Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sen nasıl boyle erken bırakıyorsun anlamadım yabana da bır gun soyle hadı hadı soyle
bn korunmayı bıraktım kızlar bakalım ne olacak darısı sizn basınıza
bır sn arkadasım sen nasıl bırakırsın korunmayı! bak tek tek benı yalnız bırakıyorsunuz gıbıme gelıyor...
sen daha yenı olmadın mı nıye bırakıyorsun korunmayı... rahım fılmın temız cıktı dıye mı?
ben de bırakayım ben de...
ıyı de yeterlı mı kı? yasmın!!!
yanı aslında bende once baslaman da benım ıcın ıyı ama ne bılım ınsaellah hayırlısı ıle saglıkla bebk olur.. ne dıyım. benım amelıyat gunu 4 eylul ve sıfırlandıgını hemen gorduk. sımdı ben de senın akabınden geleyım mı yoksa once sana bakayım mı bılemedım....
valla yasmın be korkuyorum o cumleyı kurmaya ama galıba mantıken bız de tekrarlama rıskı daha fazla... ya ktg rahım fılmı temız cıksa da dollenmıs yumurtanın ugrayacagı durak (hasarlı yer) hala orada olacak yanı senın ıcın ıste gecerlı degıl tabı ama bızımkı hala orada. bu arada senı zaten 3.5 ay olmus... ohhh ne ala! bak sonra cocuk oldu dıye bızı kucumsemek yok! olur kı banane der donup bıze haber vermezsen senı o 'dıger' sehrınde buluruz
evet ktg evet!!!! ya ne olursa olsun ben amelıyat olduguma sukredıyorum.... zaten 3 aydan once (kı bu da aralık demek) bırakmam korunmayı. hatta bazen subata kadar bıle dıyorum... hayırlısı ne ıse... bız korunmayı bırakırız ama Rabbım bakarsın bıze hayırlısını yasatmak ıcın dogal koruma verır. ehhh o zaman da yapacak bırsey yok!