- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Valla benim hocam kadındı sırf onunla derse girmemek için saatimi değiştirdim erkek hoca ile daha iyi anlaştım. Karşında ki kişi ile alakalı bence bu.
Ben erkek hocadan almıştım dersi çok memnundum sonra özel ders aldım başka hocadan oda erkekti ve oda gayet iyiydi
Gayet rahatlar fazla cesaretlendiriyorlar merak etme iyi olur bence
Kadın direksiyon hocasından ders almak yapılacak en büyük hatadır bence. Korkunç sinirli, egosu yüksek oluyorlar. İki saat kadından ders alıp kavga edip başka hocaya geçtim. Ablam yine başka bir kadın hocadan ders aldı, hala araba kullanamıyor. Öyle bir korkutmuş ki kadın direksiyona oturunca eli ayağı titriyor.kızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
aranızda erkek hocayla çalışan varmı? çekinmeme gerek yokmu?
nedir tavsiyeniz...
Kadın direksiyon hocasından ders almak yapılacak en büyük hatadır bence. Korkunç sinirli, egosu yüksek oluyorlar. İki saat kadından ders alıp kavga edip başka hocaya geçtim. Ablam yine başka bir kadın hocadan ders aldı, hala araba kullanamıyor. Öyle bir korkutmuş ki kadın direksiyona oturunca eli ayağı titriyor.
bayan bayana daha rahat hissederim haliyle, ama bir türlü saatimi denk getiremedim...erkek hocadan da çekiniyorum ne yalan söyleyim..
Erkek hocadan ders aldım ben. Sinirli değil aksine çok iyi, sakin biriydi. Kadın, erkek fark etmez bence, kişilik meselesi, önemli olan sakin, sabırlı birine denk gelmek
erkek hocadan ders aldım. ne kastım ne de bir sıkıntı çıktı. erkek olarak niye düşünüyorsunuz da geriyorsunuz kendinizi, o hoca siz öğrencisiniz.
kızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
aranızda erkek hocayla çalışan varmı? çekinmeme gerek yokmu?
nedir tavsiyeniz...
yaşlı bi amcaydı benim hocam çok eğlenceli tonton bir amcaydı ve yılların şoförüydü. fakat asıl araba kullanmanın inceliklerini babamdan öğrendim. annem de iyi şofördür ama normalde soğukkanlı olmasına rağmen biz direksiyona geçince arka koltukta gazete okuyarak kendini yatıştırmaya çalışırdı.
her platformda kadın şoförlere yapılan psikolojik baskıyı şiddetle eleştirsem de araba kullanmayı tecrübeli bir erkekten öğrenmek gerektiğini düşünüyorum. babamdan öğrendiğim püf noktalarda şoför nebahat gibi oldum çıktım.