direksiyon dersi... erkek hocayla?

Kadın hoca zaten cok nadir var,erkek hoca senı mı yıyecek sankı..sor kurstakılere en ıyı hoca hangısıyse onunla cık.Bi de sana bagırma,kızma, sinirlenme gıbı bı şansı yok bu onun görevı ve ısını yapmak zorunda.Ben de yenı aldım ehlıyet,merak etme paranı verdıgın kalıtede bır ders almaya bak.

:KK70::KK70:

Senin giyabinda erkek hocayala calisan arkadaslar size soruyorum boyle istem disi dokunma filan olabiliyormu :KK23:
valla canım burda bı kadın konu acmıstı dıreksıyon hocam tarafından tacız mı edılmdım dıye adam kadın araba kullanırken kadının gobegını tutmus "sen guzel bı kadınsın bu gobek ne" dıye kadını tacız etmıs. :KK20: olmamıs sey degıl yanı

Zaten elleri kastetmistim..

Direksiyonda yada vitesdeyken mesela o yonlerden esimde endiseli:KK53:
Yok yok viteste hic dokunmadi benim hocam. Direksiyonda da oyle bir durum olmadi. Cok dusuk bir ihtimalle olur o da siz direksiyon hakimiyetini fln kaybederseniz aniden tutar falan da anca oyle yani :) zaten kasitli olarak pisligine boyle bir sey yaparsa anlar tepkinizi koyarsiniz.ama olmaz yani :)

valla canım burda bı kadın konu acmıstı dıreksıyon hocam tarafından tacız mı edılmdım dıye adam kadın araba kullanırken kadının gobegını tutmus "sen guzel bı kadınsın bu gobek ne" dıye kadını tacız etmıs. :KK20: olmamıs sey degıl yanı
Birde erkek hoca tarafindan taciz edilen vardi guzergah disina surus yapmaya goturmustu o geldi birden aklima

Yok yok viteste hic dokunmadi benim hocam. Direksiyonda da oyle bir durum olmadi. Cok dusuk bir ihtimalle olur o da siz direksiyon hakimiyetini fln kaybederseniz aniden tutar falan da anca oyle yani :) zaten kasitli olarak pisligine boyle bir sey yaparsa anlar tepkinizi koyarsiniz.ama olmaz yani :)

Sanki yuksek olasilikli birseymis gibi dusunuyordum esimin negatif turumuyla tabi..

Tesekkurler cevabin icin..

Cok nadir yasanan seydir canim bu arkadasin ornegine ornek verdim
Kadiniz rabbim yazmasin heryerde basimiza gelebilir

o kadar bilendim ki buradaki yorumları okudukça, hoca bana vites at, gaza bas vs gibi bişey diyecek olsa, çantamı kafasına geçirip seni terbiyesiz herif diye kafa göz dalacak duruma geldim şuan :KK70:
şaka tabiki ama olası şeyler demekki bu gibi kötü olaylar.. allah muhafaza... inşallah şöyle yaşlı tonton bi amca denk gelir...:)

maşallah yani kızlar, iyi moral veriyorsunuz :KK70:
iyici gözüm korktu yaww :KK70:

Kursun hocası değil mi bu? Bişey olmaz ya korkma sakın böyle şeylerden. Hani internette ilan lar falan oluyo ya direksiyon dersi diye. Ben onlardan korkardım ama kurs hocasından bişey olmaz. Bir de istersen yanına birini alabilirsin arkadaşını falan

bız kadınlar kalbımızde kotuluk olmadıgı ıcın hemen adını koyamıyoruz benım yazdıgım ornektekı kadında, burda kadınlara sormustu benı tacız mı ettı dıye...

o kadar bilendim ki buradaki yorumları okudukça, hoca bana vites at, gaza bas vs gibi bişey diyecek olsa, çantamı kafasına geçirip seni terbiyesiz herif diye kafa göz dalacak duruma geldim şuan :KK70:
şaka tabiki ama olası şeyler demekki bu gibi kötü olaylar.. allah muhafaza... inşallah şöyle yaşlı tonton bi amca denk gelir...:)
Haha yok yok bizim kurstada 4 5 tane erkek hoca vardi hic o tarz seyler durmadim
Sadece yasli amca vardi cok azarliuormis kiz bir gun isyan etmisti haha

maşallah yani kızlar, iyi moral veriyorsunuz :KK70:
iyici gözüm korktu yaww :KK70:
canım eger kadın hoca sansın varsa onu degerlendır benım hocam kadındı cok sukur gayette guzel kullanıyorum. sımdı sen bızım anlattıgımız olaylardan etkılenır erkek hocayla calısırsan bu defa tedırgın olup derse dıreksıyona konsantre olamazsan dıye dusundum kotu mu yaptık yoksa

canım eger kadın hoca sansın varsa onu degerlendır benım hocam kadındı cok sukur gayette guzel kullanıyorum. sımdı sen bızım anlattıgımız olaylardan etkılenır erkek hocayla calısırsan bu defa tedırgın olup derse dıreksıyona konsantre olamazsan dıye dusundum kotu mu yaptık yoksa
o_O

yok yok canım onu espri niyetine söyledim...:)
kadın hoca ile saatlerimiz uyuşmuyor.. mecbur erkek hocayla çıkacam derse... benim tedirgin olduğum konu aslında bu arkadaşların yorumları gibi değil.. hani erkekler sinirli olur agresif olur ya, bende çekingenlik edip soru soramazsam, hata yapmaktan korkarsam diyeydi.... ama konu farklı taraflara çekildi :) askıntı olmak, sarkıntılık taciz vs değil...
çok tanınmış bir kurs, hocaları da çok eski hocalarmış... öyle bir şey olacağını aklımdan bile geçirmem çok tavsiye üzerine o kursa gittim... benim tedirginliğim erkek hocaların agresfi olabilceği konusunda :)

Gazel bu gün ehliyet sınavım vardı ve geçtim sınavı.:rolleyes:Ben iki tur hariç hep erkek hocayla çalıştım.Özellikle erkek hoca tercih ettim.Hiçbir sorun yaşamadım.Erkekler daha kibar ve sabırlı oluyorlar bence.Bayan hocada o kadar rahat edemedim.Çünkü konuşup konsantremi bozuyordu.İlk başta tedirgin olursun ama birinci çalışmadan sonra hiçbir tedirginlik duymazsın merak etme.Espriler bile olur kendi aranızda.:KK48:

kızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
aranızda erkek hocayla çalışan varmı? çekinmeme gerek yokmu?
nedir tavsiyeniz...

Erkek hoca daha iyi direksiyon derslerinde, tabi adamına göre de değişir.
Benim hocam erkekti, bir derse bayan hoca girdi o daha sabırsız, panikti. Daha sonra özel ders olarak yine erkek hocadan aldım.

X