direksiyon dersi... erkek hocayla?

benım dıreksıyonda erken basladı. 22sınde yazılı var ama bugun basladı dıreksıyon. Yazılı sınav ıcın kıtabı okuycam derslere gırmıyorum. Yazılıyı gecmemek cok zor zaten, once baslaması da avantajlı. Pratık yapmaya daha cok vakıt olur bence dıreksıyon dersı bıtınce.

Bende erkek hocadan aldım,kursumuzda bitane bayan vardı 20 hocanın içinde.o kadar egosu yüksek,sinirli,kendini beğenmiş ve aslında bişeyden anlamayan ama en iyi benim havaları vardıki sonunda kurstan atıldı hoca.ben memnundum cok keyifli geçiyordu dersler.ben mesela kadın patronlarıda sevmem,bazı kadınlar biyerlere gelince statüsünden altında olan başka kadını ezmeye calısıyor nedense

benim hocamdı erkek ve 10 numara öğretmişti. sıkıntı yapmayın, istediğinizide sorun siz bu yüzden ordasınız, oda işi gereği orda. son derece rahat olun, ayrıca öğretirken kocalar, babalar , abiler gibi bağırıp çağırmıyorlar :))

Bende bayan hocayla baslamistim ama yaptigim hatalara gulup alay ediyor beni acayip bunaltiyordu.Cok ukala bir tipti ve ben artik patlama noktasina gelmistim.Onun yaninda bildiklerimi karistiriyordum .Sonra erkek bir hocadan ders aldim ve iyikide almisim.Cok kibar ,anlayisli ogretmesini bilen biriydi .Bugun araba kullaniyorsan o erkek hocanin sayesindedir bana guven vrdi .Bayanlar fazla simarik davraniyorlar.

ben erkek hocadan ders almıştım.
bir sıkıntı yaşamadım.
neden çekiniyorsun ki?
onun işi sabırla öğretmek.

Canim hocam bana iki tane dikkat etmem gerekne sey gosterdi tam iki hamlede oturtuyorum onlara dikkat edersen parkta sikinti yok
aynen arka sağ camın ortasına gelince direksiyon tam sağ yapıyorsun ön dubayı ön camın ortasında görünce de tam sol size de söylemişlerdir :) gerçi arabanın büyüklüğüne göre biraz kayma yapıyor

Cinsiyet olarak bakmamak lazım.
Karşınızdaki kişinin tavırlarını gözlemleyin önce.
Bu önyargılarınız iyi değil ama onu bilin.

Ever evet yanliz bizim sol a ceviricegimiz zaman arka dubanin aynadan kayboldugu an tam sol olarak ti
O arabayi tam oturtmak yokmu ay canim cektiii

canım derslere mutlaka git... kitaptan okuyarak da belki öğenrsin ama hocalar kursta anlatırken akılda tutulacak şekilde püf noktaları veriyor... işaretler, tabelalar, yada ilkyardım da mesela... akılda tutacağımız tarzı öğretiyorlar.. ben iki gündür gidiyorum kursa, kitaba hiç bakmadığım halde çıkmışları güzel çözüyorum...kursa gitsen kitapla cebelleşmeye gerek kalmaz..

Senin giyabinda erkek hocayala calisan arkadaslar size soruyorum boyle istem disi dokunma filan olabiliyormu

Ben erkek hocayla çalışmıştım ve gayet eglenceli geciyordu dersler. Girgir bi adamdi. Tek sorun cok konusmasiydi babanla yada abinle calismak sinir bozucu olabilir ama hocalar icin aynı seyi dusunme o hoca ve sabirli olmak zorunda zaten. Erkek hoca daha iyi oluyor bence. Senin tek yapman gereken sakin olman ve kendine güvenmen. Gerisi direksiyona oturunca gelir hocayi falan takma.

Senin giyabinda erkek hocayala calisan arkadaslar size soruyorum boyle istem disi dokunma filan olabiliyormu
İstem disi dokunma derken size dokunmasından bahsediyorsaniz olmadi bende hic. Zaten dokunmasi icin bir neden olmuyor. En fazla direksiyona mudahale etmesi gerekir o an da elinize deger. O da bir ihtimal.

İstem disi dokunma derken size dokunmasından bahsediyorsaniz olmadi bende hic. Zaten dokunmasi icin bir neden olmuyor. En fazla direksiyona mudahale etmesi gerekir o an da elinize deger. O da bir ihtimal.

Zaten elleri kastetmistim..

Direksiyonda yada vitesdeyken mesela o yonlerden esimde endiseli

Ben evde kitap yuzu acmadan sadece kursta ogrendiklerimle sinavi gectim
Orda daha cok kafaya giriyor heleki evde iki cocuk olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…