TC batti zaten coktan, aglayani yok.. Kendi halkina bomba atan bir ulke dusunun, iste o Turkiye.. Dagdan indirip sehre saldiklarini halkin hepsini oldurerek yoketme pesinde.. Acizliktir bu. Dogudakini batidakinden ayirmissiniz bile kafanizda, acimiyorsunuz, kurunun yanisira yas da yanar diyorsunuz, yakinda Tayyip de verir Doguyu Apoya hep beraber kurtulursunuz zaten uzulmeyin.. Simdilik.. Yoksa boyle tek tek avlamakla bitiremezsiniz. Batidakiler de yakinlarina edilen bu zulme karsi ayaklanirsa ne edeceksiniz? Kendileri Izmirde, Istanbulda olsa bile atalari babalari hala Doguda onlarin.. Bu savasa onlar da karsilik verirse? O zaman kurunun yanisira yanan yas sizler olacaksiniz. O gun gelirse sakin siz de benim gibi Nerde bu devlet! diye bagirmayin, ben de size ayni bana dediginizi derim yoksa.Maalessef pkknın kurşunları türk hükümetini vurmuyor. Askerimizi ve sivilleri hedef alıyor. Ne istiyorsunuz ki askerin yine tüm yetkileri alınsın. Pkklılar ellerinde silahla önlerinde alay ederek geçsin el sallasın. Bizimkiler de ölmeyi mi beklesin. Çatışmada sıkışınca teröristler şehire kaçsın bizimkiler takip edemesin kös kös geri dönsünler ve yeni saldırıyı beklesinler. Pkklılar yollarda kimlik kontrolü yapsın, durmayanı vursun milletin aracını yaksın bizimkiler kışladan çıkamasın. Hep böyleydi.
Halk ise pekala tehdit altında. Belediye aracıyla karayoluna kilolarca patlayıcı yerleştiren belediyeden sen olsan korkmaz mısın. Onların istedikleri şeyleri söylüyorlar.
Çözüm sürecinde hatırlarsanız askerler bir ara psikopata bağlamıştı. Ya intihar ederlerdi ya birbirlerini vururlardı. Maşallah kimse o zaman yandaş mandaş demeden inanıverirdi.
Lütfen pkklıların oyunlarına gelmeyin, siz cümle olarak kurmuyor olabilirsiniz ama bu algı oluşuyor. Hele kürtlere soykırım yapılıyor falan diye kışkırtmak çok tehlikeli. Şu an pkk zor durumda umarım büyük bir yara alacak. Ama eğer buradan da çıkmayı başarabilirse ortada tc diye birşey de kalmaz. Bu son dönemeç.
Allah aşkına senden alıntı yapmadım varsay .. Diğer yorumlarını da görünce pişman oldum ulusalcı saygı falan filan zırvaladığıma zira zaten hiç de düşündüğüm gibi değilmiş yorumların.. Kimseyi pkk lı ilan ettiğimiz yok tutupta pk nın vurduğu kadını devlet vurdu öldü kadın karnındaki bebekte işte diye resim atarsa aslında o kadını pkk vurmuş ve asker hastaneye yetiştirmiş bebeği de anneyi de kurtarmışsa bu kadına ben gerçekçi demem üstelik kaç kişi o bebek o kadının değil dedi kendi ısrarla yalan söyleyecek halim yok dedi takii dün akşama kadar . çark edip faceden aldım resmi dedi pkk kanallarının yayınını alırsa sadece ve sadece onların provakatif fotolarını kullanırsa ne diyeceğim barış güvercinimi ? Geçen gün O okypete de pkk lı bir sayfanın haberini paylaştı ona neden demedim yada demedik pkk lı diye çünkü o vakit de içinde dahil her kesimden paylaşım yapıyor.. Bu gösterdiğin resimdekileri asker mi bu hale getirmiş daha dün akşam Mersin de bir okulu bu hale getirdi pkk ama bunu görmez göremezler işlerine gelmez yandaşların.. yandaş medya değil sadece pkk medyası asker vurdu kırdı diyor sol medyadada rastlamıyorum ben asker vurdu kırdı haberlerine..Kim dogruyu soylerse ondan yanayim. Bu forumda gene birini terorist mi ilan ettiniz? Alistik artik, yadirgamiyoruz..
Provakator filan birak, onu bunu suclayacagimiza sadede gelelim:
Bugun doguda Diyarbakirin bir cok ilcesinde sokaga cikma yasagi var mi, yok mu?
Bir telefonla devlet butun ogretmenlerini bir saat icinde sehirlerden bosalttirdi mi, bosalttirmadi mi?
Bugun begenmediginiz PKK yayinlari disinda diger yayin organlarinda da cikan yikilmis delinmis bina resimleri Suriyeden mi yoksa Diyarbakirdan mi?
Devlet bu ilceleri bombaliyor mu, bombalamiyor mu?
Sokaga burnunu uzatan vuruluyor mu, vurulmuyor mu?
Olen 70lik dedeler, 13 yasinda cocuklar, 5-10 cocuk sahibi 50 yaslarinda kadinlar, hamile kadinlar.. Hepsi masal mi? Yoksa bunlarin hepsi de PKK teroristi mi?
Bu yanmis yakilmis yer bizim topragimiz, bizim vatandasimizin yasadigi mahalle degil mi?
Devlet sokaga cikma yasagi ilan etmis, o insanlar 1 aydir 20-30 kisi toplandiklari evlerinin sigindiklari elektrigi suyu olmayan buz gibi karanlik bodrumlarinda ne yer, ne icer hic dusundunuz mu? Magara hayvanlarindan degil hanfendi, INSANlardan bahsediyorum ben.
Bu devletin ilk gorevi vatandasinin sagligi, guvenligini korumak degil mi?
NERDE BU DEVLET?
Bana nefret savunuculugu yapmayin, insanlik olmus, hala yalakalik derdindesiniz be.. merak etmeyin, boylegiderse aynisi doguda kalmaz, siz de yasarsiniz mahallelerinizde.
beni kimse ilgilendirmiyor b saatten sonra. ülkenm için içim kan ağlıyor. ülkemde savaş cvar. bildiğim savaş. masum halk ölüyor çocuk ölüyor. ülkem bitti bitti. bırakın sinirden ağlıyorum şu an. yeter gerçekleri görün artık. bittik biz.Allah aşkına senden alıntı yapmadım varsay .. Diğer yorumlarını da görünce pişman oldum ulusalcı saygı falan filan zırvaladığıma zira zaten hiç de düşündüğüm gibi değilmiş yorumların.. Kimseyi pkk lı ilan ettiğimiz yok tutupta pk nın vurduğu kadını devlet vurdu öldü kadın karnındaki bebekte işte diye resim atarsa aslında o kadını pkk vurmuş ve asker hastaneye yetiştirmiş bebeği de anneyi de kurtarmışsa bu kadına ben gerçekçi demem üstelik kaç kişi o bebek o kadının değil dedi kendi ısrarla yalan söyleyecek halim yok dedi takii dün akşama kadar . çark edip faceden aldım resmi dedi pkk kanallarının yayınını alırsa sadece ve sadece onların provakatif fotolarını kullanırsa ne diyeceğim barış güvercinimi ? Geçen gün O okypete de pkk lı bir sayfanın haberini paylaştı ona neden demedim yada demedik pkk lı diye çünkü o vakit de içinde dahil her kesimden paylaşım yapıyor.. Bu gösterdiğin resimdekileri asker mi bu hale getirmiş daha dün akşam Mersin de bir okulu bu hale getirdi pkk ama bunu görmez göremezler işlerine gelmez yandaşların.. yandaş medya değil sadece pkk medyası asker vurdu kırdı diyor sol medyadada rastlamıyorum ben asker vurdu kırdı haberlerine..
TC batti zaten coktan, aglayani yok.. Kendi halkina bomba atan bir ulke dusunun, iste o Turkiye.. Dagdan indirip sehre saldiklarini halkin hepsini oldurerek yoketme pesinde.. Acizliktir bu. Dogudakini batidakinden ayirmissiniz bile kafanizda, acimiyorsunuz, kurunun yanisira yas da yanar diyorsunuz, yakinda Tayyip de verir Doguyu Apoya hep beraber kurtulursunuz zaten uzulmeyin.. Simdilik.. Yoksa boyle tek tek avlamakla bitiremezsiniz. Batidakiler de yakinlarina edilen bu zulme karsi ayaklanirsa ne edeceksiniz? Kendileri Izmirde, Istanbulda olsa bile atalari babalari hala Doguda onlarin.. Bu savasa onlar da karsilik verirse? O zaman kurunun yanisira yanan yas sizler olacaksiniz. O gun gelirse sakin siz de benim gibi Nerde bu devlet! diye bagirmayin, ben de size ayni bana dediginizi derim yoksa.
Pardon ama senin ulusalciliktan anladigin ne? Bu ulke Istanbul Izmir, Ankara dan olusmuyor, Edirneden Karsa kadar demis Ataturk, once bunu bir hatirlatayim da.. Bu vatan topraginin her karisi, batisi oldugu kadar dogusu da benim vatanim. Ustelik koklerimin yarisi da Dogudan geliyor benim, hem de Diyarbakirdan, surpriz! Ben Istanbulu da boyle yanmis, yikilmis gordugumde icim kanar, Diyarbakiri da, hepsi vatanim, hepsi benim halkim. Sen PKK ile Kurtu ayni kefeye koydugun muddetce biz senle anlasamayiz. AKPye uymus, bolucu olmussun. O askerim dedigin, sehit olan kesim var ya, ha iste onun icinde Diyarbakirlinin da, Mardinlinin de evladi var, cunki o da bu ulkenin vatandasi, bilmem anlatabildim mi? Sana daha ne desem bos, nefretten gozleri donmus gibi yaziyorsun, dilerim aci yoldan ogrenmezsin insan caninin kiymetini.Allah aşkına senden alıntı yapmadım varsay .. Diğer yorumlarını da görünce pişman oldum ulusalcı saygı falan filan zırvaladığıma zira zaten hiç de düşündüğüm gibi değilmiş yorumların.. Kimseyi pkk lı ilan ettiğimiz yok tutupta pk nın vurduğu kadını devlet vurdu öldü kadın karnındaki bebekte işte diye resim atarsa aslında o kadını pkk vurmuş ve asker hastaneye yetiştirmiş bebeği de anneyi de kurtarmışsa bu kadına ben gerçekçi demem üstelik kaç kişi o bebek o kadının değil dedi kendi ısrarla yalan söyleyecek halim yok dedi takii dün akşama kadar . çark edip faceden aldım resmi dedi pkk kanallarının yayınını alırsa sadece ve sadece onların provakatif fotolarını kullanırsa ne diyeceğim barış güvercinimi ? Geçen gün O okypete de pkk lı bir sayfanın haberini paylaştı ona neden demedim yada demedik pkk lı diye çünkü o vakit de içinde dahil her kesimden paylaşım yapıyor.. Bu gösterdiğin resimdekileri asker mi bu hale getirmiş daha dün akşam Mersin de bir okulu bu hale getirdi pkk ama bunu görmez göremezler işlerine gelmez yandaşların.. yandaş medya değil sadece pkk medyası asker vurdu kırdı diyor sol medyadada rastlamıyorum ben asker vurdu kırdı haberlerine..
ne saçmalıyorsun Allah aşkına ulusalcı dedim diye sana İstanbulda mı oturuyorsun dedim Şırnaklı biride ulusalcı olabilir .. Alıntı yapma benden ya yazdığını anlamıyorsun okuduğunu görmüyorsun uğraşamam senin yanlış anlamalarını düzeltmekle !! Bu son yorumum sana ..Pardon ama senin ulusalciliktan anladigin ne? Bu ulke Istanbul Izmir, Ankara dan olusmuyor, Edirneden Karsa kadar demis Ataturk, once bunu bir hatirlatayim da.. Bu vatan topraginin her karisi, batisi oldugu kadar dogusu da benim vatanim. Ustelik koklerimin yarisi da Dogudan geliyor benim, hem de Diyarbakirdan, surpriz! Ben Istanbulu da boyle yanmis, yikilmis gordugumde icim kanar, Diyarbakiri da, hepsi vatanim, hepsi benim halkim. Sen PKK ile Kurtu ayni kefeye koydugun muddetce biz senle anlasamayiz. AKPye uymus, bolucu olmussun. O askerim dedigin, sehit olan kesim var ya, ha iste onun icinde Diyarbakirlinin da, Mardinlinin de evladi var, cunki o da bu ulkenin vatandasi, bilmem anlatabildim mi? Sana daha ne desem bos, nefretten gozleri donmus gibi yaziyorsun, dilerim aci yoldan ogrenmezsin insan caninin kiymetini.
doğru gidelim gidelim siper edelim sizde bize terörist bunlar deyin. öldüler geberdiler oh olsun deyin.Çok içiniz acıyorsa gidin Cizre'ye siper edin gövdenizi bu begenmediginiz duruma :)
klasik bir yandaş yorumu.Polis niye gelip benim evimi basmıyo!! Niye beni öldürmüyo!! 30 kere evleri basılmış kimbilir ne halt ediyolar o evde!! Bu pislikleri sıradan insan gibi göstermeyin artık yaa!! Sıradan masum insanlar!! Pehh!!!
klisik bir yindiş yirimiklasik bir yandaş yorumu.
pilis niyi binim ivimi bismiyi.
Hop hop yavas gel yavas.gecmis msjlarimi oku.anlarsin.tutturmus foto da foto.iftira atiyorsunuz birde utanmadan.polise askere nerde laf saydirmisim.gercekleri gormeyecek kadar kör olmus bazi zavallilar.link veriyorum yandas gazete.video atiyorum yandas kanal.bende terorist ilan edildim.haydi gazam mubarek ola..şimdi profiline bakınca anladım azizee sn sen hayırdır neden değiştin nick i ? Ordaki halktan dinleyecekmişiz buraya gelip kaç gündür devleti karalayıp duruyorsun @Mune Allah aşkına terör kanallarından alıntı yapmak serbest mi forumda yada böyle alenen asker polise laf saydırmak içim şişti resmen ağzımdan kötü laflar çıkacak sonra ban ı yiyen ben olacağım .. Neden forumda bu kadar kolay karalanabiliyor devletin askeri polisi .. Daha geçen gün Filistin li bebeğin resmini koyup Türk askeri vurdu dedi gerçeği çıkarmamıza rağmen yalan değil deyip durdu pkk değil Türk askeri polisi şehire girip vuruyormuş bu düşünce özgürlüğü olmamalı !!