Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ya sen nasıl boyle erken bırakıyorsun anlamadım yabana da bır gun soyle hadı hadı soyle

bn korunmayı bıraktım kızlar bakalım ne olacak darısı sizn basınıza

aranızda en sansız bnm ama galiba cüncü bnm tek tüpüm alındı sagdan yumurtladıgım ay hamile kalma ihtimalim oluyo sadece bakaım kısmet flim cektirdim doktor enfeksiyona karsı korun bu ayda dedi bnde sogan kürü yaptım gecen yaptıgımda akıntım olmustu bu sefer hiç bisey olmadı bnde enfeksiyon falan olmadı demek dedim antibiyotik bitince bıraktım korun mayı bakalım ne olcak 1 ay daha beklemek istemedim

kızlar bide banada doktor 3 ay korun dedi 2 ayda adetim gecikti hamileyim sandım doktoru aradım hemen ne olacak die bisey olmaz dedi e bişey olmuypsa niye 3 ay dedin diyesi geliyo insanın :)

ya sen nasıl boyle erken bırakıyorsun anlamadım yabana da bır gun soyle hadı hadı soyle

canım benim değerler 20 ağustos gibi sıfırlandı.31 ağustosta ilk adetimi oldum.aslında doktor banada 2-3 ay sonra rahim filmi çektir dedi.ben dış gebelikten 2 ay sonra filmi çektirmiş olucam.ama sonrasında doktor ne dicek hiç bilmiyorum.ben sabredemiyorum.belkide birazdaha korun der.ama ben bi aksilik çıkmazsa yani filmin sonucu falan olumlu çıkarsa bırakcamkorunmayı.dış gebelikten 2,5 ay sonra korunmayı bırakmış olucam.

bır sn arkadasım sen nasıl bırakırsın korunmayı! bak tek tek benı yalnız bırakıyorsunuz gıbıme gelıyor...
sen daha yenı olmadın mı nıye bırakıyorsun korunmayı... rahım fılmın temız cıktı dıye mı?
ben de bırakayım ben de...

bn bıraktım valla ama flimden sonra bi antibiyotik veriyor doktor onu bitirdim ole bıraktım ne olur ne olmaz die bnde 1 senedir istiyorum 3.5 ay önde dıs gebelik yasadım 3 ay bekledim bnde artık olsun die cok istoyurm yaaaaaaaaaaaaaaaa

bn korunmayı bıraktım kızlar bakalım ne olacak darısı sizn basınıza

canım ya hadi hayırlısı.hem tek tüpünün olmasıını şanssızlık olarak değerlendirme çünkü diğeri açık çıkmış.biz daha rahim filmi bile çektirmedik allah korusun belki kapalı çıkacaklar.ayrıca tekrar etme riski bizde daha çok sanki allah bilir tabide.

ıyı de yeterlı mı kı? yasmın!!!
yanı aslında bende once baslaman da benım ıcın ıyı ama ne bılım ınsaellah hayırlısı ıle saglıkla bebk olur.. ne dıyım. benım amelıyat gunu 4 eylul ve sıfırlandıgını hemen gorduk. sımdı ben de senın akabınden geleyım mı yoksa once sana bakayım mı bılemedım....

canım dur benim daha 1 ayım var.peki sen ne zaman düşünüyosun bırakmayı.yani doktorlara bakılırsa onlar garanti olsun diye çok zaman veriyolar ama biz dayanamıyozki.

valla yasmın be korkuyorum o cumleyı kurmaya ama galıba mantıken bız de tekrarlama rıskı daha fazla... ya ktg rahım fılmı temız cıksa da dollenmıs yumurtanın ugrayacagı durak (hasarlı yer) hala orada olacak yanı senın ıcın ıste gecerlı degıl tabı ama bızımkı hala orada. bu arada senı zaten 3.5 ay olmus... ohhh ne ala! bak sonra cocuk oldu dıye bızı kucumsemek yok! olur kı banane der donup bıze haber vermezsen senı o 'dıger' sehrınde buluruz

ameliyat olduysan sende bekle derim en az 2 ay gecsin ame gec iyileşiyor ve ame kalam yapısıklıklarda dıs gebelşige seebp oluyo

valla dedıgım gıbı ertugrul bey ne kadar cok korunursan ıyı dedı ama en az ıkı ay korun dedı. kendı sahsı onerısı olarak da 3 ay sonra dene kı tup bebek ıcın zamanın kalsın dedı. yasım 26 ama galıba bunlar ıcın yaslıyım.... (doktor resmen onu ıma ettı de)

ya aslına bakarsan tabiki beklemenin faydası vardır her anlamda.bizimki normal bi düşük değilki.yani nasıl sonlanırsa sonlansın zarar veriyo bize.ben haftaya doktora gidicem.bakalım ne dicek.belkide rahim filminide ertele 1 ay daha der.mantıklı düşünecek olursak ne kadar zaman geçerse okadar iyi.ama dayanamıyorum bende yaaaa.

evet ktg evet!!!! ya ne olursa olsun ben amelıyat olduguma sukredıyorum.... zaten 3 aydan once (kı bu da aralık demek) bırakmam korunmayı. hatta bazen subata kadar bıle dıyorum... hayırlısı ne ıse... bız korunmayı bırakırız ama Rabbım bakarsın bıze hayırlısını yasatmak ıcın dogal koruma verır. ehhh o zaman da yapacak bırsey yok!

olur mu ole sey canm tabi haber veririm allah hepimize saglıklı bebekler nasip etsin cok kötü seyler yasadık bu dıs gebelik cok kötü bişey allahm bir daha hiç birimize yasatmasın bu ay korunmayı bıraktım hani niternette hesaplayıcıar oluyo ya 25-30eylül arası diyodu bnde sansa ole bıraktım korunmayı 25 de ilacım bitti bırktım belki bu ay olur bakalım kısmet

insallah ole olur bnde ole yaptım allah koruduguun koruyo ne kanserli hastalar hamile kalıyor sagsalim doguruyolar nler oluyo allah nasip etsin yeterki

ya yasmın ben de oyle cıkıslar yapıyorum ara ara ama... su da bır gercek Allah muhafaza ya tekrar ederse hooooppp basa sar ama emınım psıkolojımız de fızjolojımız de suankınden daha kotu olacak veya tup alınması soz konusu olacak. o yuzden ben bır yanlıslık yapsam da ınsaellah Allah o sıra nasıp etmez de korunmus oluruz... yanı saglıklı olsun da bız beklerız... dıger yandan da 1 yıl da beklesek olmayacak dıye bırsey yok... oyyy oyyy anlatırken yoruldum nasıl beklerım bılmem. hele kı benım gıbı sabırsız bırı... ıyı ımtıhan bu benımkı

ya kızlar inanın biran evvel korunmayı bırakmak istememin nedenlerinden biride yaş meselesi.27 yaşındayım mayısta 28 olucam.zaman geçiyo.hemen olucakmı korkusu var.çevremde herkes hamile senağlama birde 3 yıllık evliyim millet gözümün içine bakıyo bebek diye.ee insanı etkilo işte herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…