Ben de oyleBen galiba yetiştiremem diye düşünüyorum üzgünüm çünkü 2 topikte daha okuyorum çünkü
Tamam canım sana zahmet bi güzel anlativer uygulayalım olur mu amacım kolaylıkla herkese okunsunSeçilcim fikrim şu sen dinle begenirsen arkadaslar begenirde onaylarsa baslarıź
Tamam canım hemen yapıyorumListene iki kişi yaz bu kardeşlerimiz icin okunacak ilk kardesimiz icin paylastiriyorum almak isteyenler de.herkes yazsin sayidan dusulur birinci kardesimizin sayisi tamamlandi dua edelim mi de dua edilsin ikinciye gecilsin
Sonra diğer kardesimiz icin de isim verilip sayılar alinsin okunsun
Gunde iki kisiye bağışlanir ve liste biter
263 kalanSeçil arkadasimiza 50 aldim
Düzenledik canimKişi başı 313 fazla gibi ben çalışıyorum ve başka okumalarımda var okuyamam 313 tane günde ama bölersek sayıyı daha kolay olur.
Adım Gülay yarın ikinci kez tüp bebek tedavisine başlıyorum onun için dua istiyorum.
Canım sayıdan düşeceğiz şimdi ilk iki kişi için isteyen istediği kadar okuyup sayıdan düşecek iki kişi tamamlanınca diğer iki kişiye gecilecekKızlar kafam karıştı bi bana anlatabilir mi ne yapacagimizi
Kardeşim seçil arkadasimiz iki kişinin adini yazdi ilk okuma secil arkadaşimiza onun icin okuyoruz 313 ayetel kursu isteyen istedigi kadar alir ben aldim 50 263 kalan baskasi alir bi 50 sayidan düşer 313 bitince duamizi yapariz diger arkadasimiza geceriz bir gunde 2 kisiye okuruz ayri ayri nefeslerimiz olurKızlar kafam karıştı bi bana anlatabilir mi ne yapacagimizi
tamam canım tesekkurlerCanım sayıdan düşeceğiz şimdi ilk iki kişi için isteyen istediği kadar okuyup sayıdan düşecek iki kişi tamamlanınca diğer iki kişiye gecilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?