Dilek Doğan'ın son anları polis kamerasında

bütün bunlar o kızın öşmesiyi hskettiğinimi gösteriyor sana.

Peki bir DHKP-C üyesi , canlı bomba yardakçısı aile ile dağdaki teröristin farkı ne okypete ?

Dağdaki terörist ölmeyi hakediyorsa sizler için bu örgüt üyeleri de etmeli .

Dilek ailesinin bu yaptıklarının neresine ne kadar dahildi bilemem .

Ben ailesinden bahsediyorum yorumlarımda farkındaysan .

Dilek içinde böyle bir ailede , böyle bir beyin yıkama ile yetişen ; belki ilerde onların izinden gidecek belki hepsinden uzaklaşacak biri olarak bakıyorum .

Ölmeyi hakkediyor diyemem bu noktada .

Ama net yazayım , evinde canlı bomba saklayan insanların ölmesi ile dağdaki teröristin ölmesi aynı benim için .

O ailenin gecmisi hicbirsey ifade etmiyor. Ancak hayat tehlikede oldugu zaman kursun vurulur. Ego tatmini icin "ben sana ne dedim" diye bagirarak silahsiz bir insan VUR UL MAZ!!

Ve ilginc olarak diyorsun ki "kizi vurmaya gelmediler" sonrada aile gecmisinden bahs ediyorsun. Yani gecmisten dolayi hak ediyor vurulmayi öyle mi? Kendin ile celistiginin farkindasin degil mi?

Ayrica 30 defa ev aranmasi hic birsey ifade etmiyor. En fazla istihibahratin kötü calistigini gösterir. O evde birsey olsa, coktandir bulmasi lazimdilar. Önemli olan 20-30 defa evi aranmak degil, önemli olan bunu dogru evde ve dogru zamanda yapmaktir. Her halukarda yapilan tamamen haksiz ve yalnistir. Bunun tartisilcak hicbir yani yok.

aile öyle tamam..
böyle bir aileden olduğu için hakediyora çıkıyor mesajların. ama aileside böyleydi. iyi seri katilin kızıda ölmeli mesela.
ailesinden bahseden kim. benim için kız ın ölümü önemli şu an..biz kızın çatışma olmadan öldüğünü görüyoruz videoda.

kız çatışmaya girmemiş. ne olursa olsun o silah çekilmemeliydi.
ve lütfettin sağol ya.ölmeyi hakketmiyormuşş bu noktada.
çok vicdanlısın sağol.

Son düzenleme:
Bakın ortada işlenmemiş bir suç var.Evet size katılıyorum senelerce o kadar askerin ölmesini sağlayan her terörist cezasını bulmalı! Ama siz gezi parkındakilere de terörist diyorsunuz ki yanlış.Hukuk diye bir şey var(yani eskide vardı) göz altına alırsın yargılarsın.Yoksa doğa kanunlarına döneriz.Olayın iç yüzünü ben de bilmiyorum bu kız canlı bomba da olabilirdi olmayabilirdi de.Eğer bu canlı bomba ise neden ailesi hala serbest ? Bilemiyorum.Onlar da potansiyel bomba adayı değil mi?

Cogu kendini bir bok saniyor dersen herhangi bir polis yakini alinip kiblemistir. Boyle genellemeler bir suru polis esinin uye oldugu bu forumda yanlış tabi

Evet, Türkiyenin polis gecmisine bakarak cok karanlik sayfalar var. Bide öyle 1-2 sayfa, 3-5 polisten dolayi degil. Türkiyenin polis sistemi hep yalnisti. Rüsvetlerden tut, sivas olaylar müdahale etmememelerinden tut, protesto eden ögrencileri copcoplama ve iskence etmelerinden tut, simdiki gibi bir ev baskininda silahsiz bir insanin vurulmasina kadar.

Ve evet bu tür ortamlarda macoculuk, hava atma felan durumu cok yüksek, malum grup psikolojisi. Evet polis esi olmak kolay degildir ve evet her polis böyle olmayabilir fakat ortada olan gerceklerede bakmak lazim.

Hala videoyu izlemeden yorum yazıyorsun farkında mısın ?

Şimdi olayın terlikten galoştan çıkmadığında anlaştık değil mi ?

Öyle okuduklarınla kulak dolma gelme bana , araştır önce .

