- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
benım dıreksıyonda erken basladı. 22sınde yazılı var ama bugun basladı dıreksıyon. Yazılı sınav ıcın kıtabı okuycam derslere gırmıyorum. Yazılıyı gecmemek cok zor zaten, once baslaması da avantajlı. Pratık yapmaya daha cok vakıt olur bence dıreksıyon dersı bıtınce.Benim bildiğim yazılı sınavdan sonra başlıyor direksiyon dersi siz de niye erken başladı,yazılı sınavdan geçenler giriyordu direksiyon eğitimine,annem de yıllar önce aldı ehliyetini hem bayan hoca hem de erkek hocadan ikiside iyiydi.
benim hocamdı erkek ve 10 numara öğretmişti. sıkıntı yapmayın, istediğinizide sorun siz bu yüzden ordasınız, oda işi gereği orda. son derece rahat olun, ayrıca öğretirken kocalar, babalar , abiler gibi bağırıp çağırmıyorlar :))kızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
aranızda erkek hocayla çalışan varmı? çekinmeme gerek yokmu?
nedir tavsiyeniz...
ben erkek hocadan ders almıştım.kızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
nedir tavsiyeniz...
Canim hocam bana iki tane dikkat etmem gerekne sey gosterdi tam iki hamlede oturtuyorum onlara dikkat edersen parkta sikinti yokrampada geri kaçırmadan ve stop ettirmeden rahat kalkarım zaten eşimle iyice talim ettik onu..
ama pararlel parkı beceremiyorum
aynenCanim hocam bana iki tane dikkat etmem gerekne sey gosterdi tam iki hamlede oturtuyorum onlara dikkat edersen parkta sikinti yok
Ever evet yanliz bizim sol a ceviricegimiz zaman arka dubanin aynadan kayboldugu an tam sol olarak tiaynenarka sağ camın ortasına gelince direksiyon tam sağ yapıyorsun ön dubayı ön camın ortasında görünce de tam sol size de söylemişlerdir :) gerçi arabanın büyüklüğüne göre biraz kayma yapıyor
benım dıreksıyonda erken basladı. 22sınde yazılı var ama bugun basladı dıreksıyon. Yazılı sınav ıcın kıtabı okuycam derslere gırmıyorum. Yazılıyı gecmemek cok zor zaten, once baslaması da avantajlı. Pratık yapmaya daha cok vakıt olur bence dıreksıyon dersı bıtınce.
kesinlikle hayır
erkek hocalar daha kibar, daha tahammüllü ve daha cesaretlendirici. ne korkun ne çekinin germeyin kendinizi.
ben ilk direksiyon başına geçtiğimde hocaya "hocam ben süremem zaten abim sende araba kullanacak beyin mekanizması yok" dedi dedim.
"var mısınız abinize sözünü yedirmeye" dedi. ne zaman panik yapsam "sakin ol ablacım sıkıntı yok, çek ayağını gazdan hah şöyle nefes al bakalım" vs ile cesaretlendirdi ve 3 senedir caddelerde fink atıyorum.
Ben erkek hocayla çalışmıştım ve gayet eglenceli geciyordu dersler. Girgir bi adamdi. Tek sorun cok konusmasiydikızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
nedir tavsiyeniz...
İstem disi dokunma derken size dokunmasından bahsediyorsaniz olmadi bende hic. Zaten dokunmasi icin bir neden olmuyor. En fazla direksiyona mudahale etmesi gerekir o an da elinize deger. O da bir ihtimal.
Senin giyabinda erkek hocayala calisan arkadaslar size soruyorum boyle istem disi dokunma filan olabiliyormu
Ben bayan hoca ile calistim ama eli elime degmedi
Senin giyabinda erkek hocayala calisan arkadaslar size soruyorum boyle istem disi dokunma filan olabiliyormu
Ama o keyif baska hele o atmosferde sanarsin ki cok buyuk kesifişte bayanlar bu yacanımız çekti
İstem disi dokunma derken size dokunmasından bahsediyorsaniz olmadi bende hic. Zaten dokunmasi icin bir neden olmuyor. En fazla direksiyona mudahale etmesi gerekir o an da elinize deger. O da bir ihtimal.
Ben evde kitap yuzu acmadan sadece kursta ogrendiklerimle sinavi gectimcanım derslere mutlaka git... kitaptan okuyarak da belki öğenrsin ama hocalar kursta anlatırken akılda tutulacak şekilde püf noktaları veriyor... işaretler, tabelalar, yada ilkyardım da mesela... akılda tutacağımız tarzı öğretiyorlar.. ben iki gündür gidiyorum kursa, kitaba hiç bakmadığım halde çıkmışları güzel çözüyorum...kursa gitsen kitapla cebelleşmeye gerek kalmaz..