- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Erkek hocayla calistim. Erkekler kadar sabirli varliklar gormedim. Bu yuzden erkek doktora gider erkek hocayla calisirim.
Erkeklerin tum siniri kibiri nazi eslerine...
ay inşallah bir Nebahat da ben olurum
hem babamla hem eşimle çok pratik yaptım, aman dedim aman... erkek milleti iştehata götürmüyorlar, sinirliler... erkek hocadan korkuttular beni baksana
hem babamla hem eşimle çok pratik yaptım, aman dedim aman... erkek milleti iştehata götürmüyorlar, sinirliler... erkek hocadan korkuttular beni baksana
ya muhakkak öyle, sonuçta okuldaki hocalarımız da erkek... onu kastetmiyorum.. ama araba kullanmak farklı bir şey, ne bileyim insan geriliyor... bayan bayana hissettiğin rahatlığı erkek hocayla hissedemem sanırım... çekiniyorum açıkçası,..
Kurs öncesi direksiyon pratiğim olduğu için kursun tek kadin hocası hep benimle çıkıyordu. O kadar gergindi ki ayağı hep pedaldaydi. Ondan ders almamak için özellikle arabayi kaldırıma çıkarmıştim. Kadın hoca iyi bir seçim değil anlayacaginiz.
Benim direksiyon hocam kadındı. Sakin olmasına rağmen ufacık hatamda çok fırçalıyordu.
En rahat direksiyon sınavında sürdüm hoca arkada oturuyup karışamayınca çok güzeldi.
Arkadsdim oncelikle hayirlisu ile ehliyetinizi alirsiniz insallakızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
aranızda erkek hocayla çalışan varmı? çekinmeme gerek yokmu?
nedir tavsiyeniz...
Sizin sinavinuz ne zamandireksiyon sınavı nasıldı canım? hata yaptınmı çok puan kırıyorlarmı???