Polis oraya öldürmeye gitmedi tabi ki de , bunu videoyu izlemiş olsan öyle güzel anlardın ki.

Benim bu konudaki ilk mesajımı okudun mu bilmiyorum ama araştırmaya üşendiğine göre ona da üşenirsin şimdi ben yazayım sana ; polis kapıya geldiğinde de , evi aradığında da KARŞILIKLI bir ılımlı hava var .Kimse kimse ile bulaşmadan bu arama işini nazikçe bitirmek istiyor .
Anladın mı ?
Polis o eve kimseyi öldürmeye gitmiyor .
Sonra her ne oluyor ise (bunlarıda uzun uzun yazdım , yazdırma bana yine ) abinin yavşak kelimesinden sonra , polis ben sana ne dedim sözünü ağabeye söylüyor .
Dilek orada sırtından vuruluyor .
Yani olay abi ile o polis arasında geçiyor aslen .

O insanların geçmişlerini yazma nedenim her biri için burada birer meleklermiş gibi bahsedilmesi .

Tekrar ediyorum örgüt üyesi , canlı bombaları evinde barındıran insanlar sizin için melekse zaten için konuşmayalım .

Ama bir şeyi araştırıp savunun .

Hiç bir şey bilmiyorsunuz , daha hala galoş giy dedi diye polis vurdu diyecek kadar olaydan bir habersiniz bve kalkmış burada beni vicdansızlıkla suçlayacak hadde sahipsiniz .

İlginçsiniz .

Bak nasıl da katılıyorum şu sözüne ;

''Ne olursa olsun o silah çekilmemeliydi .''

Yahu nasıl bir tartışma adabı bu , ölmeyi hakkediyor muydu diye soran sen ; etmiyordu yazan ben , aman lütfettin diyen yine sen .

Vicdanım vicdansızlığım bırak bana kalsın oky , sen de çok hümanistsin ama bir mesajında da o polis açısından bakamadın olaya . Hümanist insan benim bildiğim olaya sadece ''insan'' açısından bakar , öyle pollyannacı bir bakış açısıdır ki hatta hümanizm ; hem Dileğin ölümüne hem polisin düştüğü duruma aynı anda üzülür . Ama senin ki hep tek taraflı hümanizm oluyor nedense .

Ben o videoyu izledim ve asil sen benim yazdiklarimi okumuyorsun

Tekrar ediyorum bak

Ancak hayat tehlikede oldugu zaman kursun vurulur!

Yukardaki tüm bu yazdiklarinda hayat tehlikede oldugu cikmiyor. Sadece senin bos yerde polisin niyetini okudugun ortaya cikiyor. Eger abisi birsey söylemisse bile bir kursunu hak etmiyorr!! Yani nasil söylüyorsun, eh iste, kiz sirtindan vuruluyor bir laf üzerine, gayet dogal... !!

Asil sen ilgincsin. O evde canli bomba bulundumu? O kizin üzerinde canli bomba mi vardi? Cevabi hayir ise tekrar kursun vurulmaz!!

O halde tecavüzcüler, katillerde vurulsun, onlar melek mi? Halen lafimi ceviriyorsun ya! Elbette bombaci insan melek degil, ben öyle mi dedim? Ortada hak hukuk, adalet olmasi gerekiyor. Aksi takdirde birgün senin evine gelip "Sen dhkpclisin" diye sende vurulabilirsin. Yani sana hak hukuk, kurallarin önemini anlatmama gerek yok degilmi?

ya bırak . kaç gündür şu konuda kızı ve ailesini yerden yere vurup ama tabii yinede haketmiyordu deyip duruyorsun. hep bu tarzdır mesajların. aba altından sopa gösterirsin. ben anlıyorum yaptığını. boşver sen.

Ya o kurşun sıkılmamalıydı diyen birine , neden durup durup ''her ne olursa olsun o kurşun sıkılmamalıydı '' yazıyorsunuz ?

Dilek ve ailesi nin bir ulusal kahraman ilan edilmediği kaldı sosyal medyada . Benim kendimce haklı tepkim buna .

Bu ülkede binlerce ölüm oluyor , ihmalle , kaza ile , kasten .

Ama yoook mağdur taraf böyle bir örgüt üyesi ise , derdi gücü bu ülkeye karşı düşmanlık ise ; suçlu tarafta devletse , askerse ya da polisse ...birden aslan kesiliyor yorumlar , lanetler havada uçuşuyor .

Samimi değilsiniz benim gözümde . Sadece duyduğunuz nefret öyle büyük ki olaylara farklı bir açıdan bakamıyor , bakana da tahammül edemiyorsunuz .

Neden ''oh iyi olmuş mu '' yazmalıydım ?

Sen ki hümanist insan ; alışık olmalısın aslında kendinden (!) ; görüşün ve düşüncen ne olursa olsun , ortalığı çoşturacak yorumlardan kaçınılmasına . Kaldı ki böyle bir düşüncem de yok , zorla duymaya çalıştığın şeyler bende yok oky , ok ?

Benim bakış açımı çözemezsin oky , sana yazdıklarım uzun ve masal gelir . Ama ben ne bu videoyu izleyip polise lanet yağdıranlardan ne de oh gebersin yazanlardan ol-ma-ya-ca-ğım .

kısaca ne şiş yansın ne kebap ausu. her zamanki gibi.
iyi geceler. ben yatayım artık:)

Şimdi gördüm , siz ancak böyle bir konuda gazzedeki fotoyu alıp , burada devlet bu bebeği öldürdü , bu bebekte mi teröristti diyenlerle sevişin durun .

Aslinda bu laflar sana yakisiyor. Hem ben, hem oky gayet mantikli aciklamalarda bulunmamasi calistik fakat sen bunu mantik ile kazanamayacagini görünce isi demagoji ye vurdun. Bizi bir hain olarak ilan etmedigin kaldin. 'Hümanistsen bir polisin tarafindan bak' demen mantiksizligin dibine vurmak demektir.

Ve evet bu ülkede haksiz bir sekilde cok fazla insan ölüyor, gasp ediliyor, tecavüz ediliyor ve katilleri neredeyse hapis'e girmiyor. Sirf binlerce ölü var diye, dilegin ölümü daha mi az önemli? Ilerde senin cocugun böyle ölse ve biri kalkip dese "amaaan binlerce kisi ölüyor zaten, onun önemi ne, hemide terorist zaten' dese, nasil hisedersin sen kendini??

Asil senin nefretin muhafazakar olmayan, akpli yada düsüncelerin ile örtüsmeyen insanlara o kadar büyük ki, silahsiz bir sekilde polis tarafindan yargisiz infazi normal buluyorsun.

Surda müslüman aile ucaga binemeyince, hostes irkci oldugunda yaygara kopartan insanlar, bir canin bu kadar kolay gitmesine ne kadar cabuk razi oluyorlar. Vicdan sanirim kime göre, neye göre hisedilen birseymis.

kısaca ne şiş yansın ne kebap ausu. her zamanki gibi.
iyi geceler. ben yatayım artık:)

Anlayamazsın beni demiştim , boşuna uğraşıp yorma o güzel beynini .

Sen ister şiş kebap de , ister hem nalına hem mıhına de ...

Ben doğru bildiğimi yazmaya devam edeceğim , at gözlüklerim yok benim
.

Birilerine şirin gözükmek için yazmamaya devam edeceğim .

Bir gün bir yazdığımı beğenen , ertesi gün başka bir yazıma kızacak .

Ben o saçma kalıplara giremem , sende bunu anla , ok .

Şu işaretlediğim kısmı yazmaktan keyif mi alıyorsun ?

Keyif alıyorsan dokunmayacağım , yok işine öyle geliyorsa düzeltmeye devam edeceğim .

Muhafazakarlık , akp li olmak ya da olmamak ... neden bu klişe sözler konu her ne olursa olsun hemen yapıştırılıyor yorumlara .

Her konu bir diğerinden bağımsız tartışılamıyor mu bu forumda ?

Ben binlerce kişi ölüyor , Dilekte ölsün diye olayı normalleştirmiyorum , size yüzlerce insan ölüyor neden bu şekilde ölümler sizin için hep UNUTMADIK ,UNUTTURMAYACAĞIZ formatına giriyor diye soruyorum . Bu ikisi arasındaki farkı da anlamayacaksanız ve yine çarpıtıp duracaksanız yazdıklarımı , sıkılmaya başlıyorum bilesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…