Aaaa çok teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim bunu. Birde benim dişim şişmiş ya iltihaplanmış galiba sizce ona da iyi gelir mi ? yani ağrıyı kesmekle kalmayıp birde iltihapı iyileştirir mi acaba ?Evde varsa Karanfil demleyip suyunu pamukla koyabilirsiniz.(10-15 tane karanfil-yarım çay bardağı su,yoğun kıvamlı olsun ,pamuğu bu suya banıp agrıyan yere koyuyorsunuz) Karanfil yağıda iyi geliyor ama bulamazsınız herhalde bu saatte. Ben hamileyken doktor randevuma kadar karanfil ve karanfil yağıyla idare etmiştim. Baya kesiyor ağrıyı.
Çok geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşlar bu 2 gündür en arkadaki dişim müthiş ağrıyor, ağrılardan mahfoldumHer sabah 7'de falan alarm gibi zonklayıp beni uyandırıyor Şuan doktora gitme fırsatım hiç yok. Doktara gidebilene kadar ağrının geçmesi için deneyebileceğim yöntemler var mı ? Lütfen yardım edin
Aaa çok şaşırtıcı geldi :)) Bunu da deneyeceğim teşekkürler :) peki ağrıyı dindirmekle kalmayıp iltihapa da iyi gelir mi ? az bişey şişti yaaaaktara git kekik yağı iste kulak pamuğuna dök ağrıyan yere sür iyice
DİŞİNOL!Merhaba arkadaşlar bu 2 gündür en arkadaki dişim müthiş ağrıyor, ağrılardan mahfoldumHer sabah 7'de falan alarm gibi zonklayıp beni uyandırıyor Şuan doktora gitme fırsatım hiç yok. Doktara gidebilene kadar ağrının geçmesi için deneyebileceğim yöntemler var mı ? Lütfen yardım edin
iltihaba iyi gelmez antibiyotik şart :)Aaa çok şaşırtıcı geldi :)) Bunu da deneyeceğim teşekkürler :) peki ağrıyı dindirmekle kalmayıp iltihapa da iyi gelir mi ? az bişey şişti yaaa(
Zannetmiyorum sisligin geçeceğini iltahap apse olmuş dişin o yuzden antibiyotik almalisin 8 saatte birAaaa çok teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim bunu. Birde benim dişim şişmiş ya iltihaplanmış galiba sizce ona da iyi gelir mi ? yani ağrıyı kesmekle kalmayıp birde iltihapı iyileştirir mi acaba ?
ayy korkutuyorsunuz benii :)iltihaba iyi gelmez antibiyotik şart :)
Diş iltihapları inatçı iltihaplar türevindedir bir yerleştimi kronik hale gelebilme ihtimalleri var daha fazla ilerleyip kötü sonuçlar dogurmadan git doktora.
Bekleyip geçti diyerek gitmezsen kök ucunda kist şeklinde bile kalabilir ve diş kemigini eritmeye başlar o sebeble ihmale gelmez asla
doktor aracılıgıyla ney çekeceksin asıl biz seni anlamıyoruz :)Bu arada birazcık sallanmaya da başladı yaPeki doktor aracılığıyla çeksem bir sorun olur mu çünkü iltihaplı ??
Hahaha dişimi diyorum hanımefendi . Yani Diş Doktoru çekse diyorumdoktor aracılıgıyla ney çekeceksin asıl biz seni anlamıyoruz :)
İltihaplı diş çekilmez önce iltihap kurutucu antibiyotikler kullandırılır daha sonra tedavi sürecindeyken de çekilir..Bide bu iltihaplı diş tehlikeli mi yaÇektirsem falan İltihaplı dişi çektirmek kötü sonuçlar doğuruyormuş diye duydumm ?? sizin bu konuda bir bilginiz var mı ?
Dişinol diye bişey var. Karanfilli falan bişey gibi, yağ gibi. içinden pamuklu kürdan çıkıyor. O pamuğa azcık alıyorsun dişinolden. Ağrıyan dişine damlatıyorsun. İlk 5 sn tadı iğrenç. sonra tadı geçiyor. sonraki 2 saat orda bir diş yok gibi huzurlusun.Anlamadım ?
Siz diş doktoru musunuz ? Gerçekten baya bir bilgilisiniz :)) Çok çok haklısınız aslında ya :/ Peki iltihapın kuruması için önerebileceğiniz bir ilaç var mı ?İltihaplı diş çekilmez önce iltihap kurutucu antibiyotikler kullandırılır daha sonra tedavi sürecindeyken de çekilir..