direksiyon dersi... erkek hocayla?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
kızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
aranızda erkek hocayla çalışan varmı? çekinmeme gerek yokmu?
nedir tavsiyeniz...

Kadın direksiyon hocasından ders almak yapılacak en büyük hatadır bence. Korkunç sinirli, egosu yüksek oluyorlar. İki saat kadından ders alıp kavga edip başka hocaya geçtim. Ablam yine başka bir kadın hocadan ders aldı, hala araba kullanamıyor. Öyle bir korkutmuş ki kadın direksiyona oturunca eli ayağı titriyor.

ben bayan bayana daha iyi olur diye düşünmüştüm ama dediğiniz de gayet mantıklı...
umarım heyecan yapmam...

bayan bayana daha rahat hissederim haliyle, ama bir türlü saatimi denk getiremedim...erkek hocadan da çekiniyorum ne yalan söyleyim..

Kasma kendini bence, çekinmene gerek yok, benim erkek olan hocam çok daha iyi öğretti, hiç gerilmedim yanında. Umarım sana da öyle biri denk gelir. bayanla hiç rahat edemedim çok tuhaf bir kadındı çok gerildim

Erkek hocadan ders aldım ben. Sinirli değil aksine çok iyi, sakin biriydi. Kadın, erkek fark etmez bence, kişilik meselesi, önemli olan sakin, sabırlı birine denk gelmek

yaşlı bi amcaydı benim hocam çok eğlenceli tonton bir amcaydı ve yılların şoförüydü. fakat asıl araba kullanmanın inceliklerini babamdan öğrendim. annem de iyi şofördür ama normalde soğukkanlı olmasına rağmen biz direksiyona geçince arka koltukta gazete okuyarak kendini yatıştırmaya çalışırdı.

her platformda kadın şoförlere yapılan psikolojik baskıyı şiddetle eleştirsem de araba kullanmayı tecrübeli bir erkekten öğrenmek gerektiğini düşünüyorum. babamdan öğrendiğim püf noktalarda şoför nebahat gibi oldum çıktım.

erkek hocadan ders aldım. ne kastım ne de bir sıkıntı çıktı. erkek olarak niye düşünüyorsunuz da geriyorsunuz kendinizi, o hoca siz öğrencisiniz.

ya muhakkak öyle, sonuçta okuldaki hocalarımız da erkek... onu kastetmiyorum.. ama araba kullanmak farklı bir şey, ne bileyim insan geriliyor... bayan bayana hissettiğin rahatlığı erkek hocayla hissedemem sanırım... çekiniyorum açıkçası,..

Erkek hocayla calistim. Erkekler kadar sabirli varliklar gormedim. Bu yuzden erkek doktora gider erkek hocayla calisirim.

Erkeklerin tum siniri kibiri nazi eslerine...

ay inşallah bir Nebahat da ben olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…