Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diş doktoru olsam yeri var inan banaSiz diş doktoru musunuz ? Gerçekten baya bir bilgilisiniz :)) Çok çok haklısınız aslında ya :/ Peki iltihapın kuruması için önerebileceğiniz bir ilaç var mı ?
Peki nereden satın alabilirim ?Dişinol diye bişey var. Karanfilli falan bişey gibi, yağ gibi. içinden pamuklu kürdan çıkıyor. O pamuğa azcık alıyorsun dişinolden. Ağrıyan dişine damlatıyorsun. İlk 5 sn tadı iğrenç. sonra tadı geçiyor. sonraki 2 saat orda bir diş yok gibi huzurlusun.
dişçiye gitmeyi erteliyorum devamlı. dişinol benim aşkım <3
Kız candy curuser sen anlamadinmi yazilanlari iltihapli dis zaten cekilmez antibiyotigi 1 hafta on gun kadar kullanacaksin şiş inecek rahatlayacaksin dr ye gidip cektireceksin işte bu kadar halen soruyosun anlamadan doktora git bian onceBide bu iltihaplı diş tehlikeli mi ya Çektirsem falan İltihaplı dişi çektirmek kötü sonuçlar doğuruyormuş diye duydumm ?? sizin bu konuda bir bilginiz var mı ?
Hahahaahaa Kahkaha attım resmenRakı
Kesin çözüm
Önce doktora git panaromik film çektir diş köklerine baktır bir güzel ne var ne yok sana bakıp söylesin..Siz diş doktoru musunuz ? Gerçekten baya bir bilgilisiniz :)) Çok çok haklısınız aslında ya :/ Peki iltihapın kuruması için önerebileceğiniz bir ilaç var mı ?
Aaa şaşırdım gerçekten :)diş doktoru olsam yeri var inan bana
Benim kadar dişçi koltuguna oturup yemeden içmeden araştırma yaparsan baya bilgi sahibi olursun :))
Bugün derken Yarın mı ?Yenibosnaya yakınsan nobetteyim bugun gelme imkanın varsa yardımcı olurum
Çok çok çok haklısınız. Ben korkmuyorum dişçiden zaten şuan giebilme fırsatım olsa koşacağım da işte.... Bende gidene kadar ağrıyı dindirsem diye uğraşıyorum :/ Hem dişçiden neden korkulur ki ? sonuçta 1 dk'da çekilecek ve 5 dk acıyacak ve sonuna kadar huzur.. :)Ayrıca dişçiye gitmekten korkanlar için şunu diyeyim gitmediginiz her iltihaplı diş için aslında kendinizi tehlijeye atıyorsunuz farkında degilsiniz..
Bütün geçici çözümler size anlık rahatlamalar saglar ama kendinize zarar veriyorsunuz çene kemigi muhimdir hanımlar olası bir iltihap oradaki kemik dokusunu eritir ve dişin kenarında irin dolu bir kesecikle size zaman sonra merhaba der
Diş etleriniz mahvolur küretaj tedavisi görmek zorunda kalırsınız ki bunların hepsi korktugunuz ufak işlemlerden inanın daha berbat..
Crusher Valla senin yorumlarina sorularina bende şaşırdım
gerçekten crusher diş agrısı başına vurdu sanırım :)
Evet canım ben cok kullandım doktorumun önerisi üzerine..Bu arada siz denediniz mi Apranax'ı ?
Peki fiyatını da öğrenebilir miyim ?Evet canım ben cok kullandım doktorumun önerisi üzerine..
Dene diyorsun yaniRakı iyi geliyor derler :)))))
Yoksa rakı içip kafayimi cektin kıız sorularin bi tuhafKendimi sarhoş gibi hissediyorum
Çok çok teşekkür ederim canımm :) Aynen ilk fırsatta dişçiye koşacağım hatta uçacağım direk kurtarsın beniCok gecmis olsun bu arada...ilk fırsatta bir disciye görünün