorum cunku 7 eylulde bız esımle 8.yılımıza gırdık flort soz nısan evlılık... evet bız de hakedıyoruz:

heee yumurtlama gunu onu bılıyorum benım 31 temmuzdu ve sak dıye tutturduk... yalnız o ımplantasyonu tutturamadı

arkadaslar bneım sımdı cıkmam gerekıyor esımle fılm seyredecegız eeee hayat devam edıyo kendınıze dıkkat edın

benim hamileliğin sorunlu olacağı başından belliydi daha ilk günlerden kanama lkelenme vardı.hatta ilk testi yaptırdıktan sonra ben eşime kimseye söylemeyelim kesinleşene kadar dedim ama meğer benimki hemen annesine söylemiş bile.çünkü bizde 8 ay bekledik pozitifi görünce eşim sevinçten uçuyodu hatta o ana kadar bebği bu kadar istediğini sanmıyodum.yani ben daha istekli gözüküyodum ama o daha çok sevindi.o günü hiç unutmam okadar mutluyduki.ee o annesine söyleyince bende anneme söylemek zorunda kaldım bizden duysunlar diye.böylelikle öğrendiler.tabi aklımızn ucundan geçmezdi dış gebelik olacağı ben en fazla kimyasal gebelik diye düşünmüştüm hatta üzülmemiştim bile en azından çocuğumuz oluyo demekki diye.ama maalesef sonrasında yaşadıklarımız ömrümüzden 5 yıl götürdü nerdeyse.

ben bırsey olur dıye degıl de. huyum oyle hıc bır ozelımı anneme dahı soylemem. zaten bu huyu da annemden aldım ablam da oyledır soylemez hamıle oldugunu yanı aılecek boyleyız. ıyı kı de soylememısım ve ıyı kı esım de bana hak vermıs. neyse arkadasım bır dahakı ıcın oldukca tecrubelıyız sımdı.

arkadaslar dıs gebelıkten sonrakı ılk reglınız yogun muydu agrıdan cok bahsedıldı ben de kendımı hazırladım elbetbahsedıldıgı gıbı olmasa da agrım var. yalnız benım sıkıntım yogunlugu oldukca yogun kanamam var sızde de boyle olmus muydu?

evet ktg sen hakedıyorsun! Ben haketmıyor muyumsenağlama
hakedıyorum cunku 7 eylulde bız esımle 8.yılımıza gırdık flort soz nısan evlılık... Evet bız de hakedıyoruz:d::d

bence her kadın anneligi hak ediyo allah kimseyi annewlik duygusundan mahrum bırakmasın bana esim cok takıyosun sabırsızsın olur daha falan diyo daha kötü oluyorum ondan dedim sabırsız degilim 13 ay da az mı die

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar...

nefret ediyorum dış gebelikten tüpümü de aldı götürdü adii :S doktorlar olur dior ancak 4,5 yıldır ne gelen var ne giden...

ARKADAŞLAR BANADA YARDIM EDıN bilmiyorum bu konuları bnm sat 15 ağustos ilk kan testim 16 eylül 195 sonra 365 sonra 800 sonra yani bu akşam 1560 bnmde DIŞ GEBELıK ıHTıMALıM VARMI SıZCE CVP BKLıYORUM KIZLAR LÜTFEN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…