Diş ağrısından ölüyorummmm :( :( :((

çok çok saol canım :)

çocukluğumda süt dişi nasıl olsa diye anestezisiz dişimi çeken ve ağzımdaki pamuğu yut bişey olmaz diyip kusmama neden olan embesil bir dişçi yüzünden eskiden dişçiden ölümüne korkardım. hani hiçbir güç götüremezdi o derece. o zamanlar kendimi parçalamak istediğim ağrılarım olurdu o zaman gripini sodayla karıştırıp içerdim. anında keserdi.

edit: gripin nenem devrinden kalma bir ilaç olduğu için biraz zor bulunuyor.

ayyy canım ne kadar teşekkür etsem azdır :))

Disinol yapablrsn cnm sarimsak koyablrsn bazisina sicak bazisina soguk iyi gelir bana soguk iyo gelmiyodu sicak iyiydi.
Dislerini fircalayabilirsin ben cok iyi blirim o dis agrisni gece 3 te uyanip hamileyken hap da icemiyodum sabahlara kdr agladigmi bilirim
Allah yardmcin olan kabir azabindan beterdir o .

öncelikle geçmiş olsun geçen cuma dayanılmaz bir ağrı ve şişlikle dişçiye gittim ben de 20lik dişlerim için, antibiyotik olarak amoklavin verdi, ama her antibiyotik her bünyeye iyi gelmiyor, ağrı kesici olarak ben de apranax kullanıyorum ve kesiyor, aynı zamanda akşam rahat uyumak için de kas gevşetici içebilirsiniz. dün şişim tamamen indi, cuma günü de çektireceğim doktora gitmek için geç kalmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…