direksiyon dersi... erkek hocayla?

Kadın direksiyon hocasından ders almak yapılacak en büyük hatadır bence. Korkunç sinirli, egosu yüksek oluyorlar. İki saat kadından ders alıp kavga edip başka hocaya geçtim. Ablam yine başka bir kadın hocadan ders aldı, hala araba kullanamıyor. Öyle bir korkutmuş ki kadın direksiyona oturunca eli ayağı titriyor.
Bence boyle bir genelleme cok yanlis kadin yada erkek gibi
Benim hocam kadindi su an dosyalarim hazirlaniyoe ehliyetimi aldigim an kimse tutamaz beni
Cok iyi bir ogreticiydi

Sizin sinavinuz ne zaman
Ay ben aylardir sinavla yatip sinavla kalkiyordum
Isi cok sıki tutuyorlar
Ben ilkinde heyecandan yapilmical hatalar yaptim
Ikincide:KK55:

yazılı sınav 22 martta, ama direksiyon sınavı ne zaman blmiyorum ki...
yazılıyı geçince ne zaman sonra direksiyon sınavı yapılıyor..

yazılı sınav 22 martta, ama direksiyon sınavı ne zaman blmiyorum ki...
yazılıyı geçince ne zaman sonra direksiyon sınavı yapılıyor..
Bizim sinavimiz 13 aralikti ve direksiyon sinavimiz 17 ocakta oldu yani arada cok fark vardi
Fakat 22 martta sinava girenlerin 12 13 nidanda direjsiyon sinavlari olacagini duydum
Sizin direksiyon dersleeiniz ne zaman basliyor
Eger imkan varsa mutlaka 22 mart tan sonraki donemde direksiyon dersi almaya calisin

Bizim sinavimiz 13 aralikti ve direksiyon sinavimiz 17 ocakta oldu yani arada cok fark vardi
Fakat 22 martta sinava girenlerin 12 13 nidanda direjsiyon sinavlari olacagini duydum
Sizin direksiyon dersleeiniz ne zaman basliyor
Eger imkan varsa mutlaka 22 mart tan sonraki donemde direksiyon dersi almaya calisin

benim direkssiyon dersi cuma günü yani dün başladı... aslında yazılı sınavdan sonra direksiyon dersi başlarmış, ama aşırı yoğunluktan dolayı biraz erkene almışlar dersleri... teori dersine ilk bugün gittim.. yarında var.. pazartesi de ikinci direksiyon dersi var...
yazılıdan değil ama direksiyondan korkuyorum sınavından... :KK43:

Valla benimki asla erkek hocadan ders aldırmam diyor ne kadar iyi olursa olsun bir bayanla bir erkek asla yanyana olmaz diyor rahatlığa gelince çevremdeki bayanlar erkek daha iyi davranıyor daha anlayışlı oluyor diyor.canım erkekler sinirli hallerini eşlerine yapıyorlar başka bayanlara karşı süt dökmüş kediye dönüyorlar merak etme senin için zor olmaz

benim direkssiyon dersi cuma günü yani dün başladı... aslında yazılı sınavdan sonra direksiyon dersi başlarmış, ama aşırı yoğunluktan dolayı biraz erkene almışlar dersleri... teori dersine ilk bugün gittim.. yarında var.. pazartesi de ikinci direksiyon dersi var...
Benim bildiğim yazılı sınavdan sonra başlıyor direksiyon dersi siz de niye erken başladı,yazılı sınavdan geçenler giriyordu direksiyon eğitimine,annem de yıllar önce aldı ehliyetini hem bayan hoca hem de erkek hocadan ikiside iyiydi.

Benim bildiğim yazılı sınavdan sonra başlıyor direksiyon dersi siz de niye erken başladı,yazılı sınavdan geçenler giriyordu direksiyon eğitimine,annem de yıllar önce aldı ehliyetini hem bayan hoca hem de erkek hocadan ikiside iyiydi.

çok başvuru varmış canım o yüzden erken başlamışlar... nasılsa yazılıyı herkes geçiyor dedi hoca...
önemli olan direksiyon dedi...

Valla benimki asla erkek hocadan ders aldırmam diyor ne kadar iyi olursa olsun bir bayanla bir erkek asla yanyana olmaz diyor rahatlığa gelince çevremdeki bayanlar erkek daha iyi davranıyor daha anlayışlı oluyor diyor.canım erkekler sinirli hallerini eşlerine yapıyorlar başka bayanlara karşı süt dökmüş kediye dönüyorlar merak etme senin için zor olmaz

benimkinin de hiç gönlü yok canım ama mecburuz napalım , saatler denk gelmiyor... bende bayılmıyorum yani, mecbur razı olacak napıyım :)

Benim hem ehliyet alırken ki hocam erkekti hem sonra pratik eğitim yaptığım hoca erkekti çok saygılı çok sabırlı ve terbiyeliydi hic pişman olmadım

İyi ki erkek hocam olmuş

Bizim kursumuzda cok yogundu malesef bizimde sinav ile cok arasi vardi
Nasil di ilk direksiyon dersiniz hocqnizdan memnun kaldinuzmi
artik yazuli sinav eskiye gore daha basit
fakat direksiyon da daha cok zorluyorlar
fakat komisyonlar anlatildigi kadar acimazskz degil
eger arac kullanirken kendilerini guvende hissederlerse olabilcek ifak hatalara goz yumabikiyorlar
ben ilk sinavimi gereksiz heyecanim yuzunden kaybettim ki sinav disinda oldukca iyi kullanmama ragmen
sakinligizi koruyun park ve rampa kalkisin inceliklerini kavrayin tamamdir

bayan hocadan aldim dersi ve hic pisman olmadim.. hatta hala arada gorusurum kendisiyle.. hem cok tatliydi, hem de isinin epey ehliydi.. sinirli olmasi filan karakteriyle alakali, parayla ders aliniyo, ne hakla kizacak sorularina?
direksiyonu iyi bilmek de erkeklik veya bayanlikla ilgili degil..
ben sahsen istemezdim erkek hoca.. tabiki sapik degiller ama misal hoca elimi tutuyordu gerektiginde, ozellikle vites calisirken.. herkesin kendi gorusu, ben rahatsiz olurdum, (asilmasi sart degil)..

bayan hocadan aldim dersi ve hic pisman olmadim.. hatta hala arada gorusurum kendisiyle.. hem cok tatliydi, hem de isinin epey ehliydi.. sinirli olmasi filan karakteriyle alakali, parayla ders aliniyo, ne hakla kizacak sorularina?
direksiyonu iyi bilmek de erkeklik veya bayanlikla ilgili degil..
ben sahsen istemezdim erkek hoca.. tabiki sapik degiller ama misal hoca elimi tutuyordu gerektiginde, ozellikle vites calisirken.. herkesin kendi gorusu, ben rahatsiz olurdum, (asilmasi sart degil)..
Bende bayan hocalarin bu kadar yerden tere vurulmasinu anlamis degilum
Bende bayan hocadan inanilmaz memnun kaldim
Ki digerleride oldukca iyuydi arkadaslarimdan aldigim duyumlara gore

Erkek hocadan aldim dersi. Sadece 2miz olurduk aracta. 2 saat surus dersi olurdu. Koy yollarina ciktik hep cevre yollarinda calistik. Cok tatli terbiyeli bir hocaydi. 10 yil gecti hala gorusuruz.
Siz arabaya ve yola konsantre olacaksiniz zaten. yaninizdakinin cinsiyetine takilirsaniz verimli bilgi alamazsiniz ki. Bu insanlar profesyonel. Umarim iyi hocaya denk gelirsiniz.

kızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
aranızda erkek hocayla çalışan varmı? çekinmeme gerek yokmu?
nedir tavsiyeniz...

canm hocasına gore degısır o ben hem bayan hem erkek den almıstm bayan hocamdan ders aldktan sonra trafge cktm gayet rahat sekılde ..Soracaksn tabıkı de cekınme hıc

kızlar, kursa başladım, maalesef bayan hocaya denk gelemiyorum saatlerim uyuşmuyor...
erkek hocaya kaldım mecburen... ama çok gerildim yaa, erkekler sinirli olur sabırsız olur ne bileyim, çekiniyorum biraz... bayan hoca kadar rahat olamayacam gibi hissediyorum... bişey sormam gerekse korka korka sorarım gibi geliyor,..
nedir tavsiyeniz...
Benim hocalarım hep erkekti,valla çokta rahattım. Zaten kadın olsa kesin anlaşamazdım, çok soru soran bir tiptim ben,karsı cins olunca hep bir alttan alma,sorulardan bunalsada sakinliğini koruma oluyor, şimdi kadın olsa iki tiripcan anlaşamazdık belki.:KK45:

Bizim kursumuzda cok yogundu malesef bizimde sinav ile cok arasi vardi
Nasil di ilk direksiyon dersiniz hocqnizdan memnun kaldinuzmi
artik yazuli sinav eskiye gore daha basit
fakat direksiyon da daha cok zorluyorlar
fakat komisyonlar anlatildigi kadar acimazskz degil
eger arac kullanirken kendilerini guvende hissederlerse olabilcek ifak hatalara goz yumabikiyorlar
ben ilk sinavimi gereksiz heyecanim yuzunden kaybettim ki sinav disinda oldukca iyi kullanmama ragmen
sakinligizi koruyun park ve rampa kalkisin inceliklerini kavrayin tamamdir

ilk direksiyon dersim bayan hocayla idi... ama maalesef saatlerim uymadığı için değiştirdik.. pazartesi ilk kez erkek hocayla ders yapıcaz...
dün gayet iyiydi, hocada fena değildi.. zevkli geçmişti ama bakalım pazartesi neler olacak.. hayırlısı...

Benim hocam kadındı, ablam da erkek hocadan ders almıştı. İkimiz de hocalarımızdan gayet memnunduk :) Sohbet ede ede gidiyorduk, çok eğlenceliydi. Hatta yolda yavaş gidiyorum diye arkadan biri laf atmıştı, dönüp nasıl bağırmıştı adama :) Ama bana karşı her zaman sakindi.

nedir tavsiyeniz...
Benim hocam erkekti kadın hoca bi bok anlatamadi erkek hoca sayesinde ehliyeti, aldım

X