- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
Bu benim fikrim çunku isi olan oluyo okumalar oluyo cüzlerimiz var benim cok istigfar cekmem gerekiyo o yüzden herkesi düşündum adetli olan olur o kişiyede duamiz olur hem sayı cabuk biter ve herkese tekrar edilir sayı o yüzden dedim yinede siz bilirsinizkimse dönüş yapmadığı için ben belirlemiştim ama okumalar başlamadıysa ortak karar verelim nasıl kolay olacaksa öyle yapalım
şuan sayımız 13ve 2 kişi mazeretli nasıl paylaştırabilirz yapalım beraber canımBu benim fikrim çunku isi olan oluyo okumalar oluyo cüzlerimiz var benim cok istigfar cekmem gerekiyo o yüzden herkesi düşündum adetli olan olur o kişiyede duamiz olur hem sayı cabuk biter ve herkese tekrar edilir sayı o yüzden dedim yinede siz bilirsiniz
hoşgeldin canimKızlar bende geldim
canım hala kararlaştıramadık ve zaman kaybediyoruz aslında herkes cevaplasa kesin olacak her sey ama malesef olmadı dahaCanım siz nasıl derseniz uyarım ben
Teşekkür ediyorum canımhoşgeldin canim
Mazeretini mutlaka bildir canım olur mu bitince devam edersinBende her şekilde okurum canım kişi sayısına bölsek te olur . Ama ben her an hasta olabilirim
Ben karişmak istemiyorum sadece fikrimi sundum sayiya bolmemiz gerekmez okumak isteyen kisi 50 de alir 10 da 20 de mazeretliler almaz hemen sayimiz tamamlansin daha sonra 2.arkadasa geceriz.gunde 2 kisiye okuruz ve hemen herkes okunmus olur ve yine basa doneriz o zamanda adetli olanlarda katilir arkadaslarda artarsa kimbilir belki herkes 3 okur 5 okur.canım hala kararlaştıramadık ve zaman kaybediyoruz aslında herkes cevaplasa kesin olacak her sey ama malesef olmadı daha
Tamam anlıyorum canım ama kimseden net bir şey gelmiyor sayıya bölelim kişileri diyorum yine bir şey çıkmadı ve iyice karıştı topik ben beceremedim galibaBen karişmak istemiyorum sadece fikrimi sundum sayiya bolmemiz gerekmez okumak isteyen kisi 50 de alir 10 da 20 de mazeretliler almaz hemen sayimiz tamamlansin daha sonra 2.arkadasa geceriz.gunde 2 kisiye okuruz ve hemen herkes okunmus olur ve yine basa doneriz o zamanda adetli olanlarda katilir arkadaslarda artarsa kimbilir belki herkes 3 okur 5 okur.
Bence herkes okuyacağı kadar alsın . Yada kişiye bölünsün yukarıdaki üyeye katılıyorumTamam anlıyorum canım ama kimseden net bir şey gelmiyor sayıya bölelim kişileri diyorum yine bir şey çıkmadı ve iyice karıştı topik ben beceremedim galiba
Bencede size katılıyorum 313 taneyi okumak biraz zor olur ki benim 2 topiğim daha var ayrıca kendimin de düzenli okuduğum esmalarım varIste bu yüzden dedim katilamayan olur isteyen istedigi kadar alsa zaten cabuk biter diger arkadasa geceriz gunde 2 kisi okunur biterdi yorulma olmazdi kalan olursa bağışlamaya yakin bitirirdik gunde iki kisiye okunur listede cabuk biterdi neyse yinede siz bilirsiniz
Canım sen kural yazar misin nasıl olsun herkes istediği kadar alıp sayıdan mi dussunIste bu yüzden dedim katilamayan olur isteyen istedigi kadar alsa zaten cabuk biter diger arkadasa geceriz gunde 2 kisi okunur biterdi yorulma olmazdi kalan olursa bağışlamaya yakin bitirirdik gunde iki kisiye okunur listede cabuk biterdi neyse yinede siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?