direksiyon dersi... erkek hocayla?

Ay tazecik bende gecen cumartesi dosyami bekliyorummm
Hafta sonu girecek arkadaslarim var 3.ye cok gerginler darisi baslarina
Evet çok taze:)) Ben de haftaya alacağım dosyamı.Allah kolaylık versin hepsine.Sakin olmaları şart.

kızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
aranızda erkek hocayla çalışan varmı? çekinmeme gerek yokmu?
nedir tavsiyeniz...
yoo alaksı yok benım hocamda erkektı üstelık subaymıs normalde emeklı olunca baslamış bu ıse subaylar genelde cok sınırlıdır ama hocam çok sabırlıydı tek gırıste aldım ehlıyetı ustelık bence bayan erkek olarak değilde tamamen kısılıkle alakalı bıraz da sans...

kızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
aranızda erkek hocayla çalışan varmı? çekinmeme gerek yokmu?
nedir tavsiyeniz...

Benimde hocam bayan şu anda ama diğer erkek hocaları da gördüm hepsi çok rahattı.. O kadar sinirli olmuyorlar merak etme. Ayrıca ayaklarının altında pedal olduğu içinde çok kasmıyorlar :) Bence gerilme, sorman gerekeni sor. Ben hepsinin başının etini yiyorum. "Bişey sorucam bişey sorucam" diye =) Rahat ol.. Ne kadar stres o kadar hata :)

X