Yok canım kesmem daha oncedende soylediğim gibi uzuntumuzu paylaştık sevınclerimizide paylasıcaz tabiki. Yasemin bende suan kayserideyim biliyomusun. Yani eşimin gorev teri burası oldugu için 1 yıldır burdayız.
canım ben aslen sinopluyum ama eşim tarafından konyalı oldum gerçi hiç gitmedim daha:)) bizde yeni gelin aldık bir ay oldu onlarda aslen kayserili.:))bakın hepimiz ortak bi noktada buluştuk ne güzel dimi.bu arada ben 28 yaşındayım ve adım ayşe.hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.ama şimdilik ksr bkmyın kızlar bebiş durmuyo evimizin önünde park var azcık çıkarıyımda hava alsın snr gör.tekrar hepinizi öpt.iyi muhabbetler.bensiz fazla kaynatmayında sohbetten geri kalmayım hee:)) öpüldünüz byee
Canım kaldım kaldım cokk iii komsularım oldu. Bol bol mantı sıktım. a.s.Bende gercekten gorusmek isterdim cok guzel olurdu.Ama pek gezilcek yeri yok. Ben şimdi kocaeline tasınıyorum. Ailem İstanbulda. Canım doktorun konusundada bence memnunsan bırakma cunku cok zor bulunuyor gercekten benim anladıgım kadarıyla sen ne sorarsan yanıtlıyor. Bu cok onemli insanın aklında bir sürü sey kalıyor. Bide ben ozellikle bana moral veren olumlu motive eden bir doktor istiyorum. Yani mesela %20 dıs gebelik gecorme riskın var yerine %80 gecirmezsin demeli. Bak ne guzel hamile kalabiliyosun bu da guzel demeli. Yoksa biz acaba bida gecirirmiyiz die cok dusunursek kotu cekeriz. Yani aynı zamanda olumlu bir doktorsa bırakma ama tabii sen bilirsin canım. Bak mesela benim doktorum cok direndi kendi dussun die yokda cagırıp hemen iğneyi yapardı. Okuyorum bazen bazı doktorlar 100-200 lü degerlere laparoskopi yapıyolar. Bak canım benım esimde doktor olugu için biliyorum doktorlar yazdıgı ılac basına para alırlar,ameliyat basınada,tedavi basınada. Benim dokorum isteseydi hemen iğneyle sonlandırıdı. Hem para kazanırdı hemde ben daha az rahatsız ederdim. Tabii kimsenin doktoruna laf soylemiyorum hepimizn iyi olmasını istiyorum gercekten.
Canım yok beni bu 2. Nisan ayında bir düşük yasamıştım.Ben bir senelik evliyim ve 6 ay içinde 2 kere boyle sorunlar yasadım cok itedik esimle ama olmadı. Beniö ilki hemen oldu 2.si 2 ay klomen kullandım oda ben istedim hemen olsun die.Allahtan herseyin hayırlısını istemek lazım. İnşallah görüp görecegımiz sıkıntı bukadar olur. Tez zamandada bebişlerimiz olur.
ohhh ben cıkayım da sız daha rahat konusun barı. ne zaman cıksam muhabbetı geyıge baglıyorsunuz. ben de bırseyler anlatayım barı; efendıme soylım 26 yasındayım ben Trabzon esım gıresunlu. ıstanbul beylıkduzunden katılıyorumsositososito amelıyat oldugum ıcın oldukca memnunum... daha az korunmak ıstıyorum
ohhh ben cıkayım da sız daha rahat konusun barı. ne zaman cıksam muhabbetı geyıge baglıyorsunuz. ben de bırseyler anlatayım barı; efendıme soylım 26 yasındayım ben Trabzon esım gıresunlu. ıstanbul beylıkduzunden katılıyorumsositososito amelıyat oldugum ıcın oldukca memnunum... daha az korunmak ıstıyorum
evet bence de gec kaldık yasmın dusun kı daha ılk cocugumuz. oyyy oy! annem-babam 1 ekımde 50 yıllarını devırecekler... evet kasınlıkle GECKALDIK...
sabah namaz akabınde kosarım ben. profesyonel tabı. yuzme egıtmenıyım. ne zaman kosmaya basladım hatırlamıyorum desem yerıdır... sanırım ergenlık zamanları. her sabah kosmadan cıkamam evden. bazen kosubandında uyanırım. mutlaka sabah kosarım. 2.5 saat kosuyordum amelıyat oncesı. daha dogrusu gebelıgımın rısklı oldugunu ogrenene kadar. gebelıgın rıskını ogrenınce elbette kosmayı kestım. amelıyat sonrası doktor suan kosma dedı. kendımı ıyı hıssettım ve basladım tabı 2.5 saat degıl 1- 1.5 saat kosuyorum. ama o kosmadıgım gunlerı Allah bır daha yasatmasın. bılen bılır ınsanın nerdeyse nefesı olur spor. hatta rısklı gebelık dedıgınde doktor cok sıkıntı yapmıstım. takıp edılmesı gereken gebelık denınce 'eyvah dedım ben doguma kadar kosamayacak mıyım' ektopık gebelık denılınce en guclu tesellım 'cok sukur kısa zamanda kosacagım' oldu. sımdı dua edınce daha ayrıntılı dua edıyorum. 'Allahım rısklı-takıp gerektıren gebelıkolmasın' dıye
olur olur hersey olur... ama bır sn ya nasıl 3 4 kılo fazlan olur senın!!!!!! anne aday adayı degıl mısın sen! hersey ıle hazır olman gerekmıyor mu ver bakım o kıloları... bır de hamıle olunca duba mı olmak ıstıyorsun...lmaz:
ya ben 2.5 saat kosuyordum hamıle kaldıgımda (gercı dıyeceksın kaybettın ama bak bebegını...) olsun benım yavrum benı bılerek gelsın hallahlla ben kosmazsam yasayamam. boguluyorum. hep bırsey eksık kalıyor. zaten hamılelıgın (rısklı degılse) en saglıklı halı yurume yuzme ıle devam edenlerınde. ben aynı zamanda su terapıstıyım bazı rısklı gebelerı doktorlar bana yonlendırıyor