ya varya bu ay kendimi bi tuhaf hissediyorum sanki yine dış gebelik yaşıyo gibiyim.mide bulantılarım başdönmelerim akıntımda fazlalık aşırı hassasiyet sinirlilik gögüslerde şişlik acı aşırı iştah açıklığı hepsi var ama 2 hafat önce test yapmıştım kandada idrardada çıkmamıştı acaba yapsam yine çıkarmı.işin kötüsü dış gebe gibiyim sağ tarafımda yani dış gebelik geçirdiğim tüpümde çok sancı var.çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan ama sanırım hamileysemde kesin dış gebelik geçiriyorum.seninde oluyomu ağrıların dış gebelik geçirdiğin tarafta psikolojik mi yaşıyorum bunları çıldırmak üzereyim
canım ya psikolojik olabilir ama inşallah hamileysende normal gebeliktir.bende de özellikle haftasonu dış gebelik geçirdiğim tarafta biraz ağrı oldu.hatta şuan adet döneminde olmasam bende senin gibi şüphelenecektim.bence ağrı olması normaldir.sonuçta incecik tüpler gebelik sırasında çok geriliyor zorlanıyor ancak iyileşiyordur belkide.dış gebelik sırasındada kanamam olduğu için şuan yaşadığım normal adeti bile acaba yine dış gebelik kanaması mı diye düşündüğüm bile oldu.çünkü yaşadıklarımız kolay şeyler değildi çok etkilendik tabiki.resmen dış gebelik fobisi oluştu bizde.ama takma kafana değildir inşaallah adetine varmı daha istersen yinede test yap zaten bizim korunmayı bıraktığımız andan itibaren her an tetikte olmamız evde test bulundurmamız lazım doktorlar dış gebelik geçirenlerin adeti gecikse bile hemen test yapıp doktora gitmesi gerektiğini söylüyor.geç kalmamak için.artık tetikte olacağız bundan sonra başka çaresi yok.