Diş ağrısından ölüyorummmm :( :( :((

Orası öyle amberincim de neden hep kızıyorsun bana :KK70:
Yok hayatım niye kiziyim sadece herkesin yapisi farklı herkes ayni ilaci alipta bi anda kesmesi imkansiz
Mesela benim disime asla dogal yolla denediklerim hic fayda etmedi sadece antibiyotik gecirdi apseyi ağrıyı bi hafta sonrada çektirdim

Ay konunu görünce hem uyarmak hem de yardımcı olmak için giriş yaptim
Öncelikle geçmiş olsun Yirmilik dişler cikiyor sanirim
Miden hassassa sakın apranax içme mahvediyor
Onun yerine tane karanfil koy azıcık çigne o uyuşturuyor biraz
Ayy canım ya çok saol :) sevindirdin beni :))) vŞu karanfili de deneyeceğim yarın ilk işim karanfil almak.. :) saol tekrardan :)

Yok hayatım niye kiziyim sadece herkesin yapisi farklı herkes ayni ilaci alipta bi anda kesmesi imkansiz
Mesela benim disime asla dogal yolla denediklerim hic fayda etmedi sadece antibiyotik gecirdi apseyi ağrıyı bi hafta sonrada çektirdim
Çok doğru kimsenin yapısı aynı değil eğer öyle olsa Doktorların işi ne yani ? Çok haklısın :) ama geçicide olsa şu doğal yöntemleri deneyeceğim ya :)

Çok doğru kimsenin yapısı aynı değil eğer öyle olsa Doktorların işi ne yani ? Çok haklısın :) ama geçicide olsa şu doğal yöntemleri deneyeceğim ya :)
Tamam canim dogal yontemlerin hic bi zarari olmaz sirasiyla dene agriyi dindirmeye bak hemen yarin en yakin saglik ocagina git hemen ilacini kullan cok geçmiş olsun canım :KK19:

Evet canım sarımsağı bende duymuştum ama kokmaz mı ya ? Birde havlu ve buzu anlamadım ?
Canım patates söy yarısını ağrıyan taraftaki yanagin üstüne yerleştir saBaha kadar üstüne ýat.birde zencefil soy yanagin icine koy aninda kesiyor.hamileyken son 5 ayım patates sayesinde az da olsa rahat geçti. Hüngür hüngür ağladığımi o zonklamayi hiç unutmam.geçenlerde de 2 gece boyuna son azı dış acayip agriyor du kulaklarım patlıyacakti resmen ağrıdan ,kulaklarıma sis sokuluyor gibi oldum ağlamaktan.ilkgün Dr bişi yok dedi aynı gece ağrı gene 3 gece sürdu tekrar Dr gittim ve 20 lik dişin sinire baskı yaptığını öğrendim gün aldım aldırmak için randevu gelene kadar çok şükür atlattım allahım hatırlamak dahi istemiyorum.bu zonklamayi da zencefil kesiyor kısa sureli

Canım patates söy yarısını ağrıyan taraftaki yanagin üstüne yerleştir saBaha kadar üstüne ýat.birde zencefil soy yanagin icine koy aninda kesiyor.hamileyken son 5 ayım patates sayesinde az da olsa rahat geçti. Hüngür hüngür ağladığımi o zonklamayi hiç unutmam.geçenlerde de 2 gece boyuna son azı dış acayip agriyor du kulaklarım patlıyacakti resmen ağrıdan ,kulaklarıma sis sokuluyor gibi oldum ağlamaktan.ilkgün Dr bişi yok dedi aynı gece ağrı gene 3 gece sürdu tekrar Dr gittim ve 20 lik dişin sinire baskı yaptığını öğrendim gün aldım aldırmak için randevu gelene kadar çok şükür atlattım allahım hatırlamak dahi istemiyorum.bu zonklamayi da zencefil kesiyor kısa sureli
Ay çok saol canım ya.. :KK43: sana da geçmiş olsn valla . Deneyeceğim bu yöntemi

Aaaa çok teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim bunu. Birde benim dişim şişmiş ya iltihaplanmış galiba sizce ona da iyi gelir mi ? yani ağrıyı kesmekle kalmayıp birde iltihapı iyileştirir mi acaba ?
Rica ederim. Umarım işe yarar sizdede. İltihabı iyilestirir diyemem,uyuşturup ağrıyı kesiyor karanfil. Siz muhakkak doktora gitmelisiniz antibiotik kullanmanız gerekecektir. Tekrar geçmiş olsun.

Canım çok geçmiş olsun ilaç kullanmama gibi bi durumun varsa karanfil yağı surr o biraz hafifletir ama en kısa zaman da dış doktoruna git bn dış teknisyeniyim sakin kolanya gibi falan şeyler surme dış kökünü ya karşın ve dişin çekilir

Canım çok geçmiş olsun ilaç kullanmama gibi bi durumun varsa karanfil yağı surr o biraz hafifletir ama en kısa zaman da dış doktoruna git bn dış teknisyeniyim sakin kolanya gibi falan şeyler surme dış kökünü ya karşın ve dişin çekilir
Saol canım. Bu karanfil yağını nereden ve ne kadara bulabilirim ?

Rica ederim. Umarım işe yarar sizdede. İltihabı iyilestirir diyemem,uyuşturup ağrıyı kesiyor karanfil. Siz muhakkak doktora gitmelisiniz antibiotik kullanmanız gerekecektir. Tekrar geçmiş olsun.
:)) Ssolun :)

Ben sarımsağı denemiştim ilaçlar falan fayda etmeyince,rendeleyip ağrıyan dişimin üzerinde bekletmiştim faydasını gördüm.onun dışında buzda anlık rahatlama sağlıyo,çok geçmiş olsun.

Canım karanfil yağını eczaneden bulabilirsiniz on lira falan DİE bilmiorum ama sen ilaç kullanma durumun olursa arveles ağrı kesici ve amoksilav bin mg lık antiboyik kullan ve sonrasında doktora git tedavi ettir su an doktora gorsen sana bunları verice zaten

X