Canım kaldım kaldım cokk iii komsularım oldu. Bol bol mantı sıktım. a.s.Bende gercekten gorusmek isterdim cok guzel olurdu.Ama pek gezilcek yeri yok. Ben şimdi kocaeline tasınıyorum. Ailem İstanbulda. Canım doktorun konusundada bence memnunsan bırakma cunku cok zor bulunuyor gercekten benim anladıgım kadarıyla sen ne sorarsan yanıtlıyor. Bu cok onemli insanın aklında bir sürü sey kalıyor. Bide ben ozellikle bana moral veren olumlu motive eden bir doktor istiyorum. Yani mesela %20 dıs gebelik gecorme riskın var yerine %80 gecirmezsin demeli. Bak ne guzel hamile kalabiliyosun bu da guzel demeli. Yoksa biz acaba bida gecirirmiyiz die cok dusunursek kotu cekeriz. Yani aynı zamanda olumlu bir doktorsa bırakma ama tabii sen bilirsin canım. Bak mesela benim doktorum cok direndi kendi dussun die yokda cagırıp hemen iğneyi yapardı. Okuyorum bazen bazı doktorlar 100-200 lü degerlere laparoskopi yapıyolar. Bak canım benım esimde doktor olugu için biliyorum doktorlar yazdıgı ılac basına para alırlar,ameliyat basınada,tedavi basınada. Benim dokorum isteseydi hemen iğneyle sonlandırıdı. Hem para kazanırdı hemde ben daha az rahatsız ederdim. Tabii kimsenin doktoruna laf soylemiyorum hepimizn iyi olmasını istiyorum gercekten.