- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.190
hak edene çok güzel başlarım kakao,sen de araya girip kaynama lütfenhımm başladınız gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hak edene çok güzel başlarım kakao,sen de araya girip kaynama lütfenhımm başladınız gene
bana..sordum .. cevap itiraf et yorumları çok kaliteli ama ausun.. bayılıyorum o hatuna bide kontese
Bende seni takip etmeye başlamayı düşünüyorum kakao.Böylece tüm olaylı konulardan haberim olur sanıyorum.oky senin her girdiğin yerde kavga çıkıyor beyaaa...
Yercekimi gorunce noluyoz dedimVay vay ebedi den beklenen performans; yercekimini de mi sen buldun yoksa.
Sen de nick degistirsen de biraz cool takilsan.
Evde de kaldim kiz bunu da ekleyiver.
Ya bakin cete toplanmis yine diyorlar laf edince sana soylemedik ki yaranmaya mi calisiyosun diyolla?
Ben fasulyeden üye miyim ulen?
Bende seni takip etmeye başlamayı düşünüyorum kakao.Böylece tüm olaylı konulardan haberim olur sanıyorum.
Fırsatçı bir halin var.
"Aaa, biri oky e saldırmış, bende aradan lafımı sokayım"
"Aaa, saraylım linç ediliyor, girip hıncımıı alayım"
"Aaa, kadesayla ofis gitti, arkalarından saldırabilirim"
Keşke kendi duruşun , fikirlerin olabilse. Keşke birilerinin arkasına saklanmadan konuşabilsen.
Kimsenin eski nicklerine bakmamEvlenmis ama mutlu degil. Hala eski nicklerimde cirit atiyor.
yapmayın valla bu hakaretler hiç hoş durmuyor mutluluk zaten evde kalmış filan saçmalamış. yada ben çıkayım güzel yorumları gelip okurum o vakit..hak edene çok güzel başlarım kakao,sen de araya girip kaynama lütfen
et tabii ama yanlış görmüşsün tamamen yanlışş..Bende seni takip etmeye başlamayı düşünüyorum kakao.Böylece tüm olaylı konulardan haberim olur sanıyorum.
Fırsatçı bir halin var.
"Aaa, biri oky e saldırmış, bende aradan lafımı sokayım"
"Aaa, saraylım linç ediliyor, girip hıncımıı alayım"
"Aaa, kadesayla ofis gitti, arkalarından saldırabilirim"
Keşke kendi duruşun , fikirlerin olabilse. Keşke birilerinin arkasına saklanmadan konuşabilsen.
günlerdir saldırı alıyorum. öyle olunca şaftım kayıyor bazen. neyse..
kimseyi kırmak istemem. kırdıklarım varsa affola. ay yine ağlayacağım galiba..günlerdir saldırı alıyorum. öyle olunca şaftım kayıyor bazen. neyse..
iyice çirkinleştiniz gidiyorum benn..Kimsenin eski nicklerine bakmam
sizin gibi zamanim yok.ben eski uyeyim az cok herkesi tanirim.sende evde kalmis mutsuzlardansin dimi eski konularinda sevgili bulamiyorum diye agliyordun da.
bel alti vurursan bel alti vurulursun.
hem suclusunuz hem guclusunuz bu ne is be.
kimseyi kırmak istemem. kırdıklarım varsa affola. ayb yine ağlayacağım galiba..
neyde çıkayım biraz. kötü oldumburada akıtacağın tek gözyaşı esnerken gözünden çıkan olsun okiş..
hoş değil bu kelime
Kimsenin eski nicklerine bakmam
sizin gibi zamanim yok.ben eski uyeyim az cok herkesi tanirim.sende evde kalmis mutsuzlardansin dimi eski konularinda sevgili bulamiyorum diye agliyordun da.
bel alti vurursan bel alti vurulursun.
hem suclusunuz hem guclusunuz bu ne is be.
sizin izah alanınız sınırsız benim sınırlı haliyle size cvp vermiyeceğimKiminle barış yapilacak pkk ile mi?
birileri baris istedi de baris mi yapilmadi
silahlar birakilsaydi suan bu kaos olmazdi
devlete suc bulacaganiza,pkk yi suclayin.
ya sen ve senin gibiler hangi hayallerde yasiyorsunuz cok merak ediyorum.
Gule gule.iyice çirkinleştiniz gidiyorum benn..