- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Kızlar hepiniz hoş geldiniz ve çok mutlu ettiniz beni o zaman akşama mesaj siraniza göre liste yapıp nasıl okuyacagimizi yazarım olur mu şimdi işteyim ondan yapamıyorum inşallah güzel güzel okuyacağız
Hayırlı olsun canım Benim iki tane dua topiğim var buraya da katılırsam zorlanırım . Ezbere de bilmiyorum kusura bakma canım üzülerek söylüyorumEvet kızlar hem okuması kolay hem de çabuk sıra gelir isteyen varsa liste yapayım sırayla okuyalım herkesin niyetini yazarım isminin yanına regl iken de mazaretli diye bildiririm kısa sürede çok kişiye okumuş oluruz 1 ya da 2 günde tamamlarız bir arkadaşı isteyen varsa buyrun bayanlar
8*35=280 . 8 arkadaş 35 tane okursaşimdilik listemizi paylaşayım kızlar sizden gelen cevaplara göre okumamızı şekillendirelim o zaman .Mesaj atma sıranıza göre oluşturdum listeyi.
@glmserser
B bibliyofil_k
Gullbahcemm
K Kerime97
C cansu_tr
tugce0640
@Mirac46
GlySn (Mazaretli)
F flower world
yelsem
olabilir canım peki hiçbirimiz mazeretli olmazsak :)8*35=280 . 8 arkadaş 35 tane okursa
Dua sahibi de Geriye kalan 33 tane duayı okur .
Mazeretli arkadasta Ya varis ya da Ya musavvir gibi esmalardan okuyabiliriz hayırlı evlat için aklıma gelen esmalar bunlar başka esmada olabilir
Hemen hesaplıyorum hepimiz mis gibi tertemizken 31*9=279olabilir canım peki hiçbirimiz mazeretli olmazsak :)
tabii kiBenide eklermisinizz
Tesekkurlerr ne yapiyoruz simdi okuyup sukadar okudum mu yazicaz sayi varmitabii ki
az sonra nasıl yapacağımızı yazacağım listeyi de alıma kapatıyorum böyle devam ederiz artıkTesekkurlerr ne yapiyoruz simdi okuyup sukadar okudum mu yazicaz sayi varmi
Canım siz nasıl derseniz öyle okuruz siz ne kadar okuycamizi ne surede okuycagimizi bildirirsen sevinirimaz sonra nasıl yapacağımızı yazacağım listeyi de alıma kapatıyorum böyle devam ederiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?