Diş ağrısından ölüyorummmm :( :( :((

Crusher

ĝôzlεƦιπ καƦαπlıκ κuψu ..
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
1.672
1.168
Merhaba arkadaşlar bu 2 gündür en arkadaki dişim müthiş ağrıyor, ağrılardan mahfoldum Her sabah 7'de falan alarm gibi zonklayıp beni uyandırıyor Şuan doktora gitme fırsatım hiç yok. Doktara gidebilene kadar ağrının geçmesi için deneyebileceğim yöntemler var mı ? Lütfen yardım edin

Agriyan disinin disinda curuk yoksa mutlaka koku curuktur.benim kayinvalidemin bu problemini anlamadilar disciler aylarcada baska dislerin agriyo diye kimini cektiler kiminin dolfusunu cikarip yeniden dolgu yaptilar.cok gecmis olsun.

Ağrı kesici kullanıcaksın mecbur

hamile iken benimde tutardı buz kalıpları var ya havluya onu. sarar yanağıma koyar öyle uyurdum sarımsak cignerdim falan

Valla ağrı kesici işe yaramiyo ben dis agrisini cok cektim en iyisi vakit kaybetmeden dr ye git antibiyotik al gecer sonrada caresine baktir cektirecekmisin dolgumu yaptiracan

Ağrı kesici kullanıcaksın mecbur

hamile iken benimde tutardı buz kalıpları var ya havluya onu. sarar yanağıma koyar öyle uyurdum sarımsak cignerdim falan
Evet canım sarımsağı bende duymuştum ama kokmaz mı ya ? Birde havlu ve buzu anlamadım ?

Evde varsa Karanfil demleyip suyunu pamukla koyabilirsiniz.(10-15 tane karanfil-yarım çay bardağı su,yoğun kıvamlı olsun ,pamuğu bu suya banıp agrıyan yere koyuyorsunuz) Karanfil yağıda iyi geliyor ama bulamazsınız herhalde bu saatte. Ben hamileyken doktor randevuma kadar karanfil ve karanfil yağıyla idare etmiştim. Baya kesiyor ağrıyı.
Çok geçmiş olsun.

Büyük ihitmal iltihaplanmış yaa şişmiş resmen. Dokunsanız ağlayacağım valla
Tamam iltihap var diş kökünde ben artık ihtisas sahibi oldum resmen dişlere dair dişin bana panaromik röntgenini göster patır patır sayarım :)

Dişten çok çektim diş yaptırıyorum ben de

Muhakkak doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…