ayy çok mu belli ediyorum rakı içtiğimiYoksa rakı içipkafayimi cektin kıız sorularin bi tuhaf
ayy çok mu belli ediyorum rakı içtiğimi
Birde nasıl geliyor ya ? İltihaplanma var mıydı sizde ? Off çok kötüyüm yaEvet canım ben cok kullandım doktorumun önerisi üzerine..
Aaa çok uygunmuş :)) Teşekkür ederim ilginiz için :)7-8 tl bi seydir
Birde nasıl geliyor ya ? İltihaplanma var mıydı sizde ? Off çok kötüyüm ya
Aaa çok uygunmuş :)) Teşekkür ederim ilginiz için :)
Saol canım benim..Canım iltihaplanma varsa durum ciddi demektir her an apse yapabilir dişin.Dis hekimini ihmal etme derim cok gecmis olsun
Saol canım benim..İnternette apseli dişin ölümle sonuçlanabileceğini de duymuştum. Onların yalancısıyım valla :/
Aaa nasıl yani ? Şimdi bildiğimiz kimyonu suya katıp ağzımızda çalkalıyoruz.. İlginçmiş gerçekten :O :) Onu da deneyeceğim teşekkürler :)Kimyonlu suyla gargara yap çok iyi geliyor uyusturuyor hemde zararı yok
Bir çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon atıp karıştırın sonra gargara yapın özellikle ağrıyan bölgeye geçmiş olsunAaa nasıl yani ? Şimdi bildiğimiz kimyonu suya katıp ağzımızda çalkalıyoruz.. İlginçmiş gerçekten :O :) Onu da deneyeceğim teşekkürler :)
Çok çok saolun :) peki siz hiç denemiş miydiniz ?Bir çay bardağı suya bir çay kaşığı kimyon atıp karıştırın sonra gargara yapın özellikle ağrıyan bölgeye geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar bu 2 gündür en arkadaki dişim müthiş ağrıyor, ağrılardan mahfoldumHer sabah 7'de falan alarm gibi zonklayıp beni uyandırıyor Şuan doktora gitme fırsatım hiç yok. Doktara gidebilene kadar ağrının geçmesi için deneyebileceğim yöntemler var mı ? Lütfen yardım edin
Kiz candy curus herkesin agrisi bi olurmu seninkini belki hemen keser yada kesmez digerine belki daha cabuk etki eder herkesin yapisi farklı şekerimÇok çok saolun :) peki siz hiç denemiş miydiniz ?
Bizde genetik olarak dislerde problem çok en büyük destekcimdir kimyon kardes :)Çok çok saolun :) peki siz hiç denemiş miydiniz ?
Orası öyle amberincim de neden hep kızıyorsun banaKiz candy curus herkesin agrisi bi olurmu seninkini belki hemen keser yada kesmez digerine belki daha cabuk etki eder herkesin yapisi farklı şekerim
Doğru diş macunu çok işe yarıyor ama 10 dk falan. Birde şu ağız çalkalama suları falan ama maalesef geçici . :) bu arada sarımsak baya bir övüldü. Onu da deneyeceğim çok çok teşekkürler :))Canım iki yöntemde hemen ağrını keser..birincisi sarımsağı tam ağrıyan yere koy dişinle basılı tut kısa sürede geçecektir. İkincisi aspirini bas ağrıyan dişine aynı sarımsak gibi direk dişinin üzerinde olsun. Bir alternatif daha var oda diş macunu koy üstüne...
Ay konunu görünce hem uyarmak hem de yardımcı olmak için giriş yaptimMerhaba arkadaşlar bu 2 gündür en arkadaki dişim müthiş ağrıyor, ağrılardan mahfoldumHer sabah 7'de falan alarm gibi zonklayıp beni uyandırıyor Şuan doktora gitme fırsatım hiç yok. Doktara gidebilene kadar ağrının geçmesi için deneyebileceğim yöntemler var mı ? Lütfen yardım edin