Diş ağrısından ölüyorummmm :( :( :((

Canım iltihaplanma varsa durum ciddi demektir her an apse yapabilir dişin.Dis hekimini ihmal etme derim cok gecmis olsun
Saol canım benim.. İnternette apseli dişin ölümle sonuçlanabileceğini de duymuştum. Onların yalancısıyım valla :/

Kimyonlu suyla gargara yap çok iyi geliyor uyusturuyor hemde zararı yok
Aaa nasıl yani ? Şimdi bildiğimiz kimyonu suya katıp ağzımızda çalkalıyoruz.. İlginçmiş gerçekten :O :) Onu da deneyeceğim teşekkürler :)

Aaa nasıl yani ? Şimdi bildiğimiz kimyonu suya katıp ağzımızda çalkalıyoruz.. İlginçmiş gerçekten :O :) Onu da deneyeceğim teşekkürler :)
Bir çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon atıp karıştırın sonra gargara yapın özellikle ağrıyan bölgeye geçmiş olsun

Benı butun gece uyutmamıstı diş ağrısı en son ayetel kursi okudum uc apranax fort uc minoset plus üstüne anca gecti

Canım iki yöntemde hemen ağrını keser..birincisi sarımsağı tam ağrıyan yere koy dişinle basılı tut kısa sürede geçecektir. İkincisi aspirini bas ağrıyan dişine aynı sarımsak gibi direk dişinin üzerinde olsun. Bir alternatif daha var oda diş macunu koy üstüne...

Bir parça pamuğa alkol damlat dişinin yan tarafına koy. Eczane varsa etrafta xylocaine sprey al diş ağrılarını kesiyor ama doktora gitmen lazım, diş ihmal edilmez.

Doğru diş macunu çok işe yarıyor ama 10 dk falan. Birde şu ağız çalkalama suları falan ama maalesef geçici . :) bu arada sarımsak baya bir övüldü. Onu da deneyeceğim çok çok teşekkürler :))

Ay konunu görünce hem uyarmak hem de yardımcı olmak için giriş yaptim
Öncelikle geçmiş olsun Yirmilik dişler cikiyor sanirim
Miden hassassa sakın apranax içme mahvediyor
Onun yerine tane karanfil koy azıcık çigne o uyuşturuyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…