Evet kızlar hem okuması kolay hem de çabuk sıra gelir isteyen varsa liste yapayım sırayla okuyalım herkesin niyetini yazarım isminin yanına regl iken de mazaretli diye bildiririm kısa sürede çok kişiye okumuş oluruz 1 ya da 2 günde tamamlarız bir arkadaşı isteyen varsa buyrun bayanlar
Ben de araştırdım canım okunabiliyormus süper olur o zaman seni ikinci sıraya eklerim inşallah diğer kızlar da döner bize senin başka bildiğin varsa etiketleyelim canimolur canım okurum ben. Adetken de okunabiliyor diye biliyorum ben.
Olur canim
Ben affiniza sığınacağım adetliyken okunmaz eüzü besmele çekiliyor o yüzden okunmaz şayet ben okumuyorum.ve ayetel kürsiyi okurken her seferinde eüzu besmele okunmaliBen de araştırdım canım okunabiliyormus süper olur o zaman seni ikinci sıraya eklerim inşallah diğer kızlar da döner bize senin başka bildiğin varsa etiketleyelim canim
Canım hoş geldin ya diğer kızlar da dönüş yaparsa hemen başlarız bize 5 ya da 10 kişi olsa bile yeter sayı 313 olunca az düşer hemen biter diye düşünüyorum senin de varsa etiket yapabileceğin kişi hemen netleşir kararlastiririz beraber olur muSecilcim ne zaman başlayacagiz ve herkesin okuyacagi bi limit olacak mi
Ben okunabilen süreler içinde görmüştüm de canın okumayın biz de o zaman mazaretli yazarız:)Ben affiniza sığınacağım adetliyken okunmaz eüzü besmele çekiliyor o yüzden okunmaz şayet ben okumuyorum.ve ayetel kürsiyi okurken her seferinde eüzu besmele okunmali
Bizim meryem suresindeki arkadaşlara sen bi sor olursalar daha iyi olur.ben siteyi tam nasil kullanacağım bilmiyom ondan etiketleme nasıl yapilir fikrim yok canimCanım hoş geldin ya diğer kızlar da dönüş yaparsa hemen başlarız bize 5 ya da 10 kişi olsa bile yeter sayı 313 olunca az düşer hemen biter diye düşünüyorum senin de varsa etiket yapabileceğin kişi hemen netleşir kararlastiririz beraber olur mu
Canım tesekur ederim düşündüğün etiketledigin için bende varım okuyalimBirkaç kişi etiketledim canım bakayım dönüş yaparlar inşallah o zaman nasıl ilerleyecegimizi de yazarım tam oturur her şey insallah
Ben de varimM Masalyuzlusevdam , B bahargelecek ,MincikKIz , C cansu_tr , M Mirac440 , bezginblog kızlar dua topiklerinde gördüm sizleri ondan etiketledim
Bende varım canım ama şu an mazeretliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?