Dilek Doğan'ın son anları polis kamerasında

pkknın önüne kendimi siper ederek destek olurdum. evet. teröre böyle destek olunuyor haklısın. pkkya karşı halkın önüne geçerek onu koruyorak. çok güzel okuduğıunu anlıyormuşlun sen:)
Yok ben yanlış okumuşum demekki pardon.. yazdıklarından anladım ki oralarda halkı asker vuruyor falan diyosun.. Bu savaşı asker başlattı diyosun.. demekki ben yanlış anlıyorum o da benim kusurum olsun affola
Bak canım ben sana bi gerçek anlatayım mı benim kardeşim 5 yıldır cizrede öğretmen+idareci ve orda gönüllü kalıyor.. Kendisi bir bayan ve tayin hakkı kazandığı halde belki ülkeme bi faydam dokunur diye kalkıp gelmedi bu taraflara (batı).. Ve bayan bunu da belirtmek isterim..Neyse kendisi 1 hafta kadar önce seminere buralara diğer öğrentmenlerle beraber gönderildi bu kısmını bilirsiniz hepiniz.. Hatta kıyametler koptu falan oraları herkes biliyo.. Peki nasıl geldiler biliyomusun?? Kaçarak?? Evet yakılan otobüslerden,rehin alınan öğretmenlerden, önü kesilen araçlardan kaçarak geldiler.. Ne hikayeler var 5 yıldır biriken bi duysan?? İnsanlar cama çıkma yasağı oldu diye kıyamet kopardılar.. Niye var o yasak biliyo musun?? evinin camından askere ateş açan bi halk var orda!! askeriyenin yanındaki okulda öğretmen kardeşim.. Camlardan askere taş atan çocukları zorla indirmeler mi istersin, okulun bahçesinden askeriyenin bahçesine molotof atan minnak teröristler mi istersin?? Orada akşam 5 ten sonra bankamatiklere kepenk indiriyolar neden biliyomusun??gavur icadı diye patlatıyolar da ondan?? Marketler mi yağmalanmıyor?? Neler neler oluyor.. Daha sayamadığım ne hikayeler, gösteremediğim ne fotoğraflar var bi bilseniz.. Sizin masum diye ağladığınız halkın yarısından fazlası zaten terörist!! Bak yandaş falan demiyorum direk terörist.. 10 kişilik bi ailenin 5 kişisi dağda!! İsimlerinden bile söz edilmiyor.. ama tahmin edersin nasıl beslendiklerini.. Şimdi sorarım size?? Nasıl olsun çözüm?? Hadi bana bu çirkin tabloyu düzeltmenin bi yolunu anlatın??

Bana asker dusmani diyenler
Beni asker ve polis dusmani ilan edenlere,kuzenimin bir askerle nisanli oldugunu ispatladigimda tukurduklerini yalamak zorunda kalacaklarini dusundukce aciyorum.yapmayacagim bunu.

Kiminle barış yapilacak pkk ile mi?
birileri baris istedi de baris mi yapilmadi
silahlar birakilsaydi suan bu kaos olmazdi
devlete suc bulacaganiza,pkk yi suclayin.
ya sen ve senin gibiler hangi hayallerde yasiyorsunuz cok merak ediyorum.

askermi vuruyor askermi başlattı. ne diyorsun bacım sen. ben öyle bir şey demedim.. hayatınız iftira olmuş sizin.

Devlete hükümete ,katil terörist diyenler var burada bunun bi yaptırımı yok mu?
hani en ufak hakarette hapis cezasi aliyolardi ya birileri,güya yersen...
bu hakaretlere niye sorusturma acilmiyor
cok isterim su kisilerin davalik olmasini.
hele hele mikser gibi topik topik gezip
devlete hükümete hakaret edenlere.

Ne iftirası ısrarla demedin mi o foto gerçek diye .. Asker polis şehire girmiş pkk değil Kürtleri öldürüyor demedin mi

bazen yanlışlar olabilir konulandaki,videolarda resimlerde.
hatırlarmısınız bilmem ankara katliamında beyazgrii halk polise saldırıyor diye foto koydu.
meğer o 1 sene öncenin fotloğrafıymış. marilynmonroe buldu koydu. hatta hemen onu görmeden bende baktım . ona ait olmadığını buldum.
bazen medya böyle aldatma fotolar kullanıyor.

sen önce iftira atmamayı denmeyen şeyleri dedin dememeyi bir öğren sonra benle muhatap ol hadi..
Herkesin neyin yanında yandaşı olduğu zaten tüm paylaşımlarda besbelli.. O yüzden böyle iftira bunlar falan diye mağdur edebiyatı yapmayalım da... şşşş... ben istediğimle istediğim zaman muhattap olurum bi sıkıntı varsa görmezden gelirsin tıpkı işine gelmeyen az önceki mesajımı da, olan biten gerçekleri de görmezden geldiğin gibi hadi..

sen iyimisin. bul o zaman asker önce başlattıı mesajımı. yok öyle nane. çamur at izi kalsın değil. yapamazsın.yaptırtmam sana..
bekliyorum. bulamazsan yalnız hesap verirsin bana

Ne iftirası ısrarla demedin mi o foto gerçek diye .. Asker polis şehire girmiş pkk değil Kürtleri öldürüyor demedin mi
Offf laf anlatmaktan icim sisti..videolari izledinmi peki.ben sustum ordakileri konusturdum yine olmadi.ben daha ne diyim.

sen iyimisin. bul o zaman asker önce başlattıı mesajımı. yok öyle nane. çamur at izi kalsın değil. yapamazsın.yaptırtmam sana..
Senin aylardir yazdigin yazilarin şeceresini mi tutacak millet.
burda kac kere devlete katil iması yaptin masumu oynama haddini sen bil önce!
isidi devlet besliyor yazdin yarin birgun hakkinda sorusturma acilirsa bu konu hakkinda,ki insaallah acilir.
sen nasil hesap vereceksin,nasil ispat edeceksin devletin isidi besledigini soyle bakayim?

dünden beri her konuda bi taht kavgası yeminle gına geldi hepinizden

bence kimse kimseye cevap vermesin ya da önemsemediğiniz kişileri okumadan geçin ben öyle yapıyorum,değer verdiğim görüşleri bana bir şey katacak yorumları okuyorum diğerlerini geçiyorum.mesela akp li arkadaş grubundan sadece Aus'u okuyorum çünkü onu ciddiye alıyorum benim için önemli.diğerleri küfür etse dahi umursamıyorum ya da özelden hallediyoruz.bunun gibi..gayette iyi oluyor.

yoksa buralar siyaset meydanı değil er meydanına döndü dönecek.

Hümanistik kafalarla suçluları mağdur gibi gösteren yorumlar yapan ben değilim.. o yüzden bi kanıta ihtiyacı olan hiç ben değilim

yazmadım çünkü. birine yazmadığın şeyi yazdın diye iftira atarsan göstereceksin o yazıyı.. . işidi beslediğini ben demiyorum. ben diyenlerin söylediğini yazıyoum. gitsin devlet basında bunu delilleriyle yazana sorsun. gitte çocuğınla ilgilen hadi sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…