direksiyon dersi... erkek hocayla?

Erkek hocayla calistim. Erkekler kadar sabirli varliklar gormedim. Bu yuzden erkek doktora gider erkek hocayla calisirim.

Erkeklerin tum siniri kibiri nazi eslerine...

hem babamla hem eşimle çok pratik yaptım, aman dedim aman... erkek milleti işte hata götürmüyorlar, sinirliler... erkek hocadan korkuttular beni baksana

Bende erkek hocadan almistim dersi.cok iyi tane tane anlatirdi,cok da sakin biriydi.kardesimin calistigi kiside erkekti ama baya sinirli cikmisti:)demem o ki erkek kadin farketmiyor,iyi ogretmene denk gelmek onemli

hem babamla hem eşimle çok pratik yaptım, aman dedim aman... erkek milleti işte hata götürmüyorlar, sinirliler... erkek hocadan korkuttular beni baksana

Aynen kesinlikle iste erkekler sahiplendikleri kadinlarin hata yapmalarini kabullenemiyorlar mesele o

Direksiyon hocaniz da size asik olmazsa sorun yok

biz ablamla birlikte ehliyet aldık kursa gitmeden 3-4 yıl önce babam ablama sürüş denemeleri yaptırtırdı benim yaşım yetmiyordu. öyle sinirliydi öyle absürd şeyler istiyordu ki (karanlıkta rampada arabayı kaldır vs) ablam çok soğudu ve babamla direksiyon pratiği yapmadı. aradan birkaç yıl geçince gidip kursa yazıldık birlikte hiç aksatmazdık babam anlam veremedi "gelin size direksiyon eğitimi vereyim siz sadece sınava girin" dedi. ablam daha önceki deneyimini anlatınca ve bir daha kesinlikle kendisinden öğrenmek istemediğini belirtince babam çok şaşırdı ve üzüldü. söz verdi çok sakin olmaya hakikaten de herşeye sinirlenen adam melek oldu çıktı. hatta ablamın bir ağaca çarpmasına 5 cm kalana kadar sadece uyardı en son el frenini çekti.

ay çok uzattım üzgünüm ama siz de babanıza ya da eşinize bunu açık açık söyleseniz, soğuttuklarını ve ciddi anlamda öğrenmek istediğinizi, belki onlar da hatalarını anlarlar.

Hiç öyle düşünme canım benim de hocam erkekti ve aynı araçta eğitim aldığımız arkadaşların hiçbirinin tecrübesi yoktu. Hatta öylesine panik olan vardı ki korkudan gözlerini kapayıp direksiyonu bırakıp yan koltuğa yatanı bilirim Hoca götürdüyü sağ salim sağolsun. Çok anlayışlı oluyorlar merak etme hatun kısmısı nasıl bi tüketmeyse artık sinir filan bırakmamış hocalarda rahat ol

kesinlikle hayır
erkek hocalar daha kibar, daha tahammüllü ve daha cesaretlendirici. ne korkun ne çekinin germeyin kendinizi.
ben ilk direksiyon başına geçtiğimde hocaya "hocam ben süremem zaten abim sende araba kullanacak beyin mekanizması yok" dedi dedim.
"var mısınız abinize sözünü yedirmeye" dedi. ne zaman panik yapsam "sakin ol ablacım sıkıntı yok, çek ayağını gazdan hah şöyle nefes al bakalım" vs ile cesaretlendirdi ve 3 senedir caddelerde fink atıyorum.

Ben erkek hocadan almıştım ilk başta yaşlı çok iyi bir adamdı daha sonra o ayrılınca başka bir hoca geldi o da erkek ve çok sinirliydi.Direksiyona devamlı müdahale ediyordu.Direksiyonu bırakmıyordu ki gideyim en sonunda kaldırıma vurduk ve lastik patlamıştı lastiği değiştirmek zorunda kaldı kışın ortasında. Sonra ben bayan hocaya geçtim saatleri bana uyduğu için ve hiç sorun yaşamadım.

Paragraftan çıkarılacak sonuç hocanın iyisi kötüsü cinsiyete değil kişiye bağlı.

Ben erkek hoca ile aldim ehliyetimi.. cok rahat aldim şükürler olsun. Hassas oldugunuz durumlari en basta hocaniza ve kurs idaresine belirtirseniz dikkat ediyorlar. Bayan hocadaki arkadaslardan daha yüksek puanlarla geçtiğimizi de söylemek isterim.

özel ders için bayan hoca ayarladım ama işleri çıktı bana vakit ayıramadı. aynı kurstan bir erkek hocayı tavsiye ettiler.10 gün boyunca her gün çalıştık.başta çok tedirgindim ama çalışmaya başlayınca inanılmaz rahatladım.ve baya baya şoför oldum sayesinde. erkek hocayla çalışırken o bayan hocaya da denk geliyordum iyi ki onunla çalışmamışım dedim içimden.

Benim hocam da erkekti. Çok güzel öğretmişti. Bildiğin sakinliğiyle destek oluyordu. Kadınlar biraz daha panikler, sabırsızlar ve sinirliler. Bir kadın hoca illallah ettirmişti sonra erkek hocaya geçmiştim. Çok güzel öğretti sağolsun. Hatta son dersler de radyoyu aç kapa, şimdi benim camımı aç bakalım da görelim direksiyon hakimiyetin kayboluyor mu demişti. Baya ufak tefek şeyleri bile öğretti anlayacağın. Kadın erkek diye genellememek en iyisi bu durumda sanırım. İyi erkek hoca da güzel öğretir.

Benim direksiyon hocam kadındı. Sakin olmasına rağmen ufacık hatamda çok fırçalıyordu.

En rahat direksiyon sınavında sürdüm hoca arkada oturuyup karışamayınca çok güzeldi.

Kurs öncesi direksiyon pratiğim olduğu için kursun tek kadin hocası hep benimle çıkıyordu. O kadar gergindi ki ayağı hep pedaldaydi. Ondan ders almamak için özellikle arabayi kaldırıma çıkarmıştim. Kadın hoca iyi bir seçim değil anlayacaginiz.

anlaşılan herkes memnun erkek hocadan... biraz rahatladım.. çok gerilmiştim erkek hocaya denk geldiğimi öğrenince... umarım sinirsiz, sabırlı ve anlayışlı biridir...

Ne alakası var neden sinirli olsun kocan baban gibi biri değil o kişi profesyonel ve onun mesleği araba kullanmayo bilmediğinizin farkındalar elbette hatalara hazırlıklılar benim de erkek hocaydı çok iyi öğretti en ince ayrıntısına kadar birini iyice öğrenmeden öbürüne geçmezdik geçtim sınavı hemen trafiğe çıkabildim

Arkadsdim oncelikle hayirlisu ile ehliyetinizi alirsiniz insalla
Sinavini gecen hafta gecmis biri olarak streslu bir donemi geride biraktim
Hoca durumuna gelince kadin yada erkek farketmez ama mutlaka tavsiye uzerine bir hoca secmenizi tavsiye ederim
Benim hocam bayandi cok iyi bir ogretici idi
Kursumuzda erkek hocalardan cok iyi oldugunu duyduklarimizda vardi
Aksine ogrencilerin dayanamayip biraktigi erkek hocada vardi
Ilk dersiniz de iki ders boyinca gozlemleyin ters bir durum olursa kesinlikle devam etmeyin ama bu bayanda olsa aynisi gecerli
Simdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…