direksiyon dersi... erkek hocayla?

Ne münasebet? Para verip hizmet satın alıyorsunuz. O kim oluyor da sinir yapacak.

Sor sorunu, öğren direksiyonu, kap ehliyetini. Carlamaktan da cekinme.

Ben hoca pedalına basıyor, öğrenmeme mani oluyor diye cok fırçaladım :)

sizden aldığım gazla bende fena bilendim :)
pazartesi hoca beni bekleeee

18 yasimda aldim ehliyeti. Kursta ki en kotu arabayla Tofaş marka semsert bir direksiyon ve vites ile suruyorduk eğitimleri.. Hoca erkekti.. Çok iyi anlatiyordu..98 puan almistim :) Bence cekinmeyin ve erkek hocadan ders almaya devam edin

Benim hocamda erkek çok da memnunum

Ben yakinda baslamayi dusunuyorum ehliyet derslerine.
Etrafimda duyduklarima gore ders veren kadinsa daha cabuk panige kapiliyor.
O panige kapildikca sendede ayni sorun oluyor.
Ondan ayri kadinsa eger pek cabuk ilerlemiyor dersler.
Bi arkadasim kadinla surerken 10 derse anca otobana cikma komutu almis, halbuki sonradan degistirdigi erkek surucu 5 inci derste baslamis otobana.
Ben baslasam akrabam olan bi erkek surucuye gidicem.
Kac tane kuzenim kadinda surduler ve dersler o kadr uzadiki bi turlu ogrenemediler araba surmeyi.
Her gittgin derse para verdigini dusunursek cok yazik.

direksiyon sınavı nasıldı canım? hata yaptınmı çok puan kırıyorlarmı???

Ben ilk defa sürücü kursunda geçtim direksiyon başına, 2 hafta ders aldım. Sınavda hata yapmadım hiç. Paralel park ve yokuşta arabayı kaldırma dışında tur atıyorsunuz zaten. Önemli olan rahat olmak ve asla stop ettirmemek gerekiyor.

Paralel parkta dubaların arasına çarpmadan girmek önemli kaldırımla araba arasindaki mesafeye önem vermiyorlar pek.
Yokuşta kaldırırken araba az da olsa geriye kaçsa önemli değil, önemli olan stop ettirmeden kaldırmak.
Bir de geri geri gidiyorsunuz. Zaten hocanız sınav güzergahinda çalıştırır sizi, iyice öğrenirsiniz.

hayırlisiyla alırsınız ehliyetinizi inşallah.

Son düzenleme:
Erkek hocalar bayanlara göre daha iyi oluyor bence.En azından dur dırı yok ben pek konuşmayan biriyim de belki Ondandır bu dediğim.Ben bütün derslerimi bayan hocamla Yaptım ama derse gitmeye falan çekinirdim yüzüme Gülüyor hatta ben de gülüyordum ama bi türlü sevemiyordum.dediğim gibi çok konuştuğu için bi lafına kesin bozulurdum mesela.ama yine de Hakk'ını yeminim ÇOĞU şeyi ondan öğrendim ama çekine çekine.sonra direksiyon Sınavı'nda çok heyecan Yaptım zaten ilkti birde yanlış yapınca bu arkadan bağırmaya dürtüklemeye başladı.günahını da almıyım ama ben sevemedim herhalde.incem dedim arabadan indim.sonra sınavı geçemeyince 2ders veriyorlar ya onda da benim hoca doluymuş erkek hoca verdiler bir daha ki sınav olana kadar da ben babamla baya çalıştım en son erkek hocayla da dersimi Yaptım en rahatı o geldi gerçi iyi sürüyordum ama sınavı da geçtim iyi oldu :) yani erkek hoca öyle kötü birisi değilse ki kurslar dikkat ediyor hoca senin çekindiğini anlıyor ve zaten daha yumuşak davranıyor.bir de yanlış bi hareket Yaptığın çok heyecanlanmıyorlar bayanlar kadar.

Iyimiş ben çok heyecanlanmıştım gerçi Sürü kursu Arabalarının gaz seviyesini de artırıyorlar kolay kolay stop etmiyor ama ne biliyim 3 kişinin senin hareketlerine bakmasına zor geliyordu bana.Bir de sınavda önüme araba çıkınca iyice bi panik olmuştum.bu arada ehliyeti ne zaman aldın sürmeye başladın mı

3 hocadan ders aldım.kadın erkek farketmez.biri bayandı erkek gibi araba kullanıyodu.hareketleri tavırları da öyleydi.çok dobra cesur bi karakteri vardı.sabırlıydı da.en iyisi oydu.biri erkekti o da fena değildi.hiç sinirli bi yapısı da yoktu hatta benim vites değiştirirkenki hareketlerime çok gülerdi.3.sü de kadındı.o kadar pasifti ki söylediklerini bırak yapmayı dinlemiyodum bile.zaman kaybıydı onunla çalışmak...

Benim komisyon çok rahattı ev alma muhabbeti yapiyorlardi . Sınava 1.5 ay önce girdim, okulumdan fırsat olmadı daha emniyetten randevu almak. Yakında alacağım umarim. annemin arabasina ortak olmayi düşünüyorum otomatik bir de rahat rahat surerim. siz de kazasiz belasiz kullanin ins.

Ben erkek hocadan almıştım dersi çok memnundum sonra özel ders aldım başka hocadan oda erkekti ve oda gayet iyiydi
Gayet rahatlar fazla cesaretlendiriyorlar merak etme iyi olur bence
Ha bu da mesela bayan hocalar Korkutuyor araba sürme konusunda hevesli olmama rağmen ehliyetten vazGeçiyordum sonra dedim 1000e yakın para verdik sınavı geçmem Lazım.ee bir de en son babam ve erkek hocayla acayip cesaretlendim artık babama diyorum bulvarda falan baba arabayı burda versen sürerim diye.ehliyeti pazartesi alıcam inşallah cesaretim gitmemiştir

Ay ben de ehliyet tarihini güzel bi tarihe alalım diye tuttrumuştum.neyse sonradan farketmez dedim dosya da gelmişti gidip aldık siz de rahat kazasız belasız sürün :)

rampada geri kaçırmadan ve stop ettirmeden rahat kalkarım zaten eşimle iyice talim ettik onu..
ama pararlel parkı beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…