- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Gazel bu gün ehliyet sınavım vardı ve geçtim sınavı.Ben iki tur hariç hep erkek hocayla çalıştım.Özellikle erkek hoca tercih ettim.Hiçbir sorun yaşamadım.Erkekler daha kibar ve sabırlı oluyorlar bence.Bayan hocada o kadar rahat edemedim.Çünkü konuşup konsantremi bozuyordu.İlk başta tedirgin olursun ama birinci çalışmadan sonra hiçbir tedirginlik duymazsın merak etme.Espriler bile olur kendi aranızda.
bence hıc te oyle dusunme onlar anlatmak zorundalar sana egıtım verıyorlar hatta senın soru sorman ogrenmek ıcın cabaladıgını da gosterır ,dusunsene dıreksıyona gecmıs bırı hıc bır sey bılmıyo hıc soruda sormuyo ogrenmek ıcın ,emın ol kı bu hocalara tuhaf gelır ben senın yerınde olsam sorarım hatta bıktırana kadar sorarım onlar erkek hoca olsalarda eslerımız babalarmız ın bıze kızarak strese sokarak ogrettıgı gıbı ogretmezler buna emın olyok yok canım onu espri niyetine söyledim...:)
kadın hoca ile saatlerimiz uyuşmuyor.. mecbur erkek hocayla çıkacam derse... benim tedirgin olduğum konu aslında bu arkadaşların yorumları gibi değil.. hani erkekler sinirli olur agresif olur ya, bende çekingenlik edip soru soramazsam, hata yapmaktan korkarsam diyeydi.... ama konu farklı taraflara çekildi :) askıntı olmak, sarkıntılık taciz vs değil...
çok tanınmış bir kurs, hocaları da çok eski hocalarmış... öyle bir şey olacağını aklımdan bile geçirmem çok tavsiye üzerine o kursa gittim... benim tedirginliğim erkek hocaların agresfi olabilceği konusunda :)
Evet canım görüşemiyoruz.Benim mekan belli.meraba adram, epeydir görüşmüyoruz nasılsın :)
direksiyon sınavımıydı? yoksa yazılı sınav mı??
benim de 22 martta yazılı sınav.. ondan korkmuyorum da, direksiyon sınavındaki komisyondan korkuyorum, çok zorluyorlarmış diyorlar....
ilk girişinde mi kazandın sen??
Evet canım görüşemiyoruz.Benim mekan belli.Bak yöresel yemek yarışması var.Bekliyoruz:))Ben de iyiyim çok şükür.
Direksiyon sınavından geçtim canım.Yazılı sınav en kolayı ondan korkma.Netteki eski sorulara bak.Evet maalesef eskisi gibi kolay ehliyet vermiyorlar.Parkta tekerlek kenar yol çizgisine bile gelse geçirmiyorlar.Arabayı stop ettirmeyeceksin.Ben üçüncüde aldımHiç pratik yapamamıştım çünkü.Ama sana söyleyeyim çok stresli bir süreç.Bu kadar olacağını bilseydim hiç bulaşmazdım.
Çok heyecan yaptım sınavlarda ondan da alamadım.Sakin olmak gerekiyor.Bol bol papatya çayı içtim sakinleşmek için.İşe yaradı.üçüncüde mi??
ben yandım ki ne yandım ozaman
Çok heyecan yaptım sınavlarda ondan alamadım.Sakin olmak gerekiyor.Bol bol papatya çayı içtim sakinleşmek için.İşe yaradı.Eskisi gibi hiç değil artık almak.Sen çalışıyorsun anladığım kadarıyla alırsın merak etme.Sürdükçe daha iyi oluyorsun.
Korkup heyecan yaparsan alamazsın.Sakin sakin,yavaş yavaş git.Yanındakiler yokmuş gibi düşün.Baktın uzaktan kırmızı yanıyor yavaşla ki yeşile dönsün yeşilde direk geç.Kalkışlarında sorun yoksa önemli değil.Çalışıyorsan geçersin bence.eşim çalıştırıyor fırsat buldukça, bakalım nasıl olacak korkuyorum çok.. bu arada yemek yarışmasına katılmaycakmısın?
sen demesen benim haberim bile yok , önceden haberim olsaydı katılırdım
Korkup heyecan yaparsan alamazsın.Sakin sakin,yavaş yavaş git.Yanındakiler yokmuş gibi düşün.Baktın uzaktan kırmızı yanıyor yavaşla ki yeşile dönsün yeşilde direk geç.Kalkışlarında sorun yoksa önemli değil.Çalışıyorsan geçersin bence.
Yarışmaya katılmayacağım.22 Marta kadar süre var.
Elektrik yok napim.sahaları adrasız mı bırakacaksın :)
sen olmadan olurmu canım benim... sen ve nevoş beni teşvik eden yegane şahıssınız
Rica ederim. Esinizin tutumu normal kiskaniyordur dogal olarak. Biz olsak biz de bayanlardan kiskaniriz yalan degil :) bu arada doktorun bile sapigi oluyorsa hocanin neden olmasin o ihtimal de yok degil esiniz de hakli :)Sanki yuksek olasilikli birseymis gibi dusunuyordum esimin negatif turumuyla tabi..
Tesekkurler cevabin icin..
Ay kader ortagimisiz bende ikinci sefer de gectimÇok heyecan yaptım sınavlarda ondan da alamadım.Sakin olmak gerekiyor.Bol bol papatya çayı içtim sakinleşmek için.İşe yaradı.Eskisi gibi hiç değil artık almak.Sen çalışıyorsun anladığım kadarıyla alırsın merak etme.Sürdükçe daha iyi oluyorsun.
Ada çayı işe yaramış olabilir:))Gerçekten çok stresliydi.Yeniden doğmuş gibi oldum bugün o derece:))İlkinde arka koltukta geldim ama diğerlerinde akıllandım yolda indim.Ay kader ortagimisiz bende ikinci sefer de gectim
Dediginuz gibu keske bulasmasaydim dedim cok stresloydi benim icin
Bende ikinci ainavda ada cayi ictim ondan mi sakindim acaba haha
Herseyi gectim de o arabanin arka koltugunda gelmek cok gurur kiriciydi
Hahaha araca binmedin mi geri:)Ada çayı işe yaramış olabilir:))Gerçekten çok stresliydi.Yeniden doğmuş gibi oldum bugün o derece:))İlkinde arka koltukta geldim ama diğerlerinde akıllandım yolda indim.
Binmedim tabi:))Evime ters ne gerek var:)))Hahaha araca binmedin mi geri:)
Ay onde gelmek nasil gurur verici
Ay o stres bitti ya cok sukur siz nezaman aldiginuz ehliyetunizu
Ay tazecik bende gecen cumartesi dosyami bekliyorummmBinmedim tabi:))Evime ters ne gerek var:)))
Evet başarma hissi müthiş:))Stres çok kötüydü.Bitti çok şükür.Ben dün geçtim direksiyondan.Almadım daha dosyamı